Laden reviews...
187 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken snelle leveringen en vriendelijke service. Het aanbod en duidelijke omschrijvingen worden gewaardeerd. De meeste reacties prijzen de kwaliteit en snelheid, met enkele kleine punten die snel opgelost zijn. Al met al tevreden klanten en goede prijs-kwaliteit.
De kwaliteit viel tegen maar ook het retourbeleid van 14 dagen was veel te kort. Ik wilde enorm graag wat items retourneren maar viel er net buiten. Bol.com geeft je ten minste 30 dagen. Dat is genoeg tijd voor een werkende mens om het pakket te ontvangen, goed te bekijken, online formulier invullen en terug te sturen.
Beveelt niet aan
Marie-Liese
Leuven
hij wappert volop in de wind veel bekijks
J.
wapenveld
De kwaliteit van vlag en levering is goed. Ik wou er nog iets bij hebben, ik kon bellen en het was snel geregeld.
Bart
Toldijk
Goede en vriendelijke klantenservice en snelle verzending!
H.
Huissen
Snel geleverd, goede kwaliteit en degelijk verpakt.
Pons
Nieuwkoop
Werd snel verzonden en is goede kwaliteit. Met handgeschreven kaartje als extra persoonlijke touch.
Renske
Monnickendam
Besteld en snel in huis 2 mooie provincie vlaggetjes
W
Veendam
Al eerder hebben wij vlaggenlijnen besteld bij de vlaggenclub en dat was altijd snel en goed geleverd. De laatste keer hebben we een verkeerde vlag besteld maar met een mailtje en een bezoek was dit snel verholpen. Hartelijk dank daarvoor.
30 August 2026
Campanile
AMSTERDAM
Omdat we verhuisden naar een andere gemeente een nieuw vlaggetje besteld voor op de camping. Net zoals de vorige keer, 4 jaar geleden, kregen we supersnel een hartstikke mooi vlaggetje in huis. En ook nog eens voor een hele schappelijke prijs.
24 August 2026
Snel / correct & kwaliteit
10 August 2026
Timmy
Buggenhout
Alles ging goed en perfect. Netjes ingepakt en goed uitleg.
9 August 2026
Tysine
Spijkenisse
Vandaag besteld is ook de andere dag geleverd. Eigen keuze of je het snel wilt of regulier. Geen verdere poespas.
8 August 2026
Cees
Breda
Mooie vlag, goed geleverd
8 August 2026
Jeanet
Zwolle
Ik heb ze ontvangen en ze zijn naar mijn zin en de goede voormaat
6 August 2026
Ger
Oosterhout
Zeer tevreden netjes en op tijd
5 August 2026
Leo
Eede
Leuk vlaggetje voor mijn fiets vakantie!! Ich wool de ganse welt nog zië, doava kunt nit vöel terecht Wen ich hei zoë mit dich ronk loop, hoof ich eigelik noëts mië weg... want... Dit is mie land, mie Limburgs land.
5 August 2026
Theo
Landgraaf
Vandaag besteld, de andere dag in huis.
H
Elburg
Prima verzorgde bestelling en keurig bezorgd
AWM
Reek
Goed produkt
Kees
Amstelveen
Prima levering
Richard
NIJMEGEN
Na een week geen pins te hebben ontvangen heb ik contact opgezocht met Vlaggenclub.nl en hebben ze het pakketje opnieuw opgestuurd. Het bleek aan een fout bij PostNL te liggen. Ervan uitgaande dat het pakketje deze keer wel gewoon aankomt was het een goede ervaring.
3 August 2026
Javier Rueda
Sint-Maartensdijk
Goed contact en snelle levering.
2 August 2026
Ton
Hilversum
Besteld en snelle levering. Prima service ga zo door.
1 August 2026
Thomas
Apeldoorn
Produkten zijn goed alleen er zitten kreukels in bij levering en diezijn niet makkelijk te verwijderen
Beveelt niet aan
1 August 2026
Jan
Zelhem
Hallo Jan,
Jammer dat je ons niet eerder een foto hebt gemaild. Dan hadden wij eerder en op de juiste manier kunnen reageren. Nu weten wij niet wat voor soort kreukels het zijn en wanneer en hoe ze zijn ontstaan. Vlaggen worden door ons netjes opgevouwen en verzonden. Het kan zijn dat de kreukels zin ontstaan tijdens de verzending. Het goede nieuws is dat kreukels en vouwen er vanzelf uit gaan als de vlag buiten in de regen hangt, nar wordt en weer droogt. Uiteraard kan je de vlag zelf ook even nat maken en weer drogen. Ook kan je hem strijken maar dan met een vochtige theedoek ertussen en op de laagste stand.
De Vlaggenclub is de webshop voor en door liefhebbers van vlaggen! Al ruim 10 jaar zijn wij de online winkel voor al je vlaggen en versiering. Met meer dan 8.000 verschillende vlaggen en versieringen in het assortiment durven wij bescheiden te zeggen dat wij de grootste aanbieder van vlaggen zijn in Nederland. Ons motto is dan ook "Hebben we je vlag niet? Dan maken we hem wel!"
Klantvriendelijkheid staat sinds het eerste begin al hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook best trots op alle mooie beoordelingen die we hebben ontvangen. Heb je toch nog een vraag over een vlag of over ons assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice. We staan altijd voor je klaar. Kijk voor meer informatie op:
Communicatieweg 9 K
3641SG Mijdrecht