Goede en snelle service, mooie kwaliteit vlaggen

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering - scherpe prijs - chat op zondag :-)

Snelle levering - scherpe prijs - chat op zondag :)

Meer dan verwacht, 500 vlaggen, ipv 50

Zoals in 1 zin omschreven: ik dacht 50 vlaggen te ontvangen, het zijn er 500. Geen probleem, het wordt goed besteed. Het is feest in de bibliotheken voor de Jeugdboekenmaand, het feest zal gezien worden. 500 kinderen gaan 500 blanco invullen met tekeningen. Vriendelijke groeten, Anne Kennes

Goef

topproduct

Mooie kwaliteit! Erg blij mee!

Gewoon vlotte afhandeling, die je graag wilt.

Onze bestelling verliep lekker vlot. Geen problemen gehad.

Begripvol, deskundig mee-/vooruitdenkend, oplossingsgericht, 100 % koning klant benadering en snelle opvolging. Alsof je in de buurtwinkel binnenloopt. Aldus kan de vlag alleen maar in top hangen.

Snelle en goede levering

Goede service door snelle levering

Topsite en top product.

Bestelling gedaan, ondanks corona toch mooi op tijd geleverd. Product doet wat het moet doen, uitleg op de site is wat het product doet.

Topclub

Gewoon goed

zeer vlotte levering

zeer vlotte levering

Vlotte levering,mooi afgewerkt

Ik kocht dit artikel om er een knuffel op vast te zetten,lukt prima.

super

mooie handel en goede service

Snelle levering en perfecte vlag

De website is erg duidelijk, daarbij komt nog dat de service en snelheid prima was. Al binnen 2 dagen netjes ontvangen . De prijs verschoot ik van, dat hij zo goedkoop was. Mijn Thaise vriendin was er erg blij mee. Blijf zo doorgaan .

Supersnelle levering

Mooie website, gemakkelijk te bestellen, supersnelle levering, goede kwaliteit

Ruim assortiment, snelle levering

Toen ik mailde dat er bij de rouw vlagen een kleur afwijking zit had ik het gevoel dat mijn klacht niet serieus werd genomen. De oplossing die werd geboden om naar het magazijn te komen vond ik bijzonder. Veder snelle levering en reactie

Tevreden

Duidelijke site. Snelle verzending. Product zoals omschreven.

Binnen 2 dagen geleverd, super snel

Mooie wimpel. Snelle levering

snelle levering en goede communicatie

Ik had wat vragen over de montage van een kantel-anker. Na één telefoontje kreeg ik een goede handleiding gemaild. Perfect!

Snelle en goede service

Snelle en goed service

Snelle levering, goede kwaliteit, zou er een volgende keer weer bestellen!

verzending en kwaliteit is altijd prima, Helaas zitten er nu kunststof dopjes op de stok van de vaandel. Hoe moet ik nu de buren pesten met het getik tegen de aluminium mast?

Communicatieweg 9 K

3641SG Mijdrecht

0297-820999

Over Vlaggenclub.nl / Mijnreclamevlag.nl

De Vlaggenclub is de webshop voor en door liefhebbers van vlaggen! Al ruim 10 jaar zijn wij de online winkel voor al je vlaggen en versiering. Met meer dan 8.000 verschillende vlaggen en versieringen in het assortiment durven wij bescheiden te zeggen dat wij de grootste aanbieder van vlaggen zijn in Nederland. Ons motto is dan ook "Hebben we je vlag niet? Dan maken we hem wel!" Klantvriendelijkheid staat sinds het eerste begin al hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook best trots op alle mooie beoordelingen die we hebben ontvangen. Heb je toch nog een vraag over een vlag of over ons assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice. We staan altijd voor je klaar. Kijk voor meer informatie op: