Vriendelijk geholpen, snelle levering en goed product

Snel en goed

Niet helemaal tevreden helaas

Vlaggen oké, de bijbehorende tentvlagstokjes functioneren niet goed.

Goed en snel afgeleverd

Bestelling kwam via een brievenbus pakket snel en goed.

heel goed

Mijn ervaring met vlaggenclub is goed

Echt top

Ze hebben alles, en met een snelle levertijden. Echt top echt een aanrader voor vlaggen

Wij zijn ontzettend tevreden over het contact en uiteraard de levering. TOP

aardig

Ik vind de stok en knop van goedkope kwaliteit en goedkope uitstraling. De 3 sterren heb ik gegeven voor de nette en snelle levering!

Doen wat ze beloven, met kwaliteit en levertijd.

Vaandel in een kleurenpatroon, wat in de achterhoek nergens te koop is. Dus volgens mij nergens hangt, alleen bij mij :)

Tegenvaller

Dacht een hulp te hebben. Maar voor mij viel het echt tegen. Niet gebruikt. Te zwaar voor mij. Ben 80 jaar en ik moet hals brekende handelingen uitvoeren. Voor mij dus een miskoop.

Voldoet aan mijn wens

Was een standaard vlaggetje

Goede service & kwaliteit

De Vlaggenclub heeft sneller geleverd dan aangegeven. Bestelde producten zijn van goede kwaliteit

geweldig

Mooie snelle levering. mooi kwaliteit materiaal

Veel keuze van formaat en vorm

Eindelijk mijn Zuid-Holland vlag voor op de camping. Super.

Mooi product, snelle levering.

Zeer tevreden.

100% goed.

van mijne kant vlag en vlagrechthouder en vlaggen stok besteld, maar de viaggenrechthouder en een te grote vlag retour ,kleiner vlag en vlaggenstokhouder voor balkon besteld. alles netjes afgehandeld. ben heel tevreden.

Mooie vlag

Goede communicatie.

Wapperend door Brabant

Alle ideeën wapperen door ons weiland

Aanrader!

Snelle service, vlag voldoet aan de beschrijving

Reageerden snel en klantvriendelijk; heel klantgericht

Ik had een vraag over een vlaggehouder aan mijn balkon. Er werd op mijn vragen en reacties steeds snel gereageerd. Top.

ik ben zeer tevreden met de producten die ik heb onntvangen

Snelle levering van de producten die ik besteld heb. En de producten zijn van een zeer goede kwaliteit.

Keurig

Netjes en op tijd geleverd

Top wimpel, die keurig op tijd geleverd werd.

Via een goed site bestelling kunnen doen. Prijs/kwaliteit in orde. Pakketje werd keurig snel geleverd.

Prima kwaliteit voor goede prijs

Wij nemen op onze camperreizen altijd de vlaggen van de landen die we aandoen mee. In 30x40 zwaaivlag formaat. Deze zijn van prima kwaliteit en de prijs is ok.

Mooie vlag!

Wij zijn blij met de mooie vlag alleen jammer dat je er zelf iets op moet verzinnen om hem aan het koord van de vlaggenmast te bevestigen -( Ook zou het beter zijn om het met DHL of PostNL te laten bezorgen ipv GLS daar krijg je veel te laat bericht van wanneer ze komen bezorgen.

Communicatieweg 9 K

3641SG Mijdrecht

0297-820999

Over Vlaggenclub.nl / Mijnreclamevlag.nl

De Vlaggenclub is de webshop voor en door liefhebbers van vlaggen! Al ruim 10 jaar zijn wij de online winkel voor al je vlaggen en versiering. Met meer dan 8.000 verschillende vlaggen en versieringen in het assortiment durven wij bescheiden te zeggen dat wij de grootste aanbieder van vlaggen zijn in Nederland. Ons motto is dan ook "Hebben we je vlag niet? Dan maken we hem wel!" Klantvriendelijkheid staat sinds het eerste begin al hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook best trots op alle mooie beoordelingen die we hebben ontvangen. Heb je toch nog een vraag over een vlag of over ons assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice. We staan altijd voor je klaar. Kijk voor meer informatie op: