Hi Denise, Dank voor je 10-sterrenreview! Leuk om te horen dat de klok zo goed bevalt, veel plezier ermee! Tot de volgende keer bij DKW Woonvision. Jordi Team DKW
Hoi Evert, Dankjewel voor je 7-sterrenreview! Goed om te horen dat je tevreden bent over je product, gelukkig dat het product goed is aangekomen, de schroefjes willen soms nog eens iets losser gaan zitten door het vervoeren ervan, maar gelukkig is dit makkelijk te verhelpen. Veel plezier in elk geval met je bestelling en tot de volgende keer bij DKW Woonvision. Jordi Team DKW
Hi, bedankt voor je 10-sterrenreview! Zijn we erg blij mee. Veel plezier met je bestelling en tot de volgende keer bij ons in de webshop of winkel. Julia Team DKW
Hi Julian, Wat een leuke review, dankjewel hiervoor! Altijd fijn om te horen, veel plezier met je spulletjes en tot de volgende keer bij DKW Woonvision. En natuurlijk bedankt voor je 10-sterrenreview. Wendy Team DKW
Hoi Tiny, We proberen het altijd zo snel mogelijk te verzenden en te leveren, goed om te horen dat je blij ook bent met de service. Bedankt voor je 9-sterrenreview en tot de volgende keer bij DKW Woonvision. Jordi Team DKW
Hi Monique, Wat leuk om te horen dat de kussens en sprei goed bevallen! Veel plezier met je bestelling en bedankt voor je 10-sterrenreview. Julia Team DKW
Hi Nathalie, Dankjewel voor je 10-sterrenreview, we proberen de cadeaubonnen altijd zo leuk mogelijk in te pakken dus goed om te horen dat dat gelukt is! Veel plezier ervan en tot de volgende keer bij DKW Woonvision. Jordi Team DKW
Hoi Sandra, wat een lieve review, bedankt hiervoor! Goed om te horen dat alles netjes is aangekomen en ik wens je veel plezier met je bestelling. Wendy Team DKW
Hi Alida, Leuk om te horen dat de website zo goed bevalt, we werken er hard aan dus het is altijd fijn om te weten dat het ook goed werkt en netjes is. Veel plezier met je bestelling en natuurlijk bedankt voor de mooie 10-sterrenreview. Jordi Team DKW
Hi! Bedankt voor je 10-sterrenreview, zijn we blij mee. Veel plezier met je bestelling en tot de volgende keer bij ons. Julia Team DKW
Hoi! Bedankt voor je 10-sterrenreview. Goed om te horen dat je levering snel is verlopen en natuurlijk veel plezier van je bestelling. Jordi Team DKW
Hi An, Veel plezier met je kussens, goed om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Bedankt in elk geval voor de 10-sterrenreview. Jordi Team DKW
Hi Bertha, dankjewel voor je 8-sterrenreview! Veel plezier met je bestelling en tot de volgende keer bij DKW Woonvision. Jane Team DKW
Hi Debbie, Dankjewel voor je 9-sterrenreview, dat waarderen we. Leuk ook om te horen dat het cadeautje erbij beviel, veel plezier van je bestelling en tot de volgende keer bij DKW Woonvision. Jordi Team DKW
Hoi Inge, Dank voor je 10-sterrenreview! Goed om te horen dat je het zo snel in huis hebt gekregen, veel plezier met je bestelling en je presentje. Julia Team DKW
Hi Thessa, Dank voor je 10-sterrenreview! Zijn we blij mee. Goed om te horen dat je blij was met het ruime assortiment wat we hebben bij ons op de site en natuurlijk je presentje wat je erbij kreeg. Veel plezier met je bestelling en tot de volgende keer bij ons in de winkel of webshop! Jordi Team DKW
Hi Marina, Bedankt voor je 10-sterrenreview en veel plezier met je bestelling, ook natuurlijk leuk om te horen dat de service goed is bevallen! Jordi Team DKW
Hoi Ingrid, wat een leuke review, dank hiervoor! Leuk ook om te horen dat het presentje bevalt en natuurlijk je bestelling zelf. Veel plezier ervan en tot de volgende keer bij DKW Woonvision. Julia Team DKW
Hi Harma, bedankt voor je review! Helaas wil de mail voor het beoordelen soms sneller eruit gaan dan dat de bestelling binnen is gekomen. Ik wens je in elk geval veel plezier straks met je hocker! Jordi Team DKW
Hoi Rowie, Bedankt voor je 10-sterrenreview! Goed om te horen dat de fauteuil lekker zit en natuurlijk dat het allemaal snel in huis bij je was. Veel plezier met je bestelling! Julia Team DKW
Al meer dan 25 jaar is DKW Woonvision een trendsetter op het gebied van uniek wonen. Wij zijn constant wereldwijd op zoek naar de meest verrassende en betaalbare items, die aansluiten op de trends van vandaag! Onze missie is om jou blij te maken met een uitgebreid en origineel assortiment, zodat je altijd kan vinden wat je nodig hebt. Met ons team adviseren en inspireren wij jou graag. Op zoek naar een leuke lamp of toe aan een geheel nieuw interieur? Online, maar ook in onze winkel kun je altijd nieuwe ideeën opdoen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en gevarieerd. Met wekelijks nieuwe items raak je bij DKW nooit uitgekeken!