Gewoon geweldig

Fijn en een snelle levering.

Echt een aanrader!

Wat een leuke winkel met heel veel mooie betaalbare meubels en accessoires. Heerlijke koffie en een uitstekende service. Mensen die daar werken staan voor je klaar met adviezen en denken graag met je mee.

De cadeaubon was mooi verpakt!

verrassing

De levering was bijzonder snel en de artikelen waren zeer zorgvuldig verpakt. Ook zat er een leuke kleine attentie bij. Ik vind de artikelen nog mooier dan de weergave online en dat tegen een lage prijs. Al met al een verrassing om te ontvangen.

Wat een prachtige spullen hebben ze hier! Mooie tafel en een eetkamerbankje gekocht. Tafel snel geleverd en het bankje ook sneller dan verwacht. Er zat wat levertijd op, maar viel achteraf toch mee. Altijd leuk zo’n verrassing! Goede communicatie en service. Zo wil je geholpen worden!

duidelijke communicatie snelle correcte levering

duidelijke communicatie snelle correcte levering. Website is duidelijk met goede omschrijvingen en data die relevant zijn.

Wat een kut bedrijf is dat zeg

Slechte service slechte een site ze geven aan dat een product op voorraad is en daar achteraan staat 2 tot 3 weken levertijd hoe word je misleid. En dan wil je het product annuleren betaald je 25 procent van het aankoop bedrag.

Kan niet beter!

Perfect! Goede service, snelle levering, fijn personeel en natuurlijk goede kwaliteit!

Prachtige meubels en vriendelijk personeel

Na een bezoek aan de website zijn wij eens gaan kijken voor een nieuw eetkamerset. Een prachtige keuze kunnen doen voor een tafel met stoelen. Snel geleverd. Een stoel week af iets af qua kleur, één belletje en de stoel werd omgeruild. Dus ook nog eens een goede service.

Prachtige winkel, snelle levering, en je wordt vriendelijk geholpen en/of te woord gestaan. Helemaal top

Bij de afhandeling van mijn bestelling voelde ik me een klant met hoofdletter K

Koop best vaak online Zeker tijdens deze lockdown tijd Helaas geregeld de ervaring dat ik na het innen van het bedrag er niet echt meer toe doe Beloftes qua leveringstermijn, en waar voor m’n geld worden nogal eens niet nagekomen Niet bij DKW Levering erg snel Aardige communicatie Trof zelfs - heel attent - een klein cadeautje aan in de verpakking Plus een kaart met bedankt voor je aankoop Zo wil je als klant toch graag behandeld worden?!

Mooi ingepakt

Mijn waardebon was supermooi ingepakt!

Snelle en vlotte levering. Goed verpakt

Zeer prettige ervaring.

Kadootje!

Natuurlijk wist ik wat ik besteld had....maar als je het dan binnen krijgt, en opent, is het gewoon zelfs een verassing, hoe het ingepakt is, en een persoonlijk klein presentje mee gestuurd krijgt, als dank voor je bestelling...als of je dus een “ eigen” kado opent ..Thanks Team, ...

Geweldig! Wat hebben jullie toch een mooie winkel

Wat was het weer fijn om na zo’n lange tijd weer in jullie winkel te mogen snuffelen. Weer super leuke dingen gekocht en ik kom zeker weer een keer terug!

Super!!!

Snelle levering, goed verpakt en bovendien een leuk kadootje. Een zeer tevreden klant Ik kijk voortaan eerst op jullie website!!!!

Hele mooie sierkussens!

Prachtige kussens en snel geleverd, top!

Helemaal Geweldig

We zíjn met alles blij we hebben een klok een lamp stoelen bij zet tafels droog bloemen en veel kleine dingetjes

Super vriendelijk personeel, bij online bestelling hele snelle levering en goed verpakt

Leuke producten en snelle levering!

Snelle service! Contact gehad met een medewerker via de chat snelle reactie. Daarna telefonisch omdat iets mis was met PostNL en ook daarin een snelle reactie/actie. Zeer tevreden

Fijne en snelle service

Snelle service , netjes en veilig verpakt ( breekbaar ) , snelle levering en goede klantenservice. Mooie decoratie gehaald , ben er erg blij mee

Geweldig gezellige en mooie winkel

Ontzettend veel woonwinkel gehad en toch weer wat gekocht bij dkw! Eettafel en stoelen helemaal blij mee! Tafel geleverd en tot mijn verbazing waren er ook vier stoelen bij.. die had ik nog niet verwacht maar heel blij mee! Zeker aan te raden, leuke winkel, veel keus, leuk en prettig geholpen. Dank! We komen zeker bij jullie terug

Zuiderzeestraatweg 220

8096 CH Oldebroek

Over DKW Woonvision

Al meer dan 25 jaar is DKW Woonvision een trendsetter op het gebied van uniek wonen. Wij zijn constant wereldwijd op zoek naar de meest verrassende en betaalbare items, die aansluiten op de trends van vandaag! Onze missie is om jou blij te maken met een uitgebreid en origineel assortiment, zodat je altijd kan vinden wat je nodig hebt. Met ons team adviseren en inspireren wij jou graag. Op zoek naar een leuke lamp of toe aan een geheel nieuw interieur? Online, maar ook in onze winkel kun je altijd nieuwe ideeën opdoen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en gevarieerd. Met wekelijks nieuwe items raak je bij DKW nooit uitgekeken!