Echt een hele snelle levering. Duidelijke site! Prima kwaliteit! Een aanrader!

Prima vlaggenstok

Prima vlaggenstok voldoet aan mijn verwachting

Prachtige vlag voor goede prijs

Goede website, artikelen, en prijs Snel bezorgd

De postbode heeft zoals gewoonlijk snel bezorgt

Vlotte levering van mooie vlag maakt blij

Kiezen, bestellen en genieten van snel open maken van het pakje ... En daar is de verlangde vlag!

Op tijd geleverd,product voldoet.

Prima service en prima vlag

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Na bestelling zeer sneller levering en goed verpakt.

alles snel en netjes

alles snel en netjes geregeld.

niets op aan te merken

leverantie tijdig, produkten zoals verwacht,waren voor een 21dinner met als thema portugal

Zeer vlotte afhandeling

Zeer gemakkelijk te vinden op soort en maat, geleverd zelfs binnen 24h!

Snel geleverd en een nette verpakking

Zeer goed en vlug.

Zeer vlug en in order

Heel snelle levering. Ook correcte. Alleen, niet echt een fout. Maar verpakking wel groot , volgens het artikel . tenminste in mijn geval dan he. Maar verder geen enkel probleem

Snelle levering en goede prijs.

Nadat ik de vlaggetjes besteld heb zijn ze ook snel geleverd. Daar ben ik blij mee want wij gebruiken ze op onze Handbike om gezien te worden tijdens het Handbike.

super snal

super snelle levering

De stok was helaas gebroken bij de aflevering. Heel goed geholpen kreeg direct een nw vlaggenstok opgestuurd.

Prima en snelle service

Nvt

Ik had een complete vlaggenset nodig ivm het slagen voor het eindexamen van mijn dochter. Hier snel en goedkoop gevonden en binnen 2 dagen geleverd. Super tevreden.

Zeer snel en correct afgeleverd. toppie

De Zwolse vlag wappert trots aan mijn plezierjachtje.

zeer goed ervaringen

snelle en correcte levering

Heel behulpzaam, klantvriendelijk en eerlijk

Zie hierboven

Bestelde vlag top Examenhoedje niet meer verkopen. Bovenkant lag er al af bij openmaken doos. Gelijk in de vuilnisbak belandt. Had wel iets beters verwacht.

Prima vlaggetjes

Goed en snel geleverd

Fantastisch!!!!

Heerlijk snel verlopen met topservice én kwaliteit!

Communicatieweg 9 K

3641SG Mijdrecht

0297-820999

Over Vlaggenclub.nl / Mijnreclamevlag.nl

De Vlaggenclub is de webshop voor en door liefhebbers van vlaggen! Al ruim 10 jaar zijn wij de online winkel voor al je vlaggen en versiering. Met meer dan 8.000 verschillende vlaggen en versieringen in het assortiment durven wij bescheiden te zeggen dat wij de grootste aanbieder van vlaggen zijn in Nederland. Ons motto is dan ook "Hebben we je vlag niet? Dan maken we hem wel!" Klantvriendelijkheid staat sinds het eerste begin al hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook best trots op alle mooie beoordelingen die we hebben ontvangen. Heb je toch nog een vraag over een vlag of over ons assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice. We staan altijd voor je klaar. Kijk voor meer informatie op: