GEWELDIG! Hele interieur van DKW, dat zegt wel genoeg!

Voor ons eerste huisje al onze spullen; bank, eetkamerset, salontafels, TV meubel, wandrek en alle overige accessoires bij DKW gehaald. Heel erg tevreden. Ik had al 4 eetkamerstoelen maar wilde er graag twee bij; besteld en ik kan ze binnen een week ophalen! Ze denken met je mee en geven je alle tijd. Kortom, geweldig! In de toekomst zal ik dan ook zeker weer bij jullie winkelen!!

Mooie kwaliteit en leuke accessoires. Precies zoals op de site. Snelle levering en altijd een kleine verassing bij de rekening. Ik blijf steeds teruggaan naar de site om weer iets nieuws uit te zoeken. Prijs en kwaliteit heel goed.

Zaterdag besteld, woensdag in huis. Cadeau super mooi ingepakt en nog 2 leuke knijpers erbij in paas thema.

Geweldige service

superblij

Ik had nog 2 cadeaubonnen liggen van DKW, dus ik ging online op zoek. Ik had gelezen dat ze bij DKW heerlijke kaarsen en potjes met geurstokjes hadden. Deze heb ik dus mooi voor die cadeaubonnen kunnen kopen en ik ben er heel blij mee! De kaarsen ruiken heerlijk en de geurstokjes ook. Vind persoonlijk de kaarsen van klein formaat erg schattig en ik denk dat ik die nog wel eens ga kopen, voor mezelf, maar ook als cadeautje voor iemand anders. Ze zijn zo leuk!

DKW Woonvision hartelijk bedankt voor 2 mooie rieten kransen, erg blij mee en een snelle levering!

Ik ben erg blij met de twee mooie rieten kransen die ik bij jullie vond! Snel geleverd en precies wat ik nodig had en zocht, snel geleverd en voor een prima prijs! Hartelijk dank! :)

We waren verbaasd dat de levering erg snel ging

Nog bedankt voor de snelle levering en alles was goed

Blij mee

DKW Woonvision volg ik al een tijdje en nu heb ik een prachtige vaas met droogbloemen gekocht. Keurig en snel geleverd. Heel tevreden dus!

Super snelle levering en erg blij mee!

Mooie vaas met kunstbloemen, online besteld! Staat erg mooi op mijn eettafel! Erg blij mee.

Snel en keurige vriendelijke bediening

Top bedrijf. Zijn super blij met service en producten. Geweldig team.

Goede service en hele mooie producten

Wat een prachtige bos bloemen met vaas. Tot service. Het staat prachtig bij ons op tafel.

Één zin? Één woord, GEWELDIG!

Wat een super winkel. Geweldig geholpen met de keuzes. Helemaal super. Ik werd er helemaal blij van! Super mooie bar eettafel gekocht voor in mijn nieuwe huisje!

Geweldig!

Super mooi boeket met vaas binnengekregen. Echt ontzettend blij mee en past precies in ons interieur! Erg goed verpakt en verzonden.

Hele snelle levering, ook van 5 eetkamerstoelen.

Ik heb 5 hele mooie stoelen gevonden bij jullie, heb deze besteld en waren binnen 24 uur geleverd, via post nl. Ze staan heel mooi bij de tafel die wij al hadden. Een super bedrijf, die als verrassing ook nog leuke paas dingetjes erbij gedaan hadden. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen.

Al vaker wat besteld hele mooie spullen. En goed betaalbaar. Snelle verzending.

Prima service!

Levering volgens afspraak. Vriendelijk personeel.

Snelle levering. Mooie dingen.

Alles prima geregeld, keurig verpakt

De olie is best prijzig, maar is het zeker waard!

Prima product en service

Altijd uitermate vriendelijke en hulpvaardige medewerkers!

Prima, leuke attentie ook bij de bestelling

Nog nooit eerder besteld bij jullie, maar was prima geregeld.

Redelijk

Ik heb nog een hoorn te goed

Staat leuk in de vensterbank

Zo kunnen we zien wat er in de vensterbank staat.

Mooi wandrek, voldoet aan beschrijving

Wandrek opgehaald bij winkel, warm ontvangst. En goede rondleiding door winkel gehad op basis van aangegeven wensen voor ander meubilair.

“Klantverwachting overtroffen!”

Eindelijk mocht ik weer! Nooit kunnen denken dat ik ooit zo zou uitkijken naar een uurtje shoppen.. maar het was het meer dan waard! Bij binnenkomst worden ontvangen door 1 van de gastvrije medewerkers (“zij van de “B&B :-)”), waarna ik vrij was om even rustig zelf rond te neuzen, maar ook gebruik mocht maken van haar advies. Goed geslaagd & jullie zien mij nog heeeel vaak terug! Succes weer, maar vooral veel plezier!

Zuiderzeestraatweg 220

8096 CH Oldebroek

Over DKW Woonvision

Al meer dan 25 jaar is DKW Woonvision een trendsetter op het gebied van uniek wonen. Wij zijn constant wereldwijd op zoek naar de meest verrassende en betaalbare items, die aansluiten op de trends van vandaag! Onze missie is om jou blij te maken met een uitgebreid en origineel assortiment, zodat je altijd kan vinden wat je nodig hebt. Met ons team adviseren en inspireren wij jou graag. Op zoek naar een leuke lamp of toe aan een geheel nieuw interieur? Online, maar ook in onze winkel kun je altijd nieuwe ideeën opdoen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en gevarieerd. Met wekelijks nieuwe items raak je bij DKW nooit uitgekeken!