Snel, correct, goede prijs

1e eker bestelling gedaan. Goed en snel verlopen vanaf bestelmoment tot levering. Geen problemen ondervonden. Aan te raden

Mooie vlaggetjes

Snelle levering en goede kwaliteit en mooie vlaggetjes

Met vlag en wimpel geslaagd.

Eenvoudig te bestellen, vlotte levering, goede prijs-kwaliteitverhouding. Met dagelijkse wind, een dagelijks mooi wapperende wimpel.

Met vlag en wimpel geslaagd

De door mij bestelde vlag is binnen de vooraf aangegeven tijd geleverd, heeft de getoonde afbeelding in de beschreven kleuren en was goed verpakt.

Fijne ervaring en vlotte service.

Ik was al een tijd op zoek naar zo,n vlag en nu was daar ineens de eenvoudige manier om er aan te komen. Het beloofde is helemaal waar gemaakt, netjes verpakt en vlot verstuurd.

Je kunt niet fout gaan met een VREDESVLAG

Bestellen en snel bezorgd.

Makkelijk en snel je vlag vinden. Snelle en goede levering

Snel en goed, maar

GLS zijn bedriegers: niet aangebeld (ik was thuis) en ophaalpunt is ver buiten centrum stad. Aub, liever PostNL dan slechte GLS.

Verplicht?

Prima service en snelle levering!!

Goed.

Top !

Mijn bestelling kwam enkele dagen later, alles mooi verpakt. Ik kan hier enkel top zeggen en raad iedereen aan om niet te twijfelen om hier een aankoop te doen. Groetjes, W

Goed bevallen alles netjes ontvangen.

Ik heb de vlag netjes in goede orde ontvangen

Snel en prima!

Altijd prima

Snelle levering ondanks drukte met de vredesvlag.

zeer goede service

Wilde een wimpel van ijsselstein hebben hebben ze die voor mij ontworpen met het wapen erop Ziet er mooi uit.

prima, mooi, snel

prima, mooi, snel, bedankt

Vlaggen voor vrede

De vlag voor de vrede wappert en valt op.

Prachtige, sterke vlag

Mooie vlag met de vredesduif. Zou eigenlijk niet nodig moeten zijn om deze vlag op te hangen.

is goed

is prima ik ben er blij mee

Binnen 24 uur geleverd

Snelheid

Waar internet aankopen voor zijn: Volledig assortiment verkrijgbaar en snelheid van leveren: TOP. Logistieke partner moet niet de zaak belazeren: ongehoord !!!!

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Oude vlag besteld. Keurig aangegeven dat langere levertijd zou zijn. Prima op verlengde tijd geleverd. Goede kwaliteit.

Mooi product.

Mooi product.Snelle levering.

Tijdig en keurig afgeleverd

Overzichtelijke site. Kwalitatief goede vlag

Communicatieweg 9 K

3641SG Mijdrecht

0297-820999

Over Vlaggenclub.nl / Mijnreclamevlag.nl

De Vlaggenclub is de webshop voor en door liefhebbers van vlaggen! Al ruim 10 jaar zijn wij de online winkel voor al je vlaggen en versiering. Met meer dan 8.000 verschillende vlaggen en versieringen in het assortiment durven wij bescheiden te zeggen dat wij de grootste aanbieder van vlaggen zijn in Nederland. Ons motto is dan ook "Hebben we je vlag niet? Dan maken we hem wel!" Klantvriendelijkheid staat sinds het eerste begin al hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook best trots op alle mooie beoordelingen die we hebben ontvangen. Heb je toch nog een vraag over een vlag of over ons assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice. We staan altijd voor je klaar. Kijk voor meer informatie op: