Filters

8

Erg tevreden!

Wij zijn ontzettend tevreden met onze vloer en de service!

 • Aanbevelen? Ja
9

Vloerenbaas is een bedrijf die een hoge kwaliteit levert, met een goede service voor een mooie prijs

Onze ervaring met Vloerenbaas is erg positief. We hebben recent een vloer door Vloerenbaas laten leggen we zijn blij met zowel de kwaliteit van de vloer als de legservice. Een punt waar op gelet moet worden is de communicatie. Wij hadden tussendoor een wijziging doorgegeven en deze hebben we meerdere malen moeten communiceren voordat deze bij alle medewerkers duidelijk was. Verder was er niks op het proces aan te merken, dus een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitermate tevreden

Zijn uitstekend behandeld door vriendelijk personeel. Alles geheel volgens afspraak uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geholpen met uiteindelijk een prachtige visgraat pvc vloer!

Supergoed geholpen bij de keuze voor onze vloer. Prettige servicegerichte communicatie tijdens de klus. En vakwerk door de legbazen. Wij zijn zeer tevreden met onze prachtige nieuwe vloer.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldige service

Vloerenbaas heeft onze PVC vloer erg vakkundig en zeer precies gelegd. Alles weer opgeruimd en denken zeker met de klant mee. Wij zijn zeer tevreden over de Vloerenbaas als bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
8

De mannen van vloerenbaas hebben zeer netjes gewerkt en pvc vloer ligt er erg strak in.

Erg tevreden met service en leggen van de vloer.

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend, doen wat ze beloven

Even wennen aan de term "vloerbaas" en de stijl, maar daarna prima verzorgd. Prijzen zijn duidelijk. All-in per m2 dus je weet wat er komt. De offerte dezelfde avond komt dus precies op uit dat bedrag. Duidelijke omschrijving van de werkwijze komt daarbij. Uitvoering correct en van onberispelijke kwaliteit. Personeel zeer precies en makkelijk in het overleg. Keurige afwerking van hoekjes en gaatjes Het resultaat is perfect. Vloerbaas van harte aanbevolen!

 • Aanbevelen? Ja
10

vakmanschap gecombineerd met buitengewone klantvriendelijkheid

Het hele traject vanaf ecovloer, overleg over specificaties hoe beste pvc vloer te leggen tot voorbereiding, daadwerkelijk leggen en afronding met plaatsen plinten is op zeer plezierige en professionele wijze gedaan. Ook de benodigde flexibiliteit vanwege andere verbouwingswerkzaamheden die gelijktijdig plaatsvonden verliep uitstekend. Een goed team van zeer gemotiveerde mensen die echt hun best doen om een product af te leveren waar de klant blij mee is en alle afspraken consequent nakomen. Een hecht familiebedrijf met goed oog voor esthetica, goed bereikbaar en uiterst plezierig om zaken mee te doen. Absolute aanrader als je een goed product tegen courante prijs zoekt op gebied van vloeren. De naam Vloerenbaas is volkomen terecht!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed advies, meedenken, ruim assortiment

Tijdens het eerste gesprek bij VloerenBaas voelde we ons serieus genomen. Er werd tijd voor je gemaakt, meegedacht over verschillende opties en de offertes zijn erg duidelijk en transparant! Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super tevreden met het advies en het eindresultaat!

Na goed advies in de showroom en het bespreken van de verschillende opties uiteindelijk een keuze kunnen maken in wat voor vloer we wilde. We zijn voor een mooie gietvloer gegaan waarbij het contact van degene die de vloer is komen maken als zeer prettig is ervaren. al met al een schitterend resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Topservice, strakke vloer en fijne (jonge) gasten. Ondanks dat de vloer slecht leverbaar was bij de leverancier hebben ze toch nog iets weten te bemachtigen & snel de vloer kunnen leggen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super helpful every step of the way

Friendly and helpful office staff, and the same with the installers. They do what they say they’ll do and, for us, they did it very well!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige vloer! super glad en strak gelegd

Vloerenbaas is een super bedrijf! Heel klant gericht en vriendelijk. Geen poespas, maar gewoon doen en laten zien dat het goed kan. Van vloer egalisatie, tot PU vloer leggen, alsook plinten plaatsen en afkitten. Het resultaat is geweldig . Echt TOP!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Netjes werk geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Toppers met mooie vloer en super communicatie

Vanaf begin fijn overleg, leuke gasten, goed meedenken en uiteindelijk samen tot een fantastisch resultaat Erg flexibel als er onverwachts iets verandert en dan ook erg goed in de afstemming Kortom: wij zijn ontzettend tevreden met deze Bazen en raden het iedereen aan die op zoek is naar een mooie nieuwe vloer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi gelegd, goed geholpen, aardige mensen

Goede service en advies door de verkoper. Liet voldoende vloeren zien en nam de tijd om naar onze wensen te luisteren. Communicatie tijdens het proces en het wachten op de sleuteloverdracht van onze nieuwbouwwoning was erg goed en prettig. Goed bereikbaar, vriendelijk te woord gestaan en ze denken mee met de klant. Vloer en plinten zijn mooi en snel gelegd. Blij met de uitstekende service en het eind resultaat

 • Aanbevelen? Ja
10

Top geregeld en perfect uitgevoerd.

Spannend om een vloer te veranderen. Alle tijd gekregen om een keuze te maken. Alle vragen kunnen stellen. Afspraken goed nagekomen en uitgevoerd. Fijn personeel. Beleefd en belangstellend. Wij genieten van een mooie nieuwe vloer. Reuze bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Jong bedrijf, top

Top bedrijf, top personeel, top vloer

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, meedenkend, creatief en hi-end.

Jong en creatieve groep specialisten. Met veel kennis en advies hebben we de juiste keuze kunnen maken wat voor soort gietvloer, kleur en afwerking we zouden willen. Toegepast op een bestaande plavuizen vloer die op een bepaalde plek los van de ondervloer lag. Ook hierin zijn we geadviseerd en hebben we dit op voorhand kunnen oplossen met een kleine ingreep. Geen gesloop, geen gedoe, maar zekerheid voor een prikkie. Nu ligt de gietvloer prachtig in ons eerste huis en zijn we ontzettend tevreden over zowel het resultaat als het advies- en verkoopproces. Zo doen ze toch hun naam eer aan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goud waard

Door omstandigheden met spoed een nieuwe vloer gezocht kwam ik bij Vloerenbaas uit Ik werd snel netjes en goed geholpen en kon door hun geweldige service toch nog optijd genieten van de mooie vloer Ze hebben goed personeel in dienst die weten waarover ze praten en waar ze mee bezig zijn Ik ben meer dan dik tevreden !!

 • Aanbevelen? Ja
9

Top

Fijne service, heel klantvriendelijk en benaderbaar. De vloer is net en vlot gelegd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden

Blij met onze vloer zeer vakkundig gelegd. Klantenservice is top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Supermooi!!!

Onze Ambiant Spigato grey visgraat zo mooi gelegd. Echt aandacht besteed aan het leggen door Mark en contact met Fijkke ook supergoed.

 • Aanbevelen? Ja
7

Enthousiast jong bedrijf

Een jong bedrijf dat nog wel op een aantal punten moet leren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Aardige jongens, goed geregeld, mooie prijs!

Zowel het ontvangst in Veldhoven, als het telefonisch contact en de jongens over de vloer, was allemaal top!

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd