Fijne service!

Mooi product, fijne mensen. Echter, ik heb toch de verkeerde (net te donkere kleur) keuze gemaakt maar dat ligt bij mij! Ook die terminologie over “bazen” ligt me niet zo maar dat mag de pret niet drukken. Prachtig product! Wat een vakmensen!

Super partij om mee te werken

We hebben de vloeren in ons gehele huis laten leggen en opknappen door Woningbaas en zouden ze zeker aanraden. (Egaliseren, plinten en vloeren (PVC visgraat én planken). Communicatie met uitvoering en sales is goed: liever 1x teveel bellen of een appje dan 1 te weinig (waar vind je dat nog?) Snelle levering. Kwaliteit van vloeren en trap bekleding erg goed. Overal waar gewerkt wordt worden foutjes gemaakt maar deze werden snel en adequaat opgelost. Wij raden WB dus zeker aan, 5 sterren.

Perfectie

We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer gemaakt van microcement. Het is zo gaaf geworden! Danny is een ware kunstenaar en hij werkt uiterst nauwkeurig en netjes. Onze algemene ervaring met Vloerenbaas is dat ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Afspraken worden nagekomen. Een ware verademing in een tijd waar veel bedrijven dat met een korreltje zout nemen.

Helemaal tevreden met de nieuwe gietvloer!

Dik tevreden ook met de betrokken afhandeling. Het totale traject van herstel van de vloer na reparatie lekkage vloerverwarming. Het afstemmen, het geduldige begrip en informeren was prettig. De planning liep vlekkeloos, afwerking helemaal goed.

Gordijnen zijn perfect ingemeten en gehangen!

Er is goed meegedacht over de mogelijke keuzes. De planning was prima, ook toen iets niet ging lukken werk ik netjes m, open en op tijd geïnformeerd!

Leuke club en kwalitatief goed!

Goed werk afgeleverd, keurig afgewerkt! Als iets niet goed is, komen ze het oplossen en dat is erg fijn. Ook de nazorg is goed! Aandachtspunt, de communicatie kon af en toe iets strakker maar absoluut allemaal dik in orde!

Echte BAZEN!

Wij zijn blij met Vloerenbaas / Woningbaas!!!! Onze vloeren op 3 verdiepingen laten leggen, met prachtig resultaat. Daarnaast ook alle raamdecoratie door het gehele huis laten doen. Enorm blij met het advies, de communicatie, de prijs en het maatwerk. Super tevreden!!

Prachtig

Mooie vloer geadviseerd door vloerenbaas en mooi gelegd door gezellige medewerkers

Top service!

Top organisatie. Mooie vloer/goed gelegd. Helemaal tevreden over deze top service

Geweldig!

Supercommunicatie! Vanaf het eerste moment in de showroom goed en bekwaam geholpen. Vragen werden snel beantwoord en het resultaat mag er wezen! Heel tevreden met onze nieuwe visgraat pvc vloer, netjes en strak gedaan! Ik zou vloerenbaas zeker aanbevelen!

Baas boven Baas

Onlangs een mooie PVC vloer laten leggen door de vloerenbaas. Hier werken vakmensen met hart en ziel om de klant een mooi eindresultaat te bezorgen. Een echte aanrader voor iedereen. Topkwaliteit en supermooie afwerking met mooie plinten die ook nog eens mooi zijn afgekit aan boven en onderzijde om alles perfect af te werken. Complimenten aan Fijke en zijn team.

Mijn partner en ik waren in de winkel om ons te oriënteren op een nieuwe vloer. We werden in de winkel goed geholpen. Bij het maken van een afspraak om de vloer te leggen werd goed meegedacht met de randzaken zoals het stucwerk wat bij ons nog moest gebeuren. Dat werd meegenomen in de planning van het leggen van de vloer. Erg fijne en goede service.

Uitstekende service van het begin tot het eind!

Heel lang getwijfeld over de kleur vloer en de manier van leggen. Bij het Experience centre kregen we een goede indruk en was er ruime keuze waardoor we een goede keuze konden maken. De professionals die onze vloer kwamen leggen hebben prachtig werk geleverd! Super blij met het eindresultaat!!!

Enorm blij met het resultaat. Goed advies en vriendelijk personeel. Ook rondom de planning is rekening gehouden met mijn voorkeur.

Gepassioneerde professionals

Heb afgelopen week een micro cement vloer laten leggen. Dit is een proces waarbij een aantal malen wordt teruggekomen om uiteindelijk de gewenste vloer te krijgen. Van planning (heel goed vooraf geïnformeerd, wie, wanneer, hoe laat) tot hele gepassioneerde mensen die het uitvoeren. Super tevreden en fantastische vloer !

Prima ervaring, mooi eindresultaat.

In de winkel goed advies gekregen en een afspraak gepland voor de vloer. Ze kwamen hun afspraken na en de vloer werd op de juiste dag gelegd. Ze waren helaas onze plinten vergeten maar dit hebben ze de eerste volgende werkdag netjes opgelost.

Waanzinnig goed, van planning tot uitvoering

Woningbaas heeft mij ongelofelijk uit de brand geholpen. Omdat wij tussen twee huizen zaten hebben ze hun planning zo snaarstrak afgestemd dat wij binnen no-time in onze nieuwe woning konden. Continu updates vanuit hun kant, perfecte opvolging en communicatie. Het legwerk ging ook in een rap tempo en het resultaat ziet er fantastisch uit.

Goede service en afspraak is afspraak

Goede service en duidelijke communicatie tijdens het gehele traject. Ook kinderserie wordt netjes verrekend.

Teleurstellend

Voor leuke mooie verkoop praatjes moet je zeker bij de Vloerenbaas aankloppen. Voor kwalitatief goed werk niet. Ontzettend veel spijt hebben wij van de vloer die we hebben laten leggen door deze partij. Ook hebben wij spijt dat we deze partij aangeraden hebben bij diverse andere mensen. Tegenwoordig verschuilt iedereen zich achter een "norm" in de bouw. Nergens is deze norm te vinden en eerder is deze ons ook nooit verteld door o.a. de vloerenbaas. Erg ontevreden over de gang van zaken en de afhandeling van onze klacht.

Reactie van het bedrijf

Beste Kim, We vinden het echt heel jammer dat jullie uiteindelijk toch niet tevreden zijn over de vloer die wij vorig jaar hebben geplaatst! Helaas blijkt dat wij niet iedereen een tevreden baas kunnen maken. We betreuren het dat er kleine krimp naden zijn ontstaan in de pvc vloer. Echter blijft het feit dat pvc vloeren van pvc gemaakt worden en pvc de eigenschap heeft om te kunnen krimpen of uitzetten. Hier kunnen wij helaas niets aan doen. Pvc is nou eenmaal een materiaal dat werkt bij hogere en lagere temperatuur verschillen, pvc is nooit 100% krimpvrij. Jullie voorstel voor een financiële tegemoetkoming van 50% van het vloeroppervlakte met de krimpnaadjes vinden wij niet reëel tegenover hetgeen wij geleverd hebben. Als ook eerder aangegeven komen wij de kitranden die hebben losgelaten met liefde herstellen. Ondanks de minimale naadjes weten wij 100% zeker dat de vloer niet onder zal doen in kwaliteit. Met vriendelijke groeten, Team VloerenBaas

Prachtige vloer!

Ik heb een vloer bij Woningbaas gekocht. De vloer en kleur zijn heel mooi en is ook heel erg netjes en strak gelegd, ik krijg er heel veel complimenten over. De service is ook goed, er was een foute kleur mat geleverd en na een belletje werd het erg snel geregeld. Er waren geen minpunten voor mij.

Er is door iedereen van WoningBaas/VloerenBaas super werk afgeleverd

Super werk geleverd en de service is top. Onze vloeren lagen er in 1x super strak in. Stucwerk en schilderwerk is ook ontzettend mooi afgeleverd. Geen discussies ontstaan over meerwerk. Prima klantervaring!

Betrokken van A tot Z

Woningbaas heeft constant het gevoel gegeven dat ze samen met ons iets moois wilden maken. Elke medewerker heeft laten zien dat zij baas zijn op hun gebied en uiteindelijk hebben wij een hele mooie PVC vloer in onze keuken. Een extra compliment voor de leggers (Eric en Tom) die met hun vakmanschap de laatste oneffenheden letterlijk hebben glad gestreken.

Prima prijs kwaliteit verhouding!

Wij kwamen per toeval in de experience center terecht en werden goed geholpen door de adviseurs. Na wikken en wegen besloten om voor de Hebeta Charente visgraat te gaan, gelegd door vloerenbaas. De vloer ligt nu drie weken en geen seconde spijt. Vakwerk door Marc en Monique, wat ook fijn is dat er echt werd meegedacht tijdens het leggen (bv we konden nog snel even de kozijnen schilderen voor een mooiere kitnaad). Ook de planners dachten goed mee om onvoorziene zaken tijdens ons nieuwbouwavontuur zo goed mogelijk op te vangen.

Geweldig!

Goede communicatie en super service! Vriendelijk personeel en zo blij met het resultaat! Ze hebben ons een droogvoer gegeven!

Mooi proces, hele mooie vloer

Eenvoudig een afspraak gemaakt online en een leuk gesprek gehad. Gelachen om het feit dat de voorbeelden op Instagram staan en niet op de website (we worden ouder ha ha). Na opname ter plaatse een duidelijke offerte. Leggen van de vloer (micro cement) gebeurde door vakmannen die netjes op tijd arriveerden, goed meedachten en heel vriendelijk en beleefd hun werk deden. Geen rotzooi en alle spullen meteen opgeruimd. Goed werk heeft tijd nodig, na een paar dagen hebben nu echter wel een vloer waar we heel blij mee zijn. Bedankt aan onze vloerenbaas, topwerk!

Over WoningBaas

Jij bent de Baas, wij creëren jouw droomwoning! Wij geven je de ruimte in jouw zoektocht naar de juiste afwerking van je droomhuis. WoningBaas is dé partij die je in alles kan voorzien; keukens, texwerk, vloeren, raamdecoratie én de styling. Laat je adviseren door een van onze adviesbazen en ontdek hoe fijn het is om vanuit één aanspreekpunt je woning te verbouwen. www.woningbaas.nl

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.