Beste mijnheer/mevrouw, Wij zijn Villapiscine, een vakantieportaal waar wij vakantiehuizen van o.a. Belvilla aanbieden en zijn niet Belvilla zelf. U heeft geen (direct) contact met ons opgenomen, we kunnen ook nergens een bericht of vraag van u terug vinden. Wij hebben helaas ook niets vernomen of precies kunnen terug vinden waarom Belvilla de reservering heeft geannuleerd. We zien echter wel dat er nog geen betaling was voldaan 2 dagen voor vertrek en deze dient normaliter bij een vertrek op korte termijn wel voldaan te zijn. Het systeem van Belvilla annuleert dan de boeking automatisch. Door de coronacrisis wordt de klantservice van Belvilla op dit moment overvraagd en is het lastig om snel te reageren. Anderzijds had u dus ook een mail of een Whats app bericht aan ons kunnen sturen om het voor u uit te zoeken.
Beste mevrouw Verhoeven, zoals ik u destijds aan de telefoon heb uitgelegd waren deze kosten "onhandig" toegevoegd door de huiseigenaar en/of aanbieder als servicekosten. Deze stonden wel vermeldt, maar het is natuurlijk veel netter als ze meteen in de prijs zijn berekend en voorkomt onduidelijkheden. Na een aantal technische aanpassingen op onze site, hebben we het nu zo ingericht dat zulke kosten meteen in de totaalprijsberekening zitten en dat alles voor iedereen duidelijk is. We hopen wel dat u een goede vakantie heeft gehad in deze vervelende periode.
Villapiscine.nl is de plek als u een vakantiewoning zoekt met een (privé) zwembad. Daarnaast kunt u ook zoeken naar vakantiehuizen met een sauna of een jacuzzi.