Snelle levering en kwalitatieve artikelen. Zeer tevreden!

Vlotte levering

Na mijn keuze gemaakt te hebben ervaar ik deze site al zeer betrouwbaar. Vlotte levering, prijs en kwaliteitverhouding goed. Enig minpuntje is dat er geen stok bij zit maar dat was bij ons wel snel opgelost met een fiberstok van een tent. Maar voor de rest wappert hij mooi op de rand van de tent.

Echt super de andere dag in huis en prijs kwaliteit helemaal super, erg blij de vlag kan straks wapperen in Friesland op de voortent

goed verpakt

jammer dat de vlag nog geheel in elkaar gezet moet worden. vlag los, dop los, touw los , en de stok los waarom niet geheel gemonteerd in de doos ?

Positief

Zeer goede ervaring netjes behandeld optijd geleverd.

Klantgericht, snel en volledig

Goede website met duidelijke plaatjes en beschrijving. Jammer dat niet alles door drukte (uitverkocht) leverbaar was. Ook de telefonische verkoop met de geboden oplossing was uitstekend.

Perfect snelle levering

Om twee minuten voor vier een bestelling gedaan en op de site staat "voor vier uur geleverd, volgende dag in huis" en ik had inderdaad de volgende dag mijn besteling.

Komen afspraken na.

Eerste keer bij hen besteld. Ging vlot en keurig op tijd geleverd.

Goed!

Vlag bestelt en sneller kon ie niet in huis zijn!

Producten waren OK, snel geleverd, maar in belachelijk grote dozen.

We hadden twee keer een zakje vlaggenhaakjes besteld. De bestellingen hadden met groot gemak in een envelop door de brievenbus gekund. Ze waren daarentegen in dozen verpakt waar makkelijk 100 van die zakjes in hadden gepast. Voor brievenbuspost hoef ik niet thuis te blijven. Vr gr Janneke Kelder

na verkeerde bestelling door jullie fantastisch opgelost

probleem bij bestelling heel goed opgelost

Ruim aanbod, snelle service, goede kwaliteit.

Wij kopen al jaren op elke plek waar we kamperen een vlaggetje. Er ontbraken echter nog 3 vlaggen in onze collectie (Drenthe, Texel en Wallonië). Hier vond ik ze alle drie! Dag na de bestelling reeds thuis geleverd. Mooie kwaliteit vlaggen.

Heel vlotte en vriendelijke service.

Vlag werd binnen zeer korte termijn geleverd. Op mijn bijkomstige vragen kreeg ik een zeer vriendelijk antwoord.

Ik had griekse vlaggen besteld voor een uitvaart stoet, het heeft een halfuur geregend en alle vlaggetjes waren stuk gerafeld dat vond ik minder. Buiten dat om was het een mooi gezicht om al die auto’s zo te zien.

Super goed

Bijzonder vlug geregeld. Super snel..

Snelle correcte levering

Mijn bestelling van de vlagcorrector snel en correct ontvangen. Duidelijk beschrijving van de montage. Of het werkt kan ik nog niet beoordelen want ik heb de vlag daarna niet meer buiten hoeven hangen.

Goed product en snelle levering

Zeer tevreden over het artikel

eindelijk een vlag die blijft hangen..

na jarenlang een goedkope Gamma vlag te hebben gehad die constant om de stok heen knoopte een nieuwe vlag van Vlaggenclub gehaald: veel betere kwaliteit, wappert goed en knoopt niet om de stok door zijn gewicht ! een aanrader dus!

Op tijd geleverd, goed product

oke

Correct

De levering had een correct verloop.

Snelle levering, wel hoge verzendkosten

Ik wilde een bootvlaggetje van mijn woonplaats. Deze vond ik op Vlaggenclub.nl De vlag werd snel geleverd. Maar hoewel het een brievenbuspakje was, waren de verzendkosten toch bijna € 7,00. Dat was de enige tegenvaller, de vlag is prima.

Mooie vlaggen. Vlotte levering

Mooie Nederlandse vlag met provincie. Vlot geleverd. Niet goedkoop, maar lijkt een redelijke kwaliteit.

correct afgewerkt.

Snel engoed

Alles goed geregeld en was snel in huis

Prima alles op tijd ontvangen, goede service!

Prima alles op tijd ontvangen, goede service!

Communicatieweg 9 K

3641SG Mijdrecht

0297-820999

Over Vlaggenclub.nl / Mijnreclamevlag.nl

De Vlaggenclub is de webshop voor en door liefhebbers van vlaggen! Al ruim 10 jaar zijn wij de online winkel voor al je vlaggen en versiering. Met meer dan 8.000 verschillende vlaggen en versieringen in het assortiment durven wij bescheiden te zeggen dat wij de grootste aanbieder van vlaggen zijn in Nederland. Ons motto is dan ook "Hebben we je vlag niet? Dan maken we hem wel!" Klantvriendelijkheid staat sinds het eerste begin al hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook best trots op alle mooie beoordelingen die we hebben ontvangen. Heb je toch nog een vraag over een vlag of over ons assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice. We staan altijd voor je klaar. Kijk voor meer informatie op: