De Verzendkosten zijn wel erg hoog voor brievenbus post.

Ik pas wel op om geen vlaggetje bij jullie te bestellen. De andere kwamen binnen met brievenbus post voor nog geen € 2,00 per post. Bij jullie ruim €4, met een postzegel van nog geen € 2.00. Dus, "Tel uit je winst". En ook geen klant meer. Uitschrijven maar.

Snel en goed

Mijn valg was echt super snel geleverd, zelfs voor de tijd in track & trace. Het was helemaal goed en hij hangt er mooi bij!

Zoals beloofd, is de bestelling snel opgestuurd

Zoals beloofd, is de bestelling snel opgestuurd. Kwaliteit van de vlag is prima.

Altijd keurig verpakt en snel geleverd

Goede kwaliteit vlag...mooi van kleur zowel klein als groot.

Duur en valt tegen

Heb een vlaggetje en een stokje voor bevestiging op de tent besteld. Hier ruim €35,- voor betaald. Vlag was kleiner dan gedacht eigen schuld… maar bijna een tientje voor een vlaggenstokje rekenen voor een simpel aluminium buisje met een gaatje erin (waar het touwtje van de vlag niet eens door past) vind ik pure afzetterij.

Alles volgens afspraak en sneller geleverd dan aangegeven. Super blij mee.

Beachvlaggen besteld werden wel geleverd zonder de stokken , maar werd prima opgepakt door klantenservice ! Goeie kwaliteit

Perfect gekregen wat was besteld

Snelle levering, goed product!

Klantgericht!

Na wat problemen met het OnLine ontwerp werd dit door Vlaggenclub snel en adequaat opgepakt. Snelle productie en levering. Ik ben uitermate tevreden met het resultaat.

Makkelijk en snel

Bestellen was zeer eenvoudig geregeld en zeer snel geleverd. Top

Leuke vlag. Wel wat klein

Op tijd geleverd. Leuke vlag. Ben benieuwd hoe het zich houdt

altijd snelle en perfecte service

altijd snelle en perfecte service

Correcte correspondentie en levering

Vlug en correct geleverd. Persoonlijke boodschap bij de bestelling, was fijn .

Alles klopte

Voor het eerst een luifel geplaatst aan de voortent en natuurlijk hoort daar een vlaggetje oo de tentstok geplaatst te worden, natuurlijk van vlaggenclub en binnen enkele dagen geregeld, top.

Top vlag

Goede kwaliteit Snelle levering Leuke prijs

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit vlaggen Goed verpakt

Top geregeld

Ruime keuze, concurrende prijs en snel geleverd

Precies zoals verwacht mooie vlag

Vlag snel geleverd en niet duur! Registreren ging niet helemaal lekker op de site

De vlag uit voor de vlaggenclub!

Product dik in orde, bestelling, levering kan niet beter. Wel vind ik, dat er veel meer keuze zou moeten zijn om onze provincie Flevoland bekendheid te geven. Stickers, vaantjes, vlaggetjes, ons heeft het moeite gekost om aan dit soort dingen te komen.

Snelle levering.

Mooi op tijd

Geen lange wachtbtijd

Snel afgehandeld

Online besteld en juiste vlaggetje verstuurd

Snelle levering en goed product

Helemaal goed.

Ik heb na 2 dagen gekregen wat ik besteld heb. TOP

Communicatieweg 9 K

3641SG Mijdrecht

0297-820999

Over Vlaggenclub.nl / Mijnreclamevlag.nl

De Vlaggenclub is de webshop voor en door liefhebbers van vlaggen! Al ruim 10 jaar zijn wij de online winkel voor al je vlaggen en versiering. Met meer dan 8.000 verschillende vlaggen en versieringen in het assortiment durven wij bescheiden te zeggen dat wij de grootste aanbieder van vlaggen zijn in Nederland. Ons motto is dan ook "Hebben we je vlag niet? Dan maken we hem wel!" Klantvriendelijkheid staat sinds het eerste begin al hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook best trots op alle mooie beoordelingen die we hebben ontvangen. Heb je toch nog een vraag over een vlag of over ons assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice. We staan altijd voor je klaar. Kijk voor meer informatie op: