Mooie vlag

Was snel in ons bezit

Prima en snel ontvangen

Keurig

Snel en correct geleverd. Geen enkele aanmerking.

Doet wat wordt toegezegd.

Levering stagneerde enigsinds vanwege Kerstreces bij afhaalpunt. Maar heel pragmatisch opgelost door aan huis levering.

Snelle levering ondanks de feestdagen en het feit dat 1 vlag niet op voorraad lag.

Mooie vlag tegen een mooie prijs

Prachtige vlag. Levering duurde wat lang, maar dat is te begrijpen met de feestdagen.

Goede en snelle levering met persoonlijk kaartje erbij. Vooral doorgaan met de verkoop van Israelische vlaggen!

Snelle levering.

Deed prima aan de verwachting.

Mooi product geleverd.

Snelle en correcte levering. Kwaliteit van de vlag is prima. Was blij dat zelfs de vlag van Cyprus voorradig was.

Alles prima geleverd

Prima levering

Snel geleverd. Mooie en degelijke vlaggestok houder. Zeer tevreden mee.

Bestelling was sneller dan voorzien geleverd!

Goede kwaliteit en perfecte service!

Super snelle levering

Op zeer kort termijn een rouw wimpel nodig. Na telefonisch contact de bestelling online gedaan. Deze is gelijk verpakt en verzonden waardoor de wimpel optijd was. Heel erg fijn voor het snelle handelen.

Mooi snel geleverd en prachtig product.

Correcte levering

Kan niet beter!

Helemaal niks op de Vlaggenclub aan te merken. Ik zou niet weten wat beter zou kunnen. Dus ik word vaste klant van de Vlaggenclub.

geweldig

mooi op bezorgd (het was een kerstcadeautje)

Het juiste product, past precies zeer tevreden

Besteld en vlot geleverd.

Mooie kwaliteit vlag! Heb de oude vervangen die na 2 jaar in weer en wind ons opgevrolijkt heeft. En altijd handig om, voor ik op de fiets stap, even te checken uit welke richting de wind waait in ons zeeuws-vlaamse landje.

Snelle en correcte levering

Eerder vlaggen bij jullie besteld, toen ook positieve ervaring.

Uitstekend maar help mij kiezen!

Prijs/kwaliteit lijkt uitstekend te zijn. Dat weet je eigenlijk pas wanneer de wimpel na een jaar niet gerafeld en nog kleur heeft. Een verbeterpuntje: de lengte van de wimpel bepalen kan beter. Bij een vlaggenmast van 7 meter kun je een wimple van 3 meter of 3.50 meter bestellen. Het is moeilijk te beoordelen hoe het verschil eruit ziet. Een afbeelding van beide zou mij als klant enorm helpen!

Prima website, goede kwaliteit en snelle en correcte verzending

Prima website, goede kwaliteit. Snelle en correcte levering

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en vlotte levering tegen interessante prijs.

Altijd snelle levering

Precies wat ik zocht!

Mooie kwaliteit vlag. Perfecte afmeting. Mooie kleuren. En wat een keuzes,

Communicatieweg 9 K

3641SG Mijdrecht

0297-820999

Over Vlaggenclub.nl / Mijnreclamevlag.nl

De Vlaggenclub is de webshop voor en door liefhebbers van vlaggen! Al ruim 10 jaar zijn wij de online winkel voor al je vlaggen en versiering. Met meer dan 8.000 verschillende vlaggen en versieringen in het assortiment durven wij bescheiden te zeggen dat wij de grootste aanbieder van vlaggen zijn in Nederland. Ons motto is dan ook "Hebben we je vlag niet? Dan maken we hem wel!" Klantvriendelijkheid staat sinds het eerste begin al hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook best trots op alle mooie beoordelingen die we hebben ontvangen. Heb je toch nog een vraag over een vlag of over ons assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice. We staan altijd voor je klaar. Kijk voor meer informatie op: