Noorse tafelvlag besteld. Snelle,goede levering,alles naar wens.

Snelle en persoonlijke service

Ik werd, gelijk na het plaatsen van mijn bestelling, gebeld dat ik een onderdeel was vergeten mee te bestellen. Dank!

Ziet er goed en mooi uit

Keurige kwaliteit Nederlandse wimpel

Keurige kwaliteit wimpel geleverd, de driekleur hangt nu dag en nacht in de mast.

Snelle levering, goede kwaliteit

Er was voldoende keuze en fijn dat er goed verteld werd of vlaggen geschikt zijn om buiten te hangen of niet.

snelle levering.

snelle levering. Kreeg keurig een belletje toen ik iets onduidelijk had aangegeven en zij kwamen met oplossingen. TOP!

Te duur voor papieren Hele kleine vlaggetjes

Te duur voor hele kleine papieren vlaggetjes. Er komt ook nog 7,95 verzendkosten bij. Jammer.

Leuke vlagpin, snelle en goede service

Mooie vlag!

Snel mijn vlag geleverd!

Heel erg goed.

In een keer de vlaggen en toebehoren gevonden. Alles compleet en in een dag geleverd.

Kan beter

Ik was niet thuis toen de koerier aanbelde. Ik moest het pakje dus afhalen op het verdeelpunt. Eigenlijk was dat overbodig. Ik woon in een flatgebouw waar heel veel pakjes worden geleverd. De meeste koeriers deponeren hun lading in de hall, dat kan bovenop de brievenbussen. Ze hoeven enkel aan te bellen bij iemand anders die hen zal binnen laten. De deur is afgesloten voor mogelijke dieven. Zo hoef ik mijn niet te verplaatsen naar dat verdeelpunt.

Goede snelle service Artikelen zijn altijd goed verpakt ook

Snel en niet duur

Alles prima

Goede snelle levering en communicatie.

Het is gelukt

Ik had wat problemen om mijn keuzes duidelijk te maken. Eens dat gelukt was, was de afhandeling vlug en efficiënt.

Mooie kleine vlagjes van de provincie Limburg. Over de kwaliteit kan ik nog niet zoveel zeggen. Dat zal de tijd uitwijzen want ze hebben wel wat te verduren op de trike met hoge snelheden onderweg. Bij de vorige vlagjes (van andere leverancier) liet het stiksel vrij snel los. Ben dus benieuwd hoe deze zich houden. Maar tevreden over de bestelprocedure en de snelheid van verzending/levering.

Speldjes van zeer slechte kwaliteit

Ik heb twee vlaggenspeldjes gekocht (Noorwegen en Gelderland) en van allebei is binnen twee weken de pin afgebroken (...) Dit is geen geode reclame, zult u met me eens zijn?

Goede kwaliteit en snelle service!

Geweldige service. Snelle afhandeling en goede kwaliteit van de materialen. Heel tevreden! De volgende bestelling volgt binnenkort.

Kwaliteit, goede prijs en snelle service

Bestelproces eenvoudig, scherp geprijsd en supersnel in huis. Dat is wat je zoekt als klant dus 100% tevreden. Thanks!

snel en correct geleverd

Goede communicatie En snel

Goede service -vriendelijke medewerk(st)ers.

Vlaggen stokken en ringen besteld zodat de vlag altijd netjes hangt en niet om de stok draait. Prompt raakte GLS het pakket kwijt en het zoekplaatje in onze straat begon, nergens te vinden. Contact opgenomen met de vlaggenclub en zij hebben dit keurig opgelost voor ons zodat wij toch met een week vertraging weliswaar de door ons bestelde artikelen konden ontvangen. Prima service en medewerkster Annemiek heeft dit keurig opgepakt voor ons.

Behulpzaam bedrijf

Ik moest advies hebben over het formaat van de vlag en hoe ik deze aan mijn vlaggenmast kon maken. Hier kreeg ik snel en duidelijk antwoord op.

Had een wimpel van Terschelling besteld kreeg echter die van Schiermonnikoog . Lijken wel natuurlijk op elkaar . Maar even een mailtje gestuurd en kreeg heel snel antwoord terug . Nieuwe wimpel werd meteen verstuurd met een retourbon voor de andere. Heel tevreden over de service en de goede wimpel zit al in top

Mijn ervaring bij jullie is goed en ik had mijn bestelling snel/ goed ontvangen

De bestelling is zo gedaan ook de levering is geen probleem , vindt alleen de verzendkosten niet in verhouding staan met wat je krijgt. Een vlag van 100x 150 kan ook gewoon in een envelop wat door de brievenbus past. Nu krijg je een doos waar meer lucht in zit dan vlag. en dan betaal je ook nog €7.95 voor .

Communicatieweg 9 K

3641SG Mijdrecht

0297-820999

Over Vlaggenclub.nl / Mijnreclamevlag.nl

De Vlaggenclub is de webshop voor en door liefhebbers van vlaggen! Al ruim 10 jaar zijn wij de online winkel voor al je vlaggen en versiering. Met meer dan 8.000 verschillende vlaggen en versieringen in het assortiment durven wij bescheiden te zeggen dat wij de grootste aanbieder van vlaggen zijn in Nederland. Ons motto is dan ook "Hebben we je vlag niet? Dan maken we hem wel!" Klantvriendelijkheid staat sinds het eerste begin al hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook best trots op alle mooie beoordelingen die we hebben ontvangen. Heb je toch nog een vraag over een vlag of over ons assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice. We staan altijd voor je klaar. Kijk voor meer informatie op: