Mooie stoel, snelle levering

De stoel ziet er mooi uit, zit prima, was makkelijk te monteren en werd snel geleverd.

Ontzettend mooie producten, supersnelle levering en perfecte service.

Er staan zoveel mooie producten op de site. Uiteindelijk heb ik een keuze gemaakt en een aantal leuke dingen bestelt. Ze werden supersnel geleverd en bij aflevering zat er ook nog een aardigheidje in de doos. Wat het nog leuker maakt. De producten zijn van een hele mooie, goede kwaliteit en de service is top. Kortom, ik ben dik tevreden.

Fijne zaak, snelle levering

Fijne zaak, snelle levering

Zeer positief

Snel geleverd goed product

Deskundig, vriendelijk en komen afspraken na!

In de smaakvol ingerichte winkel zijn we met alle geduld en vriendelijkheid geholpen! En vandaag werd onze nieuwe stoel geleverd. Ook dat verliep ontzettend netjes en conform afspraak. Aanrader wat ons betreft!

Na een rommelig begin, zeer tevreden.

Na de bestelling niet duidelijk wat de status was en wanneer deze geleverd zou worden.Na een dag of 4 ben ik gaan bellen en kreeg ik te horen dat de levering 3 weken kon duren met hun eigen bezorg dienst omdat er een rit moest zijn in de richting van mijn woonplaats (75 euro betaald voor laten leveren) besloten het te laten leveren door een extern bedrijf dit zou sneller kunnen max 10 dagen. Uiteindelijk stond het meubel 2 dagen na het telefoontje bij mij in de woonkamer. Dus eigenlijk zeer tevreden!!!

Super super super blij met onze nieuwe meubels!!

Super service! Onze meubels zijn netjes bezorgd. Alles tip top in orde. Ontzettend blij mee!

Mooie spullen, vlot verzonden, goed verpakt.

Net mijn eerste bestelling binnen. Kerst decoratie gekocht. Alles was zeer goed verpakt. Met twee dagen in huis.

Mooie winkel! Werd goed en vriendelijk geholpen. Meubeltjes kwamen eerder dan verwacht en werden netjes thuis bezorgd en op hun plek gezet! Super fijne winkel!

DKW woonvision heeft een mooi assortiment. Ik ben erg tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Het item is snel verzonden en keurig verpakt. Ook de mogelijkheid om achteraf te betalen is fijn.

Leuk ingepakt maar helaas niet de beloofde levertijd

Cadeautje was leuk ingepakt, maar het werd 2 dagen later dan toegezegd geleverd. Ook niet met de post maar met de pakket dienst waardoor er iemand thuis moest zijn. Afleveradres was ook niet meer te wijzigen.

Perfect! Elke keer kom ik terug nog steeds

Ik haal er leuke accessoires voor mijn drukke hobby maar ook ons compleet eetkamerset wat ik bij elkaar gespaard heb komt er vandaan! Top service!

Niet wat Ik er van verwacht had

erg jammer... Overal waar ze de blokjes verkopen ruikt het heerlijk Nou Ik ruik niks Heb ze geschaaft, gebroken nu alle 4 op schaal, maar geen lekker luchtje

Top winkel met vriendelijk en kundig personeel

Dkw staat voor kwalitatief/trendy/modieus…. Je word er altijd vriendelijk en goed geholpen. Personeel staat altijd voor je klaar en neemt alle tijd.

Snelle levering en mooi verpakt

Een cadeaubon besteld, mooi verpakt en snel geleverd.

Snel geleverd goede service !

Kaarsen besteld , direct bevestiging dat het verstuurd zou worden bij aankomst bleek één kaars er niet bij te zitten , maar geld is direct terug gestort en bij volgende bestelling geen verzendkosten Top opgelost !

Prachtig vintage kleed bij een ovale tafel

Kleed is van goede kwaliteit warm aan de voeten en maakt het interieur compleet.

BETROUWBAAR en ZEER KLANTVRIENDELIJK

Artikel dat ik bestelde in goede staat ontvangen. Prettig bedrijf en persoonlijk contact liep zeer sympathiek. Oprecht een aanrader!

snelle en goede levering, prima product

Het product voldeed prima aan mijn verwachtingen en op donderdag besteld en zaterdag in huis, fijn dat het er zo snel was

Snel en kwalitatief

Snelle service, goed verpakt, product zoals omschreven. Goede prijs kwaliteit verhouding. Heel veel mooie producten!

Bestelling snel geleverd , en keurig netjes alles verpakt . Super blij mee ontzettend bedankt voor de fantastische service.

Snelle en correcte levering!

Dit was mijn 1e bestelling, en zeker niet de laatste. De bestelling was er snel en precies zoals omschreven en zoals het er uitzag op de foto zoals het op de site stond!

Snelle levering! Goed verpakt…

Leuke attentie erbij in gedaan. Toch leuk!

Leuke winkel met breed assortiment

Voor het eerst bij DKW geweest en wat een leuke winkel. Ruim assortiment en gezellig ingericht. Oa de amberblokjes meegenomen, ruiken heerlijk. Kortom, ik kom zeker nog een keer weer langs.

Super lekker

Ik heb de geurblokjes en me huis ruikt erg lekker. Dus zeker een aanrader en ik weet nu waar je ze kan kopen en bij jullie zijn ze erg goedkoop.

Zuiderzeestraatweg 220

8096 CH Oldebroek

Over DKW Woonvision

Al meer dan 25 jaar is DKW Woonvision een trendsetter op het gebied van uniek wonen. Wij zijn constant wereldwijd op zoek naar de meest verrassende en betaalbare items, die aansluiten op de trends van vandaag! Onze missie is om jou blij te maken met een uitgebreid en origineel assortiment, zodat je altijd kan vinden wat je nodig hebt. Met ons team adviseren en inspireren wij jou graag. Op zoek naar een leuke lamp of toe aan een geheel nieuw interieur? Online, maar ook in onze winkel kun je altijd nieuwe ideeën opdoen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en gevarieerd. Met wekelijks nieuwe items raak je bij DKW nooit uitgekeken!