goede kwaliteit- prijs

Erg tevreden met product en ook met verzending / service. TOP!

super service

De volgende dag al persoonlijk vlag bezorgd. Staat er onverwachts een aardige man aan de deur, die de vlag persoonljik kwam bezorgen. Super verrassing. Bedankt, echt aardig. Groetjes Nely

Perfecte leverancier!

Altijd correcte levering, alles op voorraad en fijn dat telefonisch overleg ook mogelijk is.

Hele goeie ervaring. Zowel bestellen als bezorgen ging vlot en uitstekend.

Snelle levering, prima kwaliteit

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Prima info over bezorgmoment enz.. Daarentegen is het Friese vlaggetje niet zoals het moet zijn...🥴 De ‘pompebled’ ligt op z’n kop op het doek..🤭. Jammer.. maar ik had het vlaggetje direct nodig dus heb er niet over gereclameerd. Misschien de rol ‘Friese vlag’ even controleren...

helder, professioneel, vriendelijk, luisterend oor, neemt tijd voor de klant

Heldere en duidelijke informatie, klantvriendelijk en correcte bezorging

Ik vond de vlaggen tegenvallen, maar mijn vriend was er tevreden mee.

Ik vond de vlaggen goedkoop ogen, het ontwerp net anders dan op het plaatje. Grote zomen voor zo'n kleine vlag, oogt grof. Maar mijn vriend was er tevreden mee, en eenmaal wapperend op de boot, zag het er wel aardig uit.

prima materiaal, snel en conforme prijs

prima materiaal, snel en conforme prijs

Niet foutloos, maar perfect opgelost.

Een kleine vergissing in landsvlag. Volgende dag de goede vlag in de bus.

Vlot geregeld en nette spullen.

Had zelf verkeerde besteld werd door hun gebeld en erop gewezen en zonder kosten door de vlaggenclub gecorrigeerd terwijl het wel iets duurder was. Zeer klantvriendelijk.

Erg klantgericht, geweldig!

Ook bij een kleine bestelling wordt actief met je meegedacht met een laagdrempelige benadering door gebruik van telefoon en WhatsApp.

Prima ervaring

Gezien de huidige situatie m.b.t het Coronavirus staan de bezorgdiensten onder druk. Desondanks snelle en correcte levering van de Vlaggenclug

Na de bestelling werd ik gebeld door een medewerker om aan te geven dat mijn bestelling wellicht niet compleet zou zijn. Dit was inderdaad het geval. Ontzettend oplettend en attent!

Snelle en correcte levering

Snelle levering van de vlaggen. Altijd mooie kwaliteit .

Voldoende

Bestelling gedaan daarna 2 x mail gestuurd over actiecode vergeten in te vullen geen mail terug ontvangen Communicatie kan beter

Duidelijke website, redelijke prijs en snelle levering.

Top en snel

Mijn bestelling was netjes en snel geleverd.

Goede kwaliteit en snelle, professionele en persoonlijke verwerking!

Ik had een combinatie van producten, die binnen een dag op locatie waren! Goed werk in deze Corona tijden. Aangezien het pakket voor een ander was, wou ik er ook graag een bericht bij sturen op een kaartje, wat voor hen ook geen enkele moeite was. Dank, Vlaggenclub

Jammer van de kwaliteit

Het is helaas geen kwaliteitsvlag van Spun-polyester. Voor deze keer doe ik het er mee maar dit was wel de laatste keer.

Snel, vriendelijk, adequaat

Ben persoonlijk op de hoogte gebracht dat het een dag later bezorgd zou worden omdat de vlag uit verkocht was. Donderdag besteld en zaterdag al in huis. Top!!!!!!!

Product aan huis afgeleverd in de staat zoals het hoort.

Op tijd en in goede staat geleverd. Groninger vaan hangt er mooi bij. We gebruiken hem ook wel als windrichtingsmeter. Op dit moment komt de wind van boven..... :-)

best prima

Grote keus, duidelijk site en vlotte levering. Wel beetje jammer dat de afmetingen niet exact kloppen met de weergave. Er wordt een afmeting gegeven voor een vlag, niet bij vermeld dat de afmeting vlag is inclusief lusje bevestigingstouw, de vlag zelf is dus enkele centimeters kleiner....

Zeer professioneel!

Zeer duidelijke site en correcte manier van levering.

Communicatieweg 9 K

3641SG Mijdrecht

0297-820999

Over Vlaggenclub.nl / Mijnreclamevlag.nl

De Vlaggenclub is de webshop voor en door liefhebbers van vlaggen! Al ruim 10 jaar zijn wij de online winkel voor al je vlaggen en versiering. Met meer dan 8.000 verschillende vlaggen en versieringen in het assortiment durven wij bescheiden te zeggen dat wij de grootste aanbieder van vlaggen zijn in Nederland. Ons motto is dan ook "Hebben we je vlag niet? Dan maken we hem wel!" Klantvriendelijkheid staat sinds het eerste begin al hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook best trots op alle mooie beoordelingen die we hebben ontvangen. Heb je toch nog een vraag over een vlag of over ons assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice. We staan altijd voor je klaar. Kijk voor meer informatie op: