Fantastisch!

Geen minuut spijt van mijn geurbrander... heb een poosje getwijfeld ivm de prijs maar had geen veel eerder aan moeten schaffen. Iedere dag even 20-30 minuutjes laten branden en de ruimte ruikt heerlijk!

Mooie barkrukken!

De barkrukken ziijn zoals op de foto. Snelle levering, uitstekend verpakt en eenvoudig in elkaar te zetten

Mooie kussens

Snelle levering, goed verpakt

Prachtige kussens, snel thuis bezorgd

Online kussens besteld naar aanleiding van een filmpje op jullie insta. Zo kon je ze idd veel beter beoordelen dan in de webshop. Ze zijn prachtig, betaalbaar, goed en mooi verpakt en snel thuis bezorgd. Ik ben heel tevreden!

Goed!

Heel blij met de geleverde klok! maar beetje flauw dat er bij bestellen op de website 20%korting stond aangegeven maar actie verlopen bleek te zijn

Vlotte, prima afhandeling

Bestelling ging gewoon zoals je verwacht en dat is fijn. Keurig verpakt, snel geleverd.

Wat een vriendelijke mensen zijn er werkzaam bij DKW! Snelle service en bezorgservice. Zelfs bij een retour, super geholpen. Wij kunnen niet wachten op weer naar DKW te gaan. Lekker rond neuzen in hun prachtige winkel.

Super goede afspraken

Bellen bestellen en al heel snel klaar. Wat wil je nog meer. En zoals ik gewend ben van DKW weer erg mooie spullen. GA ZO DOOR

Nog niet ontvangen

Hallo, Ik had afgelopen zaterdag een giftcard besteld en heb nog geen bericht gehad dat ik deze kon ophalen. Dus ik kan u nog geen antwoord geven op de vraag wat ik van het product vind Ik hoor het wel wanneer ik deze kan afhalen Alvast bedankt Albert van het Ende

Ik had kaarsjes en een waxinelichthouder besteld. Ik had aangegeven dat ik het wel wou ophalen bij de winkel. Ik kreeg al snel een mail dat mijn pakketje was ingepakt. Ik hoorde daarna even niks meer, maar ik was per toeval in de buurt van de winkel. Ik belde ze op en vroeg of ze me iets meer konden vertellen, het was geen probleem dat ik het al ophaalde. De producten zaten in een mooie shopper met een klein hartje gevuld met lavendel. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen, het personeel is erg vriendelijk en goede service

Leuke en mooie spullen, betaalbaar, snelle levering!

Enkele woonaccessoires besteld. Mooie site, goed om online te shoppen. Dan heel fijn dat het zeer snel wordt geleverd en supergoed ingepakt. Blij mee!

Snel en kwaliteit

Prima snel geleverd en mooie kussentjes!

Fijne webwinkel

Fijne service,snelle levering Blij met mijn nieuwe industrieele spotlampen De oude mocht er na 30 jaar ook wel eens wat nieuws(3 spots) En boven de schouw de enkele spot Bedankt DKW Cobie

Snelle levering en naar volle tevredenheid bij jullie geshopt!

In deze Corona tijd kon ik de kleur van de verf “Pure en original” niet in de winkel bekijken. Maar de website geeft een goed beeld. De bestelde producten zijn goed verpakt en snel geleverd, bedankt DK Woonvision! Hopelijk geeft deze review jullie het benodigde steuntje in de rug, hou vol!

Snel een mooie stoel in huis

Super blij met onze nieuwe stoel! Lekker snel in huis. Helemaal leuk!!

Altijd goed!

Super leuke winkel er is altijd wel wat leuks te koop en heel gezellig. Kan niet wachten tot we weer echt mogen shoppen!

Zo,n leuke winkel...

Teveel leuks.... Leuke foto kaart/wandkleed en een linnen doek besteld... gelukkig ondanks de sneeuw, heel snel in huis. en daarbij ook een kadootje... hoop dat jullie snel weer open mogen...

Hele snelle afhandeling van je bestelling

Ik heb 3 heerlijke plaids gekocht via de website. Binnen een uur kreeg ik al bericht dat het pakket was verzonden.

Gewoonweg geweldig. Goed geholpen in de winkel en goede kwaliteit producten. Snelle levering!

Bank uitgezocht in de winkel en zeer prettig en kundig geholpen. Sneller geleverd dan verwacht en ontzettend blij mee. Kwaliteitsproduct! Ook de stoelen en tafel bevallen prima. Klasse!

Super...

Ik ben er heel blij mee...

Tevreden klant

Overzichtelijke website. Mooie producten. Groot assortiment. Makkelijk bestellen.

Zoals die op het plaatje er uit ziet

Besteld en snel ontvangen , helaas was de lampenkap die we er graag bij willen hebben , niet op voorraad maar verder prima

Perftecte service. Niks op aan te merken

Zoals verwacht én met een onverwacht extraatje

Het draaifauteuil werd snel geleverd en voldeed aan wat we op de website zagen. In de doos zat een cadeautje. Zomaar en volslagen onverwacht.

Vlotte verzending maar slecht verpakt

Later wel goed opgelost .

Zuiderzeestraatweg 220

8096 CH Oldebroek

Over DKW Woonvision

Al meer dan 25 jaar is DKW Woonvision een trendsetter op het gebied van uniek wonen. Wij zijn constant wereldwijd op zoek naar de meest verrassende en betaalbare items, die aansluiten op de trends van vandaag! Onze missie is om jou blij te maken met een uitgebreid en origineel assortiment, zodat je altijd kan vinden wat je nodig hebt. Met ons team adviseren en inspireren wij jou graag. Op zoek naar een leuke lamp of toe aan een geheel nieuw interieur? Online, maar ook in onze winkel kun je altijd nieuwe ideeën opdoen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en gevarieerd. Met wekelijks nieuwe items raak je bij DKW nooit uitgekeken!