Prima prima

Goed afgeleverd, helemaal ik orde. !!!!! 😀😀

Vlag goed ontvangen

De vlag is een kado voor de verjaardag van mijn neefje. Bestelling verliep vlot, verzending ook ware het niet dat PostNL een steek had laten vallen. De bestelling kon door de brievenbus en zou volgens de track&trace code op donderdag 27/02 om 12.10 uur bezorgd zijn. Dus niet! Pas vandaag, vrijdag 28/02 lag het in de brievenbus. Hier kon vlaggenclub.nl overigens niets aan doen. Fout lag bij PostNL.

goed producten, snelle aflevering

er waren helaas nog 2 (non-nederlandse, regionale) vlaggen waar ik moest elders gaan kopen, maar verder heerlijk 1-stop shopping!

snelle levering en ruime keuze

een ruime keuze aan vlaggen en toebehoren, snelle levering en goede informatie. Bij de bestelling een persoonlijk kaartje, top!

Perfect!!

Alles was helder en duidelijk!

dit was de eerste bestelling voor ons

zeer tevreden snelle levering

zeer tevreden snelle levering.

fast

Zondag mijn bestelling geplaats en Dinsdag geleverd, dat noem ik service.

De vorige vlag heeft bijna 2 jaar in de mast gehangen. Op een gegeven moment was het touwtje net onder de vlag doorgesleten en de letter N van SVDN (samenvarendoornederland) er uit gewapperd, dus tijd voor een nieuwe

Positief

Erg vlotte en correcte afhandeling. De bestelling bestond uit 10 kleine verschillende gasten landen vlaggetjes. Sommige waren nog nieuw in de verpakking en er waren er ook buiten de verpakking zonder de naam van het desbetreffende land. Even uitzoeken dus!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, en prima product.

Top, zeer vriendelijk geholpen aan telefoon.

Super!!!

Snelle levering. Prima kwaliteit!

Ik was op zoek naar een rood zwaai vlaggetje van stof voor carnaval om te laten bedrukken. Deze heb ik binnen een dag ontvangen! Snelle levering en precies wat ik zocht qua kleur en formaat. Bedankt voor de service!

Gemakkelijk besteld en Super snel bezorgd

Goed product en snel geleverd

Overzichtelijke website waar ik vlot bestelling kon plaatsen die de volgende dag geleverd is.

zeer correct.

Vraag via mail gesteld, snelle correcte reactie. Levering ook snel en correct.

Goede kwaliteit snelle levering Alleen 1 minpuntje het koordje dat in de vlag zit was niet nodig geweest . Wij gebruiken ze n.l. Z Als fietsvlaggetje

Snel en goed

Snelle levering, goed product en mooie prijs.

Mooie vlag, snelle levering!

Mooie vlag, snelle levering.

Goede spullen

Alles was op voorraad en de volgende dag binnen. Fijn.

Precies wat ik zocht en in goede kwaliteit

Het is moeilijk zoeken naar vlaggen in aparte formaten. Gelukkig heb ik bij de Vlaggenclub mijn Spaanse vlag in klein formaat kunnen vinden. En ik had het de volgde dag al in huis

Probleemloos

Alles klopte gewoon. Wat/hoe/wanneer etc. Prima!

Prima snelle levering mooie kwaliteit vlag

Prima nette snelle levering Mooie kwaliteit vlag

Vrijdag besteld, Zaterdag in huis.

Top serves, heel snel (sneller dan verwacht in huis). mooie en goede kwaliteit, hier gaan we jaren plezier van hebben! Bedankt

Eenvoudig bestellen, snelle levering

Voor een tweede keer een bestelling gedaan. Wederom was het bestellen eenvoudig (de site is overzichtelijk) en de levering snel. Je wordt ook netjes op de hoogte gehouden over bestelling en levering.

Communicatieweg 9 K

3641SG Mijdrecht

0297-820999

Over Vlaggenclub.nl / Mijnreclamevlag.nl

De Vlaggenclub is de webshop voor en door liefhebbers van vlaggen! Al ruim 10 jaar zijn wij de online winkel voor al je vlaggen en versiering. Met meer dan 8.000 verschillende vlaggen en versieringen in het assortiment durven wij bescheiden te zeggen dat wij de grootste aanbieder van vlaggen zijn in Nederland. Ons motto is dan ook "Hebben we je vlag niet? Dan maken we hem wel!" Klantvriendelijkheid staat sinds het eerste begin al hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook best trots op alle mooie beoordelingen die we hebben ontvangen. Heb je toch nog een vraag over een vlag of over ons assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice. We staan altijd voor je klaar. Kijk voor meer informatie op: