Kan niet beter!

Heel snelle keurige levering vannen prachtige kwaliteitsvlag!!

goed geregeld

mooie site, makkelijk bestellen en een snelle levering

Zeer goede kwaliteit

Ik heb reeds meerdere malen vlaggen besteld en ik moet eerlijk toegeven de kwaliteit van de vlaggen is prima. Er is ook een ruime keuze. Ik raad aan iedereen die één of meerdere vlaggen wilt deze site aan.

Helemaal goed!

Snelle levering, mooie tafelvlaggetjes, goed verpakt en snelle reactie op een mail met de vraag hoe de vlaggetjes het beste aan de mast bevestigd kunnen worden.

Snelle en correcte afhandeling

Mooi kwaliteit en zeker in verhouding met de prijs!

goed ontvangen en goede vlaggen

alles goed ontvangen

Goed product, goede prijs en snelle levering.

correkt en snel

👍👏👏

Telefonisch contact gehad, verliep prima , bestelling kwam keurig op tijd binnen.

Snel, vlug en het juiste geleverd perfect

Ik ben tevreden

Perfect snelle en goede levering

Mijn.bestelling was/is de Rotterdam vlag groen will groen met het wapen sterker door strijd in de maat 30/40 en die is echt supersnel geleverd geweldig dank jullie wel zeker een aanrader

Snelle levering, netjes geregeld

Vul vlot veilig

prima geholpen

Nadat mijn bestelling binnen was zag ik dat de verkeerde ballonnen waren geleverd, gelijk gebeld en 1 dag later waren alsnog de juiste ballonnen er wel!

blij mee

Ik had 2 rouwvlaggetjes nodig voor de auto en ze kwamen keurig op tijd. Fijn

Snelle en goede bezorging en mooie vlaggen.

Snelle en vriendelijke service

Zeer mooie Vlag, Erg leuk dat er een bedankt kaartje bij zit :-)

Zeer aangenaam

Correcte informatie.

Snel en duidelijk.

Vandaag besteld, morgen in huis. Dat maken ze waar. Ze hadden alle vlaggen, die je maar kunt bedenken. In ieder geval van alle naties.

Snel en duidelijk

Vlotte en goede levering

Mooie vlag

Snelle levering met een leuke kaart erbij!

Helemaal top

De handvlaggen zijn erg leuk voor mijn binationale trainingen en workshops.

zeer tevreden met de vlag en de bezorging die snel is

Heb voor de 2de keer een bestelling gedaan. de eerste onder een ander email adres omdat ik niet meer op jullie site kon komen vandaar een ander account aangevraagd . Voor de rest zeer tevreden . vriendelijke groet Monica

Snel en correct!

Prima service. Bestelling werd snel geleverd. Ook mijn mail werd snel beantwoord.

Schandig dat je mij een bericht nu stuurt , heb nog altijd niks ontvangen!!!! Mvg GEERT HOLLEBEKE.

Communicatieweg 9 K

3641SG Mijdrecht

0297-820999

Over Vlaggenclub.nl / Mijnreclamevlag.nl

De Vlaggenclub is de webshop voor en door liefhebbers van vlaggen! Al ruim 10 jaar zijn wij de online winkel voor al je vlaggen en versiering. Met meer dan 8.000 verschillende vlaggen en versieringen in het assortiment durven wij bescheiden te zeggen dat wij de grootste aanbieder van vlaggen zijn in Nederland. Ons motto is dan ook "Hebben we je vlag niet? Dan maken we hem wel!" Klantvriendelijkheid staat sinds het eerste begin al hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook best trots op alle mooie beoordelingen die we hebben ontvangen. Heb je toch nog een vraag over een vlag of over ons assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice. We staan altijd voor je klaar. Kijk voor meer informatie op: