Alles snel en in goede orde ontvangen.

Snel en goed spul

Geen onschrijving

Snelle levering mooie vlag

Snelle levering mooie vlag

Zag er mooi uit, maar de stof mag iets dikker.

De vlag was een examencadeautje voor mijn kleinzoon. Hij vond het een origineel cadeau en de vlag hangt nog steeds buiten te samen met de Nederlandse vlag.

Mooi product af geleverd . Preses wat we wouden.

Product en levering helemaal goed.

Ik heb een vlaggenstokhoudet besteld, did of prima en kwam conform beloofde leveringsduur aan. Gewoon goed,

heel goed

Snel en goed afgeleverd

Naar tevredenheid.

Vlotte levering, redelijke prijs. Goed assortiment.

Snelle reactie bij hulpvraag

Ik wou een speciale vlag laten drukken, maar het bestand voor de vlag is niet geschikt. Moet 2:3 zijn. Ik ontving supersnelle reactie op mijn vraag. Helaas is de vlag niet gelukt. Maar wel een hele snelle levering van een standaard tentvlag op n vakantie adres.

Gied

Precies wat het zijn moest.

Vlag en vlaggemast voor op voortent in gedachten. Besteld bij Vlaggenclub. Snel ontvanhen. Was precies wat ik in gedachten had.

prima service en een mooi product.

Na dat ik de site had bestudeerd heb ik een afbeelding in de dropbox gezet. Omdat ik niet zeker wist of de resolutie van de afbeelding voldoende was heb ik nog telefonisch contact gehad. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en mijn vragen werden direct beantwoord. Prima service dus.

Snelle, professionele en zorgvuldige service.

Prima ervaring. De vlaggenmast werd zeer professioneel geplaatst door vriendelijk personeel.

Snel en makkelijk

Supersnelle levering, producten zijn gemakkelijk te vinden, prijs is ok. Alles ging soepel.

Denken mee en regelen het!

Op verzoek werd een vlag eerder gestuurd en dat was heel fijn. Prima service.

Ruime keuze , en duidelijke foto's

Super snelle en juiste levering

Makkelijke en duidelijke webshop.

Professioneel

Als leek, die een eigen vlaggenstok heeft kwam men snel met de oplossing tegen het ronddraaien van de vlak aan de stok. Na bestelling .. snel verzonden alsook de vlaggen van sterke kwaliteit. Tevreden klant en tot snel. Groeten Raf

Vlag nog niet gezien. Hij zit ingepakt voor een cadeautje.

Eenvoudig dat bestellen wat je hebben wilt voor de juiste prijs.

Geweldig.

Geinige webshop

Prettig

Mooie vlaggen. Prima service

Snelle levering. Tafelvlag met extra service geleverd omdat deze voor in de mast van plezierjacht is. En dit een prima formaat is.

Ik ben een geschiedenisliefhebber. En dan kom je plotseling de vlag van het hertogdom Brabant tegen. Het kan niet mooier.

Bestelt paar dagen later binnen

Great!

Heel snel geleverd! Alles super netjes! Ik kreeg er een kaart bij waarbij het mij gelijk opviel dat mijn naam handgeschreven was! Nice! Hartelijk dank voor snelle en nette service.

Communicatieweg 9 K

3641SG Mijdrecht

0297-820999

Over Vlaggenclub.nl / Mijnreclamevlag.nl

De Vlaggenclub is de webshop voor en door liefhebbers van vlaggen! Al ruim 10 jaar zijn wij de online winkel voor al je vlaggen en versiering. Met meer dan 8.000 verschillende vlaggen en versieringen in het assortiment durven wij bescheiden te zeggen dat wij de grootste aanbieder van vlaggen zijn in Nederland. Ons motto is dan ook "Hebben we je vlag niet? Dan maken we hem wel!" Klantvriendelijkheid staat sinds het eerste begin al hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook best trots op alle mooie beoordelingen die we hebben ontvangen. Heb je toch nog een vraag over een vlag of over ons assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice. We staan altijd voor je klaar. Kijk voor meer informatie op: