Erg tevreden

Vlaggen laten bedrukken met logo. Heel mooi geworden!

Super in contact

Snelle service en uitgebreid aanbod

Goede service en goede kwaliteit

Het advies, service en geleverde kwaliteit verdienen zeker 5 sterren!

Hele goede service! Ik ben goed geholpen.

Met elke vraag kun je terecht bij de vlaggenclub, ze helpen je overal mee en de producten worden snel geleverd!

Vlaggenclub heeft aandacht voor de klant

Vlaggenclub bied goede service en kwaliteit.

Top en snel geleverd

Lekker snel besteld en het komt net zo snel naar je toe.. Bij eigen ontwerp, genoeg uitleg ook via de telefoon.

Top geregeld

Had een korte deadline en dat heb ik met Marco van mijnreclamevlag overlegd. Ondanks dat hij het ook een zeer korte deadline vondt, heeft hij alles op alles gezet om het te regelen en nog gelukt ook!

Goede service! Bij eventuele vragen word je vriendelijk verder op weg geholpen!

Top levering

Goede kwaliteit en prijsverhouding. Snel en netjes geleverd. Komt overeen met wat ik op de site besteld heb. Vr grt Theo

Snel geleverd, kwaliteit vlag voor super Prijsje

Laatst 3 vlaggen van Amsterdam, noord-Holland en Nederland besteld via de telefoon. Prettige dame gesproken die heel behulpzaam was. De vlaggen zijn prachtig en zeker niet duur. Als ze versleten zijn kom ik zeker weer terug bij jullie. Steve

Top service!

Ik had een spoed bestelling en na contact met Vlaggenclub kon mijn bestelling zelfs nog dezelfde dag worden geleverd! Ideaal!

Top Service!

Kreeg een snelle reactie op mijn bestelling , ik had namelijk wat speciale wensen. Hun vormgever heeft alles voor ons op maat naar onze wensen gemaakt. De verzending verliep ook snel, al met al dus zeer tevreden!

Overzichtelijke website en snelle levering

Geleverd wat is besteld.

Goede kwaliteit.

Top kwaliteit goede prijzen en dito service

Wij kopen al onze vlaggen en reclamezeilen altijd bij de Vlaggenclub en zijn nooit teleurgesteld.

Mooie vlaggen ,en snelle levering vd. vlaggen.

Goede service, goede kwaliteit vlaggen!

Topkwaliteit vlaggen en prima service

De prima service van Mijnreclamevlag was al bij ons bekend, maar de kwaliteit van de vlaggen moet ook even opgemerkt worden, perfect!

Snel, eerlijk en meedenkend

Ik werd persoonlijk benadert na mijn bestelling waarbij ik advies heb mogen ontvangen voor de verbeterde aankoop voor dezelfde prijs.

Meedenken en snel!!!

Wat fijn als een bedrijf zelf met ideeen komt en meedenkt op een niveau waar we allemaal beter van worden!

Afspraak = afspraak

Altijd snel, goed en mooie kwaliteit

Wij als Commissie Commerciele Zaken (Sponsorcommissie) van SV Argon uit Mijdrecht werken al een aantal jaren samen met Marco en zijn team. De ontwerpen die hij maakt zijn altijd snel aangeleverd en zijn bijna allemaal in 1 keer goed voor de sponsor. De kwaliteit van de vlaggen of spandoeken is perfect en ze blijven lang mooi en gaan lang mee. Marco heeft ook altijd geweldige ideeen voor nieuwe zaken en daar werken we ook graag aan mee. Zo hebben wij op advies van Marco onze gordijnen in de kantine vervangen door brandvertragende vlaggen als gordijnen en dat geeft door onze huiskleur en logo een heel exclusieve uitstraling. Wij hopen nog lang met Marco en zijn team te kunnen samenwerken.

Super service

Na telefonisch contact hebben super snel onze goederen geleverd gekregen. Bedankt nogmaals voor de medewerking.

Uitstekend!

Voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis.

Kleurrijk

Waarom ik voor de Vlaggenclub gekozen heb: -Zeer uitgebreide assortiment -Overzichtelijk -Makkelijk vindbaar op het net - Het enthousiasme straalt er van af - Snelle levering - Betaalbaar - Goede service

De bestelling werd snel uitgevoerd en er is een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Communicatieweg 9 K

3641SG Mijdrecht

0297-820999

Over Vlaggenclub.nl / Mijnreclamevlag.nl

De Vlaggenclub is de webshop voor en door liefhebbers van vlaggen! Al ruim 10 jaar zijn wij de online winkel voor al je vlaggen en versiering. Met meer dan 8.000 verschillende vlaggen en versieringen in het assortiment durven wij bescheiden te zeggen dat wij de grootste aanbieder van vlaggen zijn in Nederland. Ons motto is dan ook "Hebben we je vlag niet? Dan maken we hem wel!" Klantvriendelijkheid staat sinds het eerste begin al hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook best trots op alle mooie beoordelingen die we hebben ontvangen. Heb je toch nog een vraag over een vlag of over ons assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice. We staan altijd voor je klaar. Kijk voor meer informatie op: