Heel betrouwbaar en snel!

Mijn bestelling verliep super vlot. Ik kreeg alle mails die ik moest krijgen en mijn bestelling werd snel geleverd. Het product dat ik bestelde is zeer fragiel maar door de goede verpakking waren er geen beschadigingen. Dkw woonvision is zeker een aanrader!

Een mooie zaak. Heel veel gekocht van klok tot lampen vazen en stoelen. Droog bloemen. Helemaal Top

Snelle levering, mooie artikelen en een leuk presentje erbij!

Goede service en op tijd geleverd

Correcte service

Goede service, snel geleverd

Het product beantwoord aan de omschrijving en foto. Een aanrader om bij Woonvision te bestellen. Snelle bezorging, product goed verpakt.

Leuke woonwinkel!

Zaterdag besteld dinsdag binnen en ook een klein presentje erbij. Super leuke bijzettafels besteld zijn in het echt nog veel leuker. Ga zeker vaker bij deze shop bestellen. Dank voor het snelle handelen!

Super service

Ga zeker daar nog wat kopen

Het bestellen bij DKW Woonvision heb ik als prettig ervaren. Het zijn mooie producten met een korte levertijd, waarbij ook nog eens rekening wordt gehouden met duurzaamheid bij het bestelproces.

Geweldige winkel, goed personeel

Zo veel leuke spullen, meubels e.d. Als je door de winkel loopt, word je hebberig. Je word goed geïnformeerd, dus behulpzaam personeel. Ik raad deze winkel zeker aan

Top levering

Beschermpootjes voor stoelen besteld. Precies zoals verwacht.

Top producten en een super snelle levering!

Erg tevreden over de mooie producten en wat en snelle levering!

dik tevreden

Goeie service en mooie spullen

Keurige klantgerichtheid

De verf die ik had besteld, was keurig en goed verpakt met een verfstokje en twee leuke attenties. Dat maak je niet vaak mee. Vriendelijkheid en zorgvuldigheid blijkt hieruit. Top!

Snelle verzending met duidelijke communicatie en top producten

Leuke planten besteld die heel snel verstuurd werden met duidelijke snelle communicatie, ben een zeer tevreden klant.

Een hele positieve ervaring.

De bestelde items werden goed verpakt, snel geleverd. Ook is de kwaliteit van de bestelde spullen zeer goed.

Duidelijk en snel geholpen.

Wij zijn heel blij met de uitleg en snelle levering. We hebben de winkel gebeld en gevraagd om advies. Kregen goed advies. Daarna via de website alles besteld. Alles was na 2 dagen in huis.

Uniek

De producten zijn uniek, vind je niet snel ergens anders. Ben zeer geslaagd met een mooie decoratie in huis.

Geweldig geslaagd en in de toekomst zeker weer!

Na een overnachting in jullie prachtige B&B in aanraking gekomen met jullie winkel. Ondertussen al 2 online bestellingen gedaan waar ik heel tevreden over ben. Ruime keuze, mooie producten en fijne communicatie over de bestelde producten. In de toekomst ga ik zeker vaker bestellingen bij jullie doen. De Draaifauteuil Jordy staat bovenaan het wensenlijstje!

Aanrader!

Familie van ons was eind vorig jaar goed geslaagd. Daarom brachten we een bezoek aan de winkel omdat we een hoekbank wilden kopen. Deskundig advies, vrijblijvende tips. Prachtig assortiment aan meubels en accessoires. En we zijn geslaagd! Vandaag werd onze bank, sneller dan verwacht, geleverd. Vakkundig in elkaar gezet en verpakkingsmateriaal keurig opgeruimd. We zijn ontzettend blij! Binnenkort lekker winkelen hier voor een bijpassend vloerkleed en kussens. Kortom, een aanrader!!

DKW Woonvision: Laat je verwonderen!

Zojuist een als cadeau verpakte Lampe Berger ontvangen en direct geschonken aan mijn echtgenote. Een dikke knuffel als dank voor het ontzettend mooi ingepakte cadeau. En een tweede voor de inhoud. Een verrassing van de bovenste plank! Woonvision is zorgeloos bestellen!

Super goede service

Hele snelle reacties gekregen en denken graag met je mee!

Mooie stoere woonartikelen voor een goede prijs

Prachtige winkel om heerlijk doorheen te slenteren. De winkel is heel knus ingericht. Je komt steeds in een andere gestylde huiskamer waar je leuke ideeen op kan doen naar kleur en style. Om je kamer af te maken staan en hangen er overal door de winkel leuke accessoires om je huis af te maken. Zoek je een mooie nieuwe kleur voor op de muur ook daarin is veel keus en goed advies. Voor de liefhebbers van mooie (geur) kaarsen ook daarin is er veel keus. Voor een leuk cadeau voor een ander slaag je altijd er is voor ieders portemonnee wat leuks te vinden om te geven en anders is er nog de cadeabon die leuk wordt ingepakt. Dkw is klantvriendelijk je wordt goed geholpen je voelt je welkom, kortom echt een keer heengaan!

Snelle service!

Alles snel geleverd en goede kwaliteit. Enorm bedankt!

Dikke prima

Zeer goede ervaring

Prachtige woonwinkel!

Een winkel met unieke items en veel aanbod!

Zuiderzeestraatweg 220

8096 CH Oldebroek

Over DKW Woonvision

Al meer dan 25 jaar is DKW Woonvision een trendsetter op het gebied van uniek wonen. Wij zijn constant wereldwijd op zoek naar de meest verrassende en betaalbare items, die aansluiten op de trends van vandaag! Onze missie is om jou blij te maken met een uitgebreid en origineel assortiment, zodat je altijd kan vinden wat je nodig hebt. Met ons team adviseren en inspireren wij jou graag. Op zoek naar een leuke lamp of toe aan een geheel nieuw interieur? Online, maar ook in onze winkel kun je altijd nieuwe ideeën opdoen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en gevarieerd. Met wekelijks nieuwe items raak je bij DKW nooit uitgekeken!