snel goed duidelijk

Snel geregeld en goed product perfect

Prima! Bestelling de volgende dag in huis!

Goeie service!!

Ik had twee Zwaaivlaggetjes besteld, helaas zaten er geen houten stokjes bij, maar plastic. Na telefonisch contact heeft de Vlaggenclub het meteen hersteld en ontving ik de volgende dag de houten stokjes al per post. Ik ben zeer tevreden over deze service.

Leuke vlag snelle levering

Leuke assortiment vlaggen . Snelle levering Zeker aan te bevelen

Goede en snelle levering, vlaggen zijn top producten !!!

Goede en snelle levering, vlaggen zijn top producten !!!

Prima product

Prima product en suggesties voor bij verkoop.

Seinvlag 1

Onlangs seinvlag 1 besteld, levering liet wat lang op zich wachten maar dat komt geheel op het conto van post.nl. Correcte mail gehad en goed afgelopen. Mooie vlag, goede kwaliteit

Compleet assortiment super

Speciale koningsvlaggen besteld en in voorraad en van goede kwaliteit Goede site veel informatie en snelle levering

Late levering...

Net een mailtje gekregen dat ik ‘enkele dagen’ geleden een pakketje kreeg van jullie.... fout dus. Het is net geleverd en was woensdag besteld. Vóór 16u besteld, dag er na levering! Telt niet voor Belgen kreeg ik te horen tijdens de chatsessie...dat zag ik precies niet op de site staan. Een dag extra ok, maar we zijn 5 dagen verder... Had ik het geweten ergens met zekerheid bestellen Ik had maar moeten kiezen voor een postpakket( dan gaat het sneller) maar die keuze kan je niet maken bij bestelling. Daarvoor moet je voldoende gewicht bestellen en dan wordt dit automatisch een pakket... oplossing is dan dingen extra bestellen die je niet nodig hebt??? Ik had mijn bestelling gisteren nodig... zeer spijtig! Had de kers op de taart kunnen zijn op Scoutskamp.... In elk geval: het artikel dat ik kreeg was zeker in orde, ze hebben een leuke site, leuke artikelen, onzin op chat en pas op met de levertermijn....

Fijne website, veel keus. Snel geleverd!

GOED MATERIAAL MAAR VERPAKKING KAN BETER

Ik had een vlaggestok 2 MR besteld in alluminium met een top extra erbij. De extra top is geheel gebeven maar van de originele rode top was de PVC haak afgebroken.

Brabants vlaggetje voor op de caravan

Bij vlaggenclub.nl zagen we een leuk vlaggetje met handig stokje voor op de caravan. Al na een paar dagen in huis. In september gaan we hem gebruiken als we weer met de caravan weg gaan.

Kwaliteitsproduct

Snelle levering van een kwaliteitsproduct

Goed product maar omschrijving kan beter

Bij aankoop is er een totaal onduidelijke foto dus je weet niet precies wat je besteld. Bij ons pakte het goed uit maar zonder gratis retourneren is het een beste gok

snel geleverd, en goed spul

wat je ziet is wat je krijgt en ook nog snel

Snelle levering, goede prijs, mooie vlaggen!

Ik heb de Nederlandse en pride vlag met houten vlaggenstok gekocht en ben er blij mee! De pride vlag wappert trots aan mijn huis.

De juiste vlag!

Wat een enorm aanbod! Vlaggenclub levert de vlag in de juiste afmeting (in die geval dus vierkant) zoals het hoort. En tegen een scherpe prijs en snel geleverd.

Top snelle levering

Zeer snelle levering.

Top service, vlotte levering

Ruime keuze

Vlag besteld voor op onze boot. Supersnelle verzending!! Top

makkie

2 vlaggen besteld, de volgende dag gelerverd.

Snelle service en leuke vlag.

Veel keus met een goed kwaliteit en redelijke prijs.

Volgens aanbod en afspraak!

Een verademing om een transactie, zoals aangeboden; ook als zodanig te ervaren! Zoals wij (50 jaar geleden) zeiden: - géén ge...., doen wat je gezegd hebt-! Compliment.

Simpele bestelling met een snelle levering

Ruim assortiment en na bestelling vond de levering binnen enkele dagen plaats.

Communicatieweg 9 K

3641SG Mijdrecht

0297-820999

Over Vlaggenclub.nl / Mijnreclamevlag.nl

De Vlaggenclub is de webshop voor en door liefhebbers van vlaggen! Al ruim 10 jaar zijn wij de online winkel voor al je vlaggen en versiering. Met meer dan 8.000 verschillende vlaggen en versieringen in het assortiment durven wij bescheiden te zeggen dat wij de grootste aanbieder van vlaggen zijn in Nederland. Ons motto is dan ook "Hebben we je vlag niet? Dan maken we hem wel!" Klantvriendelijkheid staat sinds het eerste begin al hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook best trots op alle mooie beoordelingen die we hebben ontvangen. Heb je toch nog een vraag over een vlag of over ons assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice. We staan altijd voor je klaar. Kijk voor meer informatie op: