Super bedrijf met allemaal aardige chaufeurs
Rijden veilig en keurig op tijd
Review overzicht
Rijden veilig en keurig op tijd
Annemiek Verberne
Veldhoven
Snel bereikbaar via de telefoon... Vriendelijke chauffeurs Afgesproken tijd klopt bijna altijd
M
Super service van De Prins
Ad
Veldhoven
Hele goede en betrouwbare service. Taxi was netjes op tijd en chauffeur was vriendelijk. Bedankt voor de goede service en zeker tot ziens!
Lisa
Waalre
Prima ervaring! Goed contact. Kwam ons heen en terug op de afgesproken tijd ophalen. Attente chauffeur.
Ellen
Knegsel
De taxi was ruim op tijd. De chauffeur reed een prima tempo, waardoor ik op tijd thuis was. De chauffeur was erg beleefd en we hebben een gezellig praatje gemaakt.
Mark
Wintelre
Twee keer per week rijd ik met de rolstoelbus van De Prins Taxi naar de dagbesteding. Chauffeur is altijd op tijd en heel vriendelijk en behulpzaam. Prima service!
Tiny Boudewijn
Veldhoven
Gebeld ivm spoedrit naar schiphol om mijn vliegtuig nog te halen, binnen 15min chauffeur op locatie en netjes op tijd aanwezig op schiphol, enorm bedankt voor de snelle service tegen een nette prijs!
2 December 2019
Niels
Renders
Deprinstaxi komt precies op de afgesproken tijd en tegen het afgesproken tarief. Extra service, tas vergeten in de taxi, de volgende dag weer netjes teruggekregen. Dank!
18 November 2019
Marianne
Snel en topkwaliteit!
2 November 2019
Rick
Eindhoven
Gave bus, mooi onderhouden. Snel ter plekke
2 November 2019
Jochem