Laden reviews...
67 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen waarderen klanten snelle levering, vriendelijk personeel en een goede prijs-kwaliteit verhouding. De meeste reviews melden een vlotte bestel- en leverervaring met duidelijke communicatie. Sommige zendingen hadden problemen, maar de algehele ervaring blijft positief met nadruk op service en kwaliteit.
In de showroom een Pepp bank uitgezocht. Helemaal samengesteld zoals we wilden. Fijn geholpen, niet opdringerig en snel geleverd: bedankt! Wij zijn blij.
26 January 2026
Patrick
Bennebroek
Zeer rappe levering , mooi materiaal en echt mee met de tijd en de tendensen. Vandaag bestel je ,2 dagen nadien hebben we de stoelen reeds ontvangen, en dat in België . Niet twijfelen , gewoon bestellen, materiaal is van goede kwaliteit .
22 January 2026
Patricia
Roeselare
Ondanks feestdagen en het slechte weer, een snelle levering. Blij met onze mooie hippe stoelen!
13 January 2026
Arthur
Dalfsen
Tafel besteld, snel geleverd: goeie bezorgers!
26 December 2025
Esther
Noordwijk
Snelle levering en goede communicatie! Mooie bank.
22 December 2025
Mieke
Tilburg
Onlangs kast besteld, stond al tijdje op onze verlanglijst. Prima ervaring, keurig geleverd zoals gepland.
21 December 2025
Curtis
Amsterdam
Ze zijn ontzettend goed bereikbaar en geven snel antwoord. Ook denken ze mee met de wensen van de koper. Aanrader, zeer betrouwbaar
22 October 2025
Saskia
Heiloo
Ontzettend blij met mijn salontafel van What is Hip! Het product is van mooie kwaliteit en precies zoals op de website. De levering was snel en de bezorging verliep super soepel. Zeker een aanrader.
10 October 2025
Sammy
Den Haag
Sitetable besteld en heel erg blij met de aankoop alles zat keurig verpakt en de afleveringen gebeurt volgens afspraak je word netjes via mail op de hoogte gehouden waar het door jou bestelde artikelen blijft.
29 September 2025
Cristel
Steyl
Snelle service! En zelfs bij de vraag of ik het product kon komen ophalen had ik antwoord binnen 5 minuten
20 September 2025
Jeroen Lambooij
's-hertogenbosch
De levertijd was 6 weken maar dit stond keurig aangeven bij de artikelpagina. Vanwege de gunstige prijs toch hier besteld. De kast kwam exact na 6 weken, prettige communicatie hierover en prima levering. Wij zijn tevreden!
29 August 2025
Cynthia
Leiden
Ik heb bij Whatiship besteld en ben tevreden over de ervaring. De site was duidelijk en het bestellen ging makkelijk. Het product kwam goed verpakt aan en voldeed aan mijn verwachtingen.
19 August 2025
Ryan
Amsterdam
Tafel besteld die binnen enkele werkdagen bezorgd zou worden. Weken vertraging zonder communicatie vanuit bedrijf. Iedere keer zelf achteraan gegaan met elke keer een loze belofte voor levering volgende week + een ander excuus (navo-top, te groot item, pakket vergeten door leverancier etc) Uiteindelijk een tafel geleverd gekregen met scheve poten, vetvlekken in het blad en vochtschade. Zou omgewisseld worden maar weer ging er iets mis met de nieuwe levering. Uiteindelijk de beschadigde tafel laten ophalen en besteld bij een bedrijf die wel de afspraken na kwam. Twee weken moeten wachten op m’n geld terug. Al met al is de korting die whatiship geeft, voor mij zeker geen reden meer om hier te bestellen. Whatiship is voor mij overgekomen als een chaotisch en onbetrouwbaar bedrijf.
18 August 2025
R
Oss
Fijne webshop, leuke meubels en snel geleverd!
15 August 2025
Joke
Sassenheim
De stoelen bevallen ons uitstekend. Wel heel vreemd dat er vermeld wordt bij maken afspraak voor levering dat de service beperkt is. Voorts dat hip (opdrachtgever voor de transporteur), de instructie heeft gekregen dat al het verpakkingsmateriaal niet retour wordt meegenomen. We hebben overal online best veel gekocht. Zelfs Coolblue neemt van een wasmachine verpakkingsmateriaal mee. Klinkt wellicht zeikerig maar voor deze lounge stoelen betekend het wel dat je container direct volledig vol zit heel eerlijk; voelde echt als een domper.
13 August 2025
Robin
Apeldoorn
Na aankoop is mijn tafel snel geleverd en zelfs naar de 2e etage gebracht. Helemaal tevreden.
25 July 2025
Nico
Amsterdam
Heel te reden met de fauteuil. Het was een gok omdat we niet eerst konden proef zitten maar heel blij dat we de stap genomen hebben. Heel blij met de mooie fauteuil, prettige communicatie en uitstekende bezorgdienst.
19 July 2025
Astrid
Woudenberg
Mooie kast besteld, is zoals verwacht in 2 pakketten geleverd (zelf monteren). Verzending was vlot en er werd duidelijk gecommuniceerd over de levering.
19 June 2025
Tamara
Warmond
Een paar maanden geleden heb ik twee mooie kasten besteld. Communicatie en levering was toen prima. Nu ben ik in afwachting van twee bestellingen. 1 bestelling op 1 maart gedaan en zou in week 19 binnenkomen. Dat is niet gebeurd en nu wordt er continu op en neer gemaild met voor mijn gevoel elke keer een ander excuus. Een andere bestelling (hoge krukken) zou wel snel bezorgd worden en eerst kregen we bericht dat deze toch niet op voorraad hadden. Ze konden wel het een en ander omzetten van een ander meubel zodat ze toch geleverd konden worden (wat een goede oplossing voor ons was) maar ook nu nog niks ontvangen en lijken er elke keer andere excuses te komen. Vandaag opnieuw gemaild en ik hoop nu dat duidelijk wordt wanneer we alles ontvangen en dat dat niet nog weken duurt.
8 June 2025
Nina
Goirle
Supergoede bereikbaarheid en kennis van de klantenservice!
26 May 2025
Miranda
Deventer
Wat ben ik blij met mijn nieuwe eettafel met prachtige stoelen allemaal van de winkel Whatiship. Bezorging en communicatie is allemaal zeer naar wens geweest. Als ik in de toekomst iets nodig heb, dan kijk ik zeker eerst op deze website.
24 May 2025
Chantal
Oosterhout
Goed geholpen door Jur die mij mooie stoelen heeft aangeraden! Heel erg blij mee!
4 May 2025
Justin
Beverwijk
Leuke meubels, vlotte service. Alles bij elkaar prima ervaring
26 April 2025
Paula
Dordrecht
Makelijk om te bestellen En heb je vragen Reageer U snel
11 April 2025
Jenny
Hoogerheide
Zeer mooie kast die voldoet aan de verwachting en meer. Levering ging ook erg goed, de heren hebben de kast netjes op zijn plek gezet.
13 March 2025
Marc
Oudorp NH
What is Hip: webshop, meubel- en interieurwinkel met hip, blits spul. Dat is What is Hip. En niet alleen omdat we dat zelf vinden, maar vooral ook omdat onze enthousiaste klanten dat vinden.
We hebben What is Hip geopend omdat we het leuk vinden. Er is toch niets fijner dan je prettig voelen in je eigen huis!
Webshop & meubel-/interieurwinkel met hip, blits spul! Labels: Woood, By-Boo, Eleonora, Jesper Home, PEPP, Richmond Interiors, Dutchbone en New Routz.
Isolatorweg 4
1014AS Amsterdam