Correcte afhandeling

Betrouwbaar en goed materiaal. Hier bestel ik in de toekomst nog zeker.

Goede service en advisering; snelle levering.

Het bestelproces is gemakkelijk. Ik ben zeer tevreden dat de Vlaggenclub zelf contact heeft opgenomen om te adviseren in de grootte van de vlaggen in relatie tot de lengte van de vlaggenstok. De vlagcorrector doet toch niet wat die eigenlijk moet doen. De vlag draait zich na verloop van tijd toch vast om de vlaggenstok. Dat is jammer.

Prima maar late levering

Ik had ze besteld voor een project die ik de dag daarna, denkend dat ze de volgende dag om 16:50 zouden aankomen, maar ze kwamen de dag daarna rond 18 uur aan, wegens PostNL. Ik snap dit wel, maar zeg dan niet dat het same-day shipping is of zo. Dus als je tijdsdruk hebt, niet bestellen!

Hoe moeilijk kan het zijn!!!!!!!!! Voor 16u00 besteld dezelfde dag verzonden

Simpel vlaggetje om in de mast van zeilboot niks van dat alles, omslag in postzegel 2€ erop en de postbus in, nee nee 7,95€ verzendkosten en 6 mails verder van we hebben een pakje voor jou nu een mail sorry je pakje is niet onderweg, waarom moet zulk simpel vlaggetje via een dure pakketjesdienst die dan niet eens snel werkt.

Supersnel

Snelle leveting en fijne service

Prima bedrijf

Goed product! Snelle levering.

Erg goede kwaliteit en snelle levering

Erg goede kwaliteit. Netjes en goed verpakt. Snelle levering. Aanrader.

Alles perfect verlopen!

Alles is perfect verlopen. De opvolging van het pakketje (vanuit de firma) is zeker een pluspunt.

Mooie vlaggetjes goede kwaliteit

Waar voor je geld

Precies zoals de beschrijving, netjes verpakt geleverd. Vlaggen hebben de juiste heldere kleur en de stof is zoals het hoort. Zal zeker vaker bestellen.

Super service!

Ik ontving per ongeluk de verkeerde maat. Maar na 1 mailtje werd mij meteen de juiste vlag gestuurd en mocht de verkeerde houden. Top service en de vlag is ook van goede kwaliteit.

Top producten voor prima prijs

Goede prijs/kwaliteit

Geweldig goede levering , op tijd en het goede product.

Indien nodig zal ik weer bestellen.

Super! En een goed contact met de klant voor een optimale aankoop.

Snel, kundig en secuur.

Supersnel en goede kwaliteit

Voor een schip had ik een Maltese Koopvaardijvlag nodig. Lastig te krijgen maar via vlaggenclub gewoon de volgende dag al in huis. Fantastisch goed geregeld!

Erg goed

Naar aanleiding van mijn vraag. Een vlag opgenomen in het assortiment in het door mij gewenste formaat.

De Zeeuwse vlaggen wapperen dagelijks over de wegen op mijn vrachtwagen.g

Toch leuk om met zulke vlaggen de wereld wat op te vrolijken.

geen mogelijkheid om correcte factuur te ontvangen

geen mogelijkheid om correcte factuur te ontvangen door een of andere reden werd de btw wel aangerekend hoewel we als belg bij aankopen in nederland geen btw moeten betalen en toch kunnen we geen rechtzetting krijgen van deze factuur, echt jammer

perfect

perfect , echt wat ik verwachte en verlangde. goed voor een volgende keer.

Prima en snelle service.

Mooie Zwolse vlag besteld en super snel geleverd!

Top!!

Stipt en professioneel

Mooi artikel en snelle bezorging!

Aanrader!

Uitmuntende energie

Snelle en duidelijke communicatie. Ik had eerst de verkeerde besteld, maar werd op hun advies omgezet naar de juiste vlaggetjes.

Geweldig goed!!

Vlugge goede nette service

Beter dan verwacht

We hebben een bestaande vlag op de website besteld, maar ook gebruik gemaakt om een bootvlag zelf te ontwerpen!! We zijn enorm blij met beide resultaten, vooral het resultaat van ‘ons eigen ontwerp’ ziet er professioneler uit dan verwacht!

Communicatieweg 9 K

3641SG Mijdrecht

0297-820999

Over Vlaggenclub.nl / Mijnreclamevlag.nl

De Vlaggenclub is de webshop voor en door liefhebbers van vlaggen! Al ruim 10 jaar zijn wij de online winkel voor al je vlaggen en versiering. Met meer dan 8.000 verschillende vlaggen en versieringen in het assortiment durven wij bescheiden te zeggen dat wij de grootste aanbieder van vlaggen zijn in Nederland. Ons motto is dan ook "Hebben we je vlag niet? Dan maken we hem wel!" Klantvriendelijkheid staat sinds het eerste begin al hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook best trots op alle mooie beoordelingen die we hebben ontvangen. Heb je toch nog een vraag over een vlag of over ons assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice. We staan altijd voor je klaar. Kijk voor meer informatie op: