Snelle verzending en goed product

De bestelling was snel binnen. Het enige wat ik erg jammer vind zijn de verzendkosten. Verzendkosten zijn logisch maar 5,50 voor een brievenbuspakje vond ik erg prijzig. Verder heel TEVREDEN!

correcte levering

de tafel vlaggetjes zijn niet van hoge kwaliteit, de standaard (chroom) wel.

Snelle en goede service.

Mijn bestelling werd snel verstuurd en kwam goed verpakt aan. Aanbevolen verkoper.

Niet geweldig, maar oké

Ik vond 't vervelend dat de levering niet compleet was. Dit werd wel zonder problemen opgelost door het nazenden van de stokken. Ik ben benieuwd hoe de vlaggenstokken zich houden, vind ze goedkoop uitzien.

Snelle levering, goed verpakt, product naar verwachting.

Als bovenstaand.

Fantastische service

Veel keuze en de vlaggen zijn erg mooi! En wat een snelle verzending ! Fantastisch!

Gevonden wat ik zocht.

Ik had een grote Italiaanse vlag nodig en die was uit voorraad leverbaar. Dus snel klaar. Top.

Snelle levering maar slecht spul

Oranje vaantjes lijn besteld, 25x 10 meter. Dag later buiten opgehangen want toen waren ze er al! Na precies een week zijn het gele vaantjes. Wel prima afwisseling in de straat met alle andere vlaggetjes die wel gewoon oranje zijn gebleven!

Wat ze beloven doen ze ook, snelle levering. Netjes verpakt. Vlag hangt aan voortent caravan. Flyer voor de reclame in de camping kantine gehangen.

Prima kwaliteit vlag, snel geleverd.

Fietsvlaggetjes gekocht. Stevige kwaliteit en mooi formaat.

Jammer dat t geen geluk bracht tijdens het EK:(

Fantastische dienstverlening.

Ik had, zonder het te weten, een vlaggenstok en een vlaggenstokhouder van twee verschillende diameters besteld. Een half uurtje na de bestelling kreeg ik een telefoontje met de vraag of dat wel klopte, waarna de bestelling werd aangepast zodat ik passende objecten kreeg toegestuurd.

Super snel alles in huis , nog sneller dan als ze aan gaven

Goede ervaring, snelle levering ,goede kwaliteit

Alleen jammer dat drie kleine vlaggetjes in een doosje (dure verzendkosten) per pakketpost afgeleverd wordt. Terwijl het makkelijk in een a5 envelop per brievenbuspost kan.

1x 100 meter besteld, 5x 20 meter ontvangen

1x 100 meter besteld, 5x 20 meter ontvangen

Helaas waren de spiegelvlagjes te klein en pasten ze niet op mijn spiegels,

Zeer snel

Zeer snelle levering in prima verpakking! Hèb hem uiteindelijk de volgende dag na bestelling ophaald, maar hing al klaar voor de verzending. Werd vriendelijk geholpen! Aanrader!

Super pakket en snelle levering

Alles wat we nodig hebben voor het vieren van onze geslaagden.

Uitstekende service

Omdat de vlaggen die ik wilde uitverkocht waren werd ik gebeld. Ik mocht andere uitzoeken. Had een paar keuzes. De keuze was wat duurder maar mocht deze voor dezelfde prijs als mijn bestelde/uitverkochte vlaggen hebben. Dus uitstekende service. Geweldig

Keurig!

Niks te mopperen, niks te klagen, gewoon goed!

Top! Supersnelle service

Super snel! Wat je besteld is wat je ontvangt! Top!!!

Sublime

Alle perfect ontvangen, 1 min puntje maar dat ligt niet aan jullie, maar postnl. die levers niet aan de deur, ja beneden aan de deur van appartements gebouw en ze zijn weg, maar car kunnen jullie niets aan doen

GEWELDIG!!!!

Top kwaliteit, top service! Krijg je nergens beter!!!

Super snelle levering toppie

Volgende dag al in huis superrrr

Prima producten, scherpe prijs, snel geleverd!

Prima producten, scherpe prijs, snel geleverd!

Communicatieweg 9 K

3641SG Mijdrecht

0297-820999

Over Vlaggenclub.nl / Mijnreclamevlag.nl

De Vlaggenclub is de webshop voor en door liefhebbers van vlaggen! Al ruim 10 jaar zijn wij de online winkel voor al je vlaggen en versiering. Met meer dan 8.000 verschillende vlaggen en versieringen in het assortiment durven wij bescheiden te zeggen dat wij de grootste aanbieder van vlaggen zijn in Nederland. Ons motto is dan ook "Hebben we je vlag niet? Dan maken we hem wel!" Klantvriendelijkheid staat sinds het eerste begin al hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook best trots op alle mooie beoordelingen die we hebben ontvangen. Heb je toch nog een vraag over een vlag of over ons assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice. We staan altijd voor je klaar. Kijk voor meer informatie op: