CORRECTE EN SNELLE LEVERING

snelle en correcte levering

Prima service, snel ontvangen

De vlag ziet er precies zo uit als op de site. En bijzonder snel ontvangen. Dik tevreden.

Mooie kwaliteit vlag

Snelle levering van de bestelde producten. Mooie kwaliteit vlag, ook de kleuren zijn duidelijk.

Prima levering

De door mij bestelde vlaggen in goede order ontvangen. Vlaggen zien er prima uit. Enig nadeel de hoge verzendkosten voor een klein paketje.

Goed product en snelle levering

Heel goed tevreden met kwaliteit en levering.

Top!!!!

Eerste keer iets besteld vlotte reactie en supersnelle levering!!!! Echt een aanrader!! Ik had de achterhoekse vlag besteld voor op de boot en ik kan zeggen: hij wappert!!!

Snel geleverd en naar wens

de vlag hangt er goed bij

betere kwaliteit dan alle vlaggen die we gehad hebben

Correct product, snelle levering en goede prijs/product verhouding.

Zie samenvatting hier boven.

Goede kwaliteit en snelle verzending

Vlaggetjes zijn steviger dan ik had verwacht. Ze zijn snel en uit voorraad verzonden.

Garantie tot de kassa…

Onze wimpel was binnen 4 maanden gerafeld en kapot en toen afgescheept met een kortingsbon van 10%. Helaas

Zeer goed geholpen

Vlag van Nijmegen besteld. Moest gemaakt worden. Na kort en goed overleg een zeer mooie en van goede kwaliteit vlag thuis gekregen! Top.

Alles ging snel en soepel

Alles ging soepel en snel en het product is super goed bevallen.

Super levering en prijs

Alles ok

Goede kwaliteit.

Na mijn bestelling is de vlag gelijk verstuurd. Helaas met GLS. Dat ging een beetje mis. Na heen en weer gemaild te hebben met de klantenservice werd gelijk een nieuwe verstuurd via PostNL. Deze was er gelijk de volgende dag! Helemaal super! Top kwaliteit en op tijd voor de bruiloft van onze dochter.

Nette correcte aflevering

Een fijn betrouwbaar bedrijf !

Precies de vlag in het formaat dat ik verwachtte

Mooie vlag. Mooi afgewerkt

Mooi ruim assortiment

Mooi ruim assortiment, en ook veel formaten. Echter graag ook vlaggen van opgeheven gemeenten zoals Elst, Gorssel, Velsen enz. En van algemene organisaties zoals Olympische vlag, In het assortiment zien En graag in het formaat 40x60 cm

goed geholpen

Wat twijfels welke keuze de beste zou zijn. Gebeld en uitvoerig geholpen.

Perfect,

Supersnel,

Blije ervaring.....

We waren zo slim geweest om het verkeerde te bestellen en dat foutje is op een goede manier en zonder extra kosten hersteld met de hulp van de vlaggenclub mensen.

Gewoon perfect

Tot op heden dik tevreden. Spulletjes die ik heb besteld zien dr netjes uit wordt snel geleverd. dus ja wa mijn betreft kei goed.

Goede Prijs Prestatie verhouding; snelle levering.

Mooi kwaliteit doek.

Top ervaring

Vanaf de bestelling tot aan de bezorging top geregeld! Vriendelijk en meedenkend personeel. Goede communicatie! Absoluut een uitstekende winkel met meer dan redelijke prijzen

Communicatieweg 9 K

3641SG Mijdrecht

0297-820999

Over Vlaggenclub.nl / Mijnreclamevlag.nl

De Vlaggenclub is de webshop voor en door liefhebbers van vlaggen! Al ruim 10 jaar zijn wij de online winkel voor al je vlaggen en versiering. Met meer dan 8.000 verschillende vlaggen en versieringen in het assortiment durven wij bescheiden te zeggen dat wij de grootste aanbieder van vlaggen zijn in Nederland. Ons motto is dan ook "Hebben we je vlag niet? Dan maken we hem wel!" Klantvriendelijkheid staat sinds het eerste begin al hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook best trots op alle mooie beoordelingen die we hebben ontvangen. Heb je toch nog een vraag over een vlag of over ons assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice. We staan altijd voor je klaar. Kijk voor meer informatie op: