Super snelle levering

De levering van de vlag en extra binnen 24-uur op de deurmat. Super kwaliteit en goeie kwaliteit/prijs verhouding.

mooie vlaggen

Heel snel geleverd, we zijn echt content

snel & goed

mooie Nederlandse vlag met een zwarte aluminium vlaggenstok, lekker licht, staat erg sjiek!

Vlotte levering, prima vlag, snelle reactie op vraag via email

Echt een prima leverancier

Nu net mijn 3e bestelling binnen, in ongeveer 2 jaar tijd, hangen dag en nacht buiten, gaan langer mee dan gedacht! Ook goede service aan de telefoon, een aardige dame die mij goed advisererde , en toen ik een spoedje had was t er de volgende dag! Het kon ook nog dezelfde dag, want ze hebben een mannetje die dat evt. direct kan brengen. Uiteraard wel vlaggen die ze op voorraad hebben, bij mij ging het om Nederlandse vlaggen en Vlaanderen, 10 in het totaal.... Mij hebben ze als vaste klant.

Maten kloppen niet..

seinvlaggen geadverteerd met 20 x 24 zijn in werkelijkheid slechts 18 cm. (10 procent minder.) Bij reclamatie als antwoord, " kan gebeuren "... en toen niets meer....

Gewoon goed

Zorgvuldige communicatie en tijdige aflevering

goede service en prima kwaliteit

Goede koop prijs /kwaliteit is prima en snel geleverd zoals op de site omschreven. Proficiat!

Vlaggen besteld en volgende dag in huis en zijn hangen heel mooi in onze mast

Snelle service en kwaliteit

De gele stoffen vlaggen lijn tegen meeuwen overlast gekocht. Kwaliteit is prima. Het is nog even afwachten of het daadwerkelijk resultaat geeft.

toppie service

alles netjes geregeld en snel geleverd

Prima.

Snelle bezorging en prima producten.

Kan niet beter

Vlot geleverd, product precies zoals ikhad gedacht

bieden dingen aan met incl alles maar bij navraag blijkt dat niet zo te zijn, dus zeer misleidend.

ik wilde iets bestellen wat als complete set wordt aangeprezen, gelukkig vroeg ik het nog even na en bleek het toch niet zo incl te zijn als dat op de site stond. Krijg je 4 euro korting omdat je het meldt. WAAAT, ja belachelijk gewoon.

Mijn bestelling kwam netjes op tijd aan maar aangezien het een cadeautje voor mijn vrouw was, gelijk het pakketje bij de buren ondergebracht. Tijdens het inpakken drie weken later bleek dat de bestelling niet compleet was. Contact gezocht en uiteindelijk werd de missende vlag nog netjes en vlot nabezorgd.

Fantastic.!!

Ik heb vandaag mijn 3 schitterende vlaggen ontvangen. Mooie oud hollandse vlag, vlag Azerbeidzjan (beide spun polyester) en n Molukse vlag. Al aardig wat bestellingen gedaan en altijd tip top in orde plus de service ook, meer als tevreden.!

mooie vlag en mooie kwaliteit, ook super geholpen door de dame al daar. top !!

mooie vlag en mooie kwaliteit, ook super geholpen door de dame al daar. top !!

Goede klantenservice, ook aftersale!

Ik had iets besteld en betaald maar ik was vergeten om alles toe te voegen. Om 23:00 gewoon nog de klantenservice bereikt om dit te melden. Ik kon de vergeten artikelen nog apart bestellen en de twee bestellingen werden samengevoegd tot één pakket. Zonder extra verzend- of administratiekosten! Toppers! Artikelen snel en vlot bezorgd, erg mooi.

Kwaliteit niet bijzonder

Complete set NL vlag gekocht er vanuitgaande dat de kwaliteit beter was dan in de bouwmarkt. Maar ik zag later precies dezelfde onderdelen elders liggen voor minder geld. Service is goed en het werkt allemaal wel maar ik vind de prijs/kwaliteit verhouding onvoldoende.

Een origineel ontwerp en een perfecte levering.

Op zoek naar een witte vlag met een rood hart, kwam ik "de" vlag tegen met hartjes en een grote beer. Een geweldig idee om twee zaken te combineren: de berenjacht voor de kinderen en een bedankje en steunbetuiging aan de medewerkers in de zorg.

Geen compleet product

Vlag, stok en houder gekocht. Om.zeker te zijn dat ik een volledig bruikbare set zou krijgen eerst in de chat mijn bestelling gecheckt. Daarna besteld. Bij levering bleken er geen bevestigingsogen op de stok gemonteerd te zijn. Alleen twee gaten in de knop waar ik, bij navraag, maar een ijzerdraadje door moest doen om de vlag te bevestigen. Teleurstellend dat de vlag niet bruikbaar is geleverd. Bedrijf deed wel excuses. Maar ik werd verder aan mijn lot overgelaten.

goed en snel verzonden

Goede ervaring en snelle levering

Top !

Eenvoudig bestellen, overzichtelijke website, snel geleverd, kwaliteit artikel. Compleet pakket. Wij zijn enorm tevreden en dus daarom een aanrader.

Duur en duurt lang

Op zondag 5 april een best wel courante vlag besteld. Vandaag, vrijdag 10 april een enquête link ontvangen. Vlag is nog niet geleverd! Verwachte leverdatum is woensdag 15 april.

GOED

was goed

Communicatieweg 9 K

3641SG Mijdrecht

0297-820999

Over Vlaggenclub.nl / Mijnreclamevlag.nl

De Vlaggenclub is de webshop voor en door liefhebbers van vlaggen! Al ruim 10 jaar zijn wij de online winkel voor al je vlaggen en versiering. Met meer dan 8.000 verschillende vlaggen en versieringen in het assortiment durven wij bescheiden te zeggen dat wij de grootste aanbieder van vlaggen zijn in Nederland. Ons motto is dan ook "Hebben we je vlag niet? Dan maken we hem wel!" Klantvriendelijkheid staat sinds het eerste begin al hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook best trots op alle mooie beoordelingen die we hebben ontvangen. Heb je toch nog een vraag over een vlag of over ons assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice. We staan altijd voor je klaar. Kijk voor meer informatie op: