Doen gewoon wat ze beloven

Keurig netjes op tijd geleverd. Goede producten van mooie kwaliteit.

Zeer snelle levering

2 Vlaggen besteld en binnen 2 dagen al ontvangen!

Super kwaliteit

Het kantoor heeft goed geholpen met een prachtig resultaat.

Het was precies wat ik zog.

De vlag die ik zocht was er, en met een bestelling kwam hij met enkele dagen al thuis. En hij hangt al lekker te wapperen in de mast. Nogmaals bedankt.

Goed.

Goed.

waw

waw

Top geleverd

Prima. Zeer tevreden

Heel erg goed.

Makkelijk bereikbaar, makkelijk zoeken, snelle levering en van prima kwaliteit. Het is een cadeautje dus het wapperen aan de gevel laat nog even op zich wachten.

Super vlaggen

We hebben een Drents en een Groningse vlaggetje Ze zijn geweldig

Mooie vlag

De achterhoekse vlag besteld en binnen een paar dagen geleverd in zweden. Top

Snelle levering, mooi vlaggetje

Alles prima in orde ! Het Brabants vlaggetje wappert fier op de boot.

Tevreden.

Tevreden

Producten geleverd tegen de kwaliteit die ik ook verwachte

Snelle levering , bedrukking van de winpel goed, alleen de naairand iets minder. Hij krult een beetje. Toch met alles zeer tevreden.

Slecht

Had een vlag besteld met vlagemast.en betaald. Kreeg een mailtje dat dat er niet was .kon wel een losse mast bestelen en weer €5,45 verzendkosten. Dus dubbel geld vangen.

materiaal snel geleverd prima spullen

idem

Leuke vlaggetjes

2 kleine vlaggetjes besteld voor de voortent op de camping. Besteld en prima thuisbezorgd, alleen de verpakking ging niet in brievenbus,dat was jammer,nu was de doos er in gepropt en dat paste natuurlijk niet. Mijn idee is bij zulke bestellingen een belletjes enveloppe te gebruiken. Voor de rest alles prima.

Prima ringen om de vlag aan op te hangen.

Prima aanschaf!

Geweldig produkt !!

Prima geregeld

Alles helemaal naar wens met de bestelling

Voldoet niet aan verwachting

Afbeelding is heel slecht en lijkt totaal niet op het logo van de originele vlag.

Snel een vlag nodig.

We hadden even snel een vlag van Brailië nodig om mensen op Schiphol te verwelkomen. Zondag besteld, maandag konden we hem in Mijdrecht ophalen. Voor een mooie prijs.

Prima en snelle levering

Al eerder besteld bij Vlaggenclub.nl en ook nu weer zeer tevreden. Aanrader dus.....

mooie vlaggen

Prima kwaliteit vlaggen. Even op moeten wachten maar dan heb je wat. Wel jammer dst er geen stokjes bij zitten, het is echt alleen de vlag die je krijgt.

Ik ben zeer tevreden met de vlaggen club aardige mensen prima produkten

mijn ervaring is zeer positief ,aardige mensen echt mooie vlaggetjes goed gemaakt ,een klein puntje van aandacht de foto van mijn piraten vlaggetje was op de webside helemaal niet duidelijk ,het is een prachtig vlaggetje maak dan ook een prachtige duidelijke foto Vlaggenclub ,een echte aanrader !!! Groetjes Frank Wijers

Communicatieweg 9 K

3641SG Mijdrecht

0297-820999

Over Vlaggenclub.nl / Mijnreclamevlag.nl

De Vlaggenclub is de webshop voor en door liefhebbers van vlaggen! Al ruim 10 jaar zijn wij de online winkel voor al je vlaggen en versiering. Met meer dan 8.000 verschillende vlaggen en versieringen in het assortiment durven wij bescheiden te zeggen dat wij de grootste aanbieder van vlaggen zijn in Nederland. Ons motto is dan ook "Hebben we je vlag niet? Dan maken we hem wel!" Klantvriendelijkheid staat sinds het eerste begin al hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook best trots op alle mooie beoordelingen die we hebben ontvangen. Heb je toch nog een vraag over een vlag of over ons assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice. We staan altijd voor je klaar. Kijk voor meer informatie op: