Tevreden.

De vlaggen zijn qua grootte en materiaal uitstekend geschikt voor mijn gebruik.

Goed ontvangen door de brievenbus en prima maat voor op de boot.

Voldoet precies aan de verwachting

Voldoet aan de verwachting. Prima service ,levering in brievenbus moment bestellen ontvangst een kleine week. Prima

Snel

Een vlaggenhouder besteld, in de beschrijving stond "let op wordt na bestelling gemaakt en kan 14 werkdagen duren voor u het pakje thuis hebt .. ik kreeg dat ook netjes via mail bevestigt ..maar ik had de vlaggenhouder al met 5 dagen in huis .. netjes

Ze zijn gewoon goed, jammer dat de post een paar keer een mail had gestuurd dat het pakket in de brievenbus lag en dat het niet het geval was! Maar na contact met post nl is dat later toch opgelost en bleek ik niet de enige te zijn in onze buurt! Beetje slordige postbode! Maar als ik weer nieuwe vlaggen nodig heb dan weet ik jullie te vinden!

Wij hadden een vlag besteld voor onze caravan. Helaas de verkeerde geleverd gekregen, kan gebeuren! Binnen 1 dag de juiste geleverd gekregen? Super service!

Prettig geholpen

Flexibel in de afhandeling

Gewoon top

Vriendelijk en zeer professioneel geholpen

Een goede levering in een belachelijk grote doos

Het artikel - een vlaggenstokknop - werd binnen de beloofde tijd geleverd, maar zat in een idioot grote doos (waar met gemak een stevige slagroomtaart in had gepast). Niet bepaald duurzaam, het verplaatsen van zoveel lucht in een vrachtwagen.

perfect geleverd en mooie spullen

Goed verpakt en netjes geleverd op de gewenste plek.

vlotte service, degelijk materiaal, we scoren ermee

Erg snel geleverd, netjes verpakt, degelijk materiaal, en meteen super dienst gedaan!! Antwerp Pride is erg tevreden met de vlaggenstokken!!

Geweldig!

De vlaggenstok was perfect en de oranje knop ook. Ontzettend bedankt!

Goede site, helder, prima service

Bij de vlaggenclub wordt je op de site goed ondersteund bij je keuzeproces (een vlag koop je niet elke dag). Prima levering.

Goede kwaliteit

Aanrader deze vlaggenclub , bestel er graag

Vlugge levering

Vandaag besteld en de volgende dag in huis. Alles netjes verpakt. Wij zijn erg tevreden

Prima website, ruim voldoende keuzes en prettige afhandeling

Via website 2 vlaggetjes besteld. Voordelig geprijsd en je kunt kiezen uit verzenden of ophalen. Bij evt vragen krijg je snel en vriendelijk antwoord. Prima zaak!

Prima kwaliteit. Snel geleverd. Zou deze webshop aanraden.

Duidelijke website met goed assortiment. Bestelde producten waren snel geleverd en van prima kwaliteit.

super

super

Zeer goede service

Ondanks dat ik door mijn eigen fout niet goed had besteld werd alles in het werk gesteld om er voor te zorgen dat ik op 4 mei de vlag uit kon hangen. De bezorgkosten van de nazending werden niet eens berekend.

Doen wat beloofd

snel en correct

Super Levering zoals altijd.

Snel geleverd, betrouwbaar bedrijf.

Duidelijke site,snelle en nette levering

De nederlandse vlag met het friesevlag hiekje er in. De juiste maat. Snelle en nette levering. Kan in de brievenbus dus de bezorgkosten ook normaal.

Prima vlagje

Als omschreven

Mooie vlaggetjes

Gewoon mooi. Ook netjes dat ze even direct een mail stuurden had over de levertijd, nadat ik bestelt. Dat had ik nog niet gezien inderdaad. Alleen een beetje jammer van de keuze voor GLS. Maar dat zal persoonlijke voorkeur zijn.

Prima vlag

Erg te vrede snel geleverd en een mooie kwaliteits vlag

Communicatieweg 9 K

3641SG Mijdrecht

0297-820999

Over Vlaggenclub.nl / Mijnreclamevlag.nl

De Vlaggenclub is de webshop voor en door liefhebbers van vlaggen! Al ruim 10 jaar zijn wij de online winkel voor al je vlaggen en versiering. Met meer dan 8.000 verschillende vlaggen en versieringen in het assortiment durven wij bescheiden te zeggen dat wij de grootste aanbieder van vlaggen zijn in Nederland. Ons motto is dan ook "Hebben we je vlag niet? Dan maken we hem wel!" Klantvriendelijkheid staat sinds het eerste begin al hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook best trots op alle mooie beoordelingen die we hebben ontvangen. Heb je toch nog een vraag over een vlag of over ons assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice. We staan altijd voor je klaar. Kijk voor meer informatie op: