Hallo Anne, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wij doen er hier inderdaad alles aan om niet alleen onze beloftes waar te maken maar wij proberen ook echt onze beloftes te overtreffen door nog snellere levering dan beloofd als het mogelijk is. Graag tot een volgende bestelling Janno, Team Vlaggenclub
Hallo Wouter, Bedankt voor je reactie. Uiteraard zouden wij voor zo een mooie avond zwaaivlaggen van stof adviseren! Die kunnen wij altijd voor je maken. Weet je trouwens dat onze zwaaivlaggen vrijwel altijd de winst opleveren? Tijdens het Songfestival waarbij Duncan won hebben wij ook alle zwaaivlaggen van stof voor de Nederlandse delegatie geleverd. En tijdens het Songfestival in Rotterdam zwaaiden alle delegaties van alle deelnemende landen met de door ons geleverde zwaaivlaggen. Als er hard wordt gezwaaid adviseren wij altijd zwaaivlaggen van stof en die kunnen wij in alle formaten maken. Zelfs alle official vlaggen van de Formule 1 worden door ons gemaakt. Overigens maken wij ook miljoenen zwaaivlaggetjes van papier als je die mooi heen en weer zwaait gaan die ook niet kapot. Maar als je om het hardst gaat zwaaien zal papier zeker kunnen scheuren maar deze klacht hebben wij nooit eerder gehoord. Zwaaivlaggen van stof zwaaien mooier en kunnen zeker niet kapot. Nog gefeliciteerd met het winnen van het Junior Songfestival. Betekent dit dat jullie het Junior Songfestival volgend jaar mogen organiseren? Dan hou ik mij graag aanbevolen om eerst advies uit te brengen voor alle vlaggen en versiering. En daarna offerte uit te brengen. Wij adviseren liever vooraf dan achteraf! Marco Team Vlaggenclub
Het komt helaas vaker voor dat een klant een typefout maakt in haar mailadres. Dan krijgt men dus ook geen bevestigingsmail en ook niet de tracktracecode. Soms zien wij dit en dan nemen wij inderdaad contact op voor het juiste mailadres. Team Vlaggenclub
Hallo Jeanne, Bedankt voor je reactie. De dikte van de stok van de vlag staat goed beschreven in onze product beschrijving. Gezien het belang van de zichtbaarheid van de vlag voor de wielrenners had ik je ook graag een andere vlag geadviseerd: https://www.vlaggenclub.nl/zwaaivlag-rood-50x75. Dit zijn rode zwaaivlaggen formaat 50x75cm aan een hele stevige stok. Het rood is aan beide zijden zichtbaar. Deze grote zwaaivlaggen aan stevige stok hebben wij in vele signaal kleuren speciaal voor de zichtbaarheid. Wij maken zelfs de speciale zwaaivlaggen voor de officials van de FIA voor tijdens Formule 1 wedstrijden. Wat u nu heeft gekocht is van de goedkoopste soort stof en met een dunne stok. Wij leveren liever vooraf advies. Voor volgend jaar geven wij graag vooraf advies eventueel kunnen wij ook vlaggen speciaal voor u maken. Team Vlaggenclub
Helaas zijn de kosten van verzending ook erg groot. En wij maken niet de marges die ze op kleding en schoenen maken. De bijdrage in de verzendkosten zijn helaas ook zeker niet kostendekkend. Echter is ophalen in Mijdrecht altijd mogelijk en dan zijn er uiteraard helemaal geen verzendkosten! Team Vlaggenclub
De Vlaggenclub is de webshop voor en door liefhebbers van vlaggen! Al ruim 10 jaar zijn wij de online winkel voor al je vlaggen en versiering. Met meer dan 8.000 verschillende vlaggen en versieringen in het assortiment durven wij bescheiden te zeggen dat wij de grootste aanbieder van vlaggen zijn in Nederland. Ons motto is dan ook "Hebben we je vlag niet? Dan maken we hem wel!" Klantvriendelijkheid staat sinds het eerste begin al hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook best trots op alle mooie beoordelingen die we hebben ontvangen. Heb je toch nog een vraag over een vlag of over ons assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice. We staan altijd voor je klaar. Kijk voor meer informatie op: