Gemakkelijk te bestellen En na 48 uur in . Dit is de schuld van PostNL . Het is een verjaardags cadeautje voor Januari. Ik ben tevreden.

beloften worden waargemaakt

DE website vertelt een eerlijk verhaal bestellen en afrekenen via Ideal loopt prima van het verloop van de bestelling wordt je continue op de hoogte gehouden. Pakje in goede staat ontvangen.

Snelle levering kwaliteitsproduct

Gezocht en gevonden. Product werd snel en in goede staat geleverd.

Helemaal super die Sinterklaas vlag.

Blij mee. Gezellig die Sint vlag.

Alles op voorraad zoals belooft, snel geleverd

Vlaggen + mast waren heel snel binnen (iig binnen de aangegeven levertijd). Kwaliteit van de mast is goed voor de prijs. Had in de complete set een halfstok clip verwacht. Zeker aanrader, zal voorlopig geen nieuwe bestelling doen aangezien de vlaggen van prima kwaliteit lijken.

Prima prijs/kwaliteitverhouding

Mooie kwaliteit. Leuke Sinterklaasafbeelding.

Prima aankoop!

Goede overzichtelijke site. Klantenservice makkelijk bereikbaar en snel antwoord. Snelle levering.

Super mooi vlag en snelle levering, top

Super fijne ervaring , prima service

Snel en correct

Makkelijk bestellen en snel het juiste in huis.

Prima producten en levering

Goed!

Snel geholpen

Ik bestelde het driehoek vlaggetje van de ronde venen en kon hem zo bij jullie op halen. Bedankt!

Goede site, snelle levering behoorlijke vlaggen

De meeste artikelen zijn prima. De autovlaggetjes gaan alleen erg snel scheuren en krijgen franjes helaas.

Goed getimed

Meeliftend met Corona heeft de Sint zo zijn eigen bescherming

alles op tijd

Bij elkaar drie bestellingen gedaan en alle drie de bestellingen goed en op tijd geleverd.

Goeie service, mooie site, snelle chat

Duidelijke site met een prima chat mogelijkheid, iets wat niet in het standaard pakket stond was een paar dagen later beschikbaar op de site. Wil je iets kopen wat je niet vindt, begin een chateau en hoor wat er mogelijk is.

Supersnel

De bestelling is supersnel en correct verpakt afgeleverd. Top!

perfect levering en services

geen op of aanmerking was heel goed geregeld ene dag besteld andere dag geleverd en ben tevreden over de kwaliteiten van de vlaggen.

Mooie vlaggen

Mooie vlaggen en snel.

Goede service en snelle levering

Goede ervaring!

Snel en precies volgens bestelling

Duidelijke website en makkelijk betalen. Ook levering was snel en precies volgens afspraak.

Goed en snel

Snelle levering goede kwaliteit

Mooie kwaliteit, snelle levering

mooie vlaggenstof

We zochten katoen met een brabantse-vlagopdruk, de bandana was het beste wat te vinden was. Het is inderdaad prima (dunne) katoen. Verzendkosten zijn wel vrij hoog (in vergelijking met de prijs van de bandana).

Communicatieweg 9 K

3641SG Mijdrecht

0297-820999

Over Vlaggenclub.nl / Mijnreclamevlag.nl

De Vlaggenclub is de webshop voor en door liefhebbers van vlaggen! Al ruim 10 jaar zijn wij de online winkel voor al je vlaggen en versiering. Met meer dan 8.000 verschillende vlaggen en versieringen in het assortiment durven wij bescheiden te zeggen dat wij de grootste aanbieder van vlaggen zijn in Nederland. Ons motto is dan ook "Hebben we je vlag niet? Dan maken we hem wel!" Klantvriendelijkheid staat sinds het eerste begin al hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook best trots op alle mooie beoordelingen die we hebben ontvangen. Heb je toch nog een vraag over een vlag of over ons assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice. We staan altijd voor je klaar. Kijk voor meer informatie op: