Product heel goed ontvangen.

Aardige medewerkers, snelle levering en goede service.

TOP geregeld

Super snel geleverd en heel netjes.

Niks op aan te merken, bestelling snel en compleet geleverd.

Prima sevice!

Ik heb een draagriem bandelier besteld, maar niet om een vlag te dragen, maar om een accuspeaker op een paal tot boven de mensen te dragen in een optocht... :-) Op dit moment is dat vanwege die stomme pandemie nog niet uitgeprobeerd. In ieder geval is de bestelling en levering zeer vlot verlopen!

Mooi snel geleverd

Mooie site waar je ongelofelijk veel vlaggen kunt vinden en bestellen. Als ze hier de vlag niet hebben die je zoekt, dan bestaat hij gewoon niet. Ook kun je zelf je eigen vlag ontwerpen. Oftewel: Heb je een vlag nodig? Vlaggenclub!!!

Alles is goed opgelost

Het was niet wat ik wilde hebben Heb het terug mogen sturen Geld teruggestort Heel goed opgelost Bedankt er voor Groetjes

Tevreden vlaggen met vlaggenclub

Ben weer zeer tevreden met mijn aankoop van 3 oud Hollandse wimpels

Snel geleverd, goed, betaalbaar product

Product goed te vinden en kwaliteit zoals verwacht.

Uitstekende en snelle service

Volledig tevreden van het bestelde materiaal!!!

Prima en accuraat geholpen

Goed en Gezellig

Ik heb inmiddels diversen vlaggen bij de vlaggenclub gekocht, en ontvang in de buurt steeds weer complimenten. U naam heb ik steeds genoemd. Fijne feestdagen, en een gelukkig nieuwjaar verwijzend naar u WIMPEL.

Verkeerde vlag gekregen

Ik had de Syrische met groen besteld

Super service! Daar mogen meer bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Mijn ervaring is zeer goed. Kosten nog moeite worden gespaard om goede service te verlenen. Bij dit bedrijf voelde ik me als klant echt koning. Nogmaals bedankt.

zeer fijn

Superservice

Kreeg mijn bestelling sneller dan gepland, dit door een prima service van jullie firma en klantendienst. Hartelijk dank voor uw levering van een kwaliteitsvolle vlag dat een eigen ontwerp was.

Bestelling is makkelijk te plaatsen en wordt snel geleverd. Alleen jammer, dat de product beschrijvingen niet helemaal klopte. Dit gaat dan om een tafelloper. Dit bleek van papier te zien.

Bij navraag snel en op vriendelijke manier geholpen

Snelle levering, goede support

De levering gebeurde zoals beloofd. De presales was top, evenals de aftersales. Een klein probleempje werd snel en zonder morren opgelost.

Top kwaliteit die snel geleverd is!

Zeer tevreden met mijn vlaggen, Alleen wel jammer dat niet alle zwaaivlaggetjes een houten stokje hebben. Die van Azerbeidzjan heeft dat bijvoorbeeld wel maar de Portugese heeft een plastic stokje. Ook jammer dat de San Marinese zwaaivlag niet het schild erop heeft staan zoals dat hoort. Verder echt alles top en de levering was echt snel.

Geweldig zoals het hoort..

Ik heb nog een nabestelling gedaan en toen ik besefte dat ik al op verzending had gedrukt, was ik al te laat. Want ik was niet thuis maar wij waren een weekje in Zoutelande. Bestelling zou zo snel mogelijk bezorgd worden. Dus eigenlijk een probleem voor mij, maar of de bezorgers het hadden gehoord werd het niet thuis bezorgd maar bij de aanbied station. Dus had ik mijn vlaggen de volgende dag opgehaald toen wij weer thuis waren. Dus zoals het hoort was alles toch goed gekomen. Bestelling en bezorging ging zoals het hoort.......

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling en de snelle levering

Snel en goed

Snelle en goede levering.

The company was quickly reachable by phone, patient to answer your questions. They also were quick in adjusting to my request delivery time. Delivery was fine faster than expected even.

Alles was naar wens en zeer correct.

Alles was naar wens en zeer correct

Communicatieweg 9 K

3641SG Mijdrecht

0297-820999

Over Vlaggenclub.nl / Mijnreclamevlag.nl

De Vlaggenclub is de webshop voor en door liefhebbers van vlaggen! Al ruim 10 jaar zijn wij de online winkel voor al je vlaggen en versiering. Met meer dan 8.000 verschillende vlaggen en versieringen in het assortiment durven wij bescheiden te zeggen dat wij de grootste aanbieder van vlaggen zijn in Nederland. Ons motto is dan ook "Hebben we je vlag niet? Dan maken we hem wel!" Klantvriendelijkheid staat sinds het eerste begin al hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook best trots op alle mooie beoordelingen die we hebben ontvangen. Heb je toch nog een vraag over een vlag of over ons assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice. We staan altijd voor je klaar. Kijk voor meer informatie op: