I would 100% recommend this shop, amazing products, quick delivery and your home looks just amazing.
Thank you for taking the time to leave us this positive review! We're glad to hear you're happy with your order and the delivery. Julia Team DKW
Op zondag wat besteld via de webshop en dat is op dinsdag al geleverd. Het was super leuk verpakt en een aardigheidje zat er bij in, dat is altijd leuk
Hi Suzette! Bedankt voor de leuke review, goed om te horen dat alles zo goed in de smaak is gevallen! Nog veel plezier van de bestelling, en graag tot snel! Julia Team DKW
Goede online service en heel snel op te halen. Bij ophalen in winkel ook alles goed geregeld w.b.t. Corona regels
Bedankt voor de positieve review, Deborah! Veel plezier nog van je bestelling. Wendy Team DKW
Bij probleem gekocht kaarsenhouder goed geholpen
Hoi Elvira! Bedankt voor je review. Als het goed is heeft mijn collega ook al contact per mail met je gehad. De magneetkaarsenhouders hebben inderdaad wat uitleg nodig. Het beste kun je namelijk de magneet aan de buitenzijde van de kaarsenstandaard plaatsen, in plaats van aan de binnenkant (zoals je ze binnen hebt gekregen). Zou je willen proberen of het dan beter werkt? Julia Team DKW
Originele beoordeling
Product Viel tegen, het waren kaarsenhouder met magneet, de magneet is zo slap, hier kan je niks mee, heb ook naar jullie hierover gemailt. Hoir graag hoe nu verder want dit kan niet zo verkocht worden groetjes elvira
Was niet voor mijzelf maar voor mijn moeder díe vond ze prachtig
Bedankt voor de review, Corrie! Goed om te horen dat de bestelling goed in de smaak is gevallen van je moeder. Julia Team DKW
Twee weken geleden heb ik 3 vazen besteld en droogbloemen. Het werd super snel bezorgd en de kwaliteit is helemaal top! Hiervoor wist ik niet van DKW Woonvision af maar ga hier zeker vaker bestellen!
Bedankt voor de leuke review, Charlotte! Fijn dat de vazen en de droogbloemen goed bevallen. Heel veel plezier er nog van! Wendy Team DKW
Blij was ik toen ik bij DKW Woonvision magnetische waxinelichthouders vond in zwart en goud. Helaas blijken ze na ontvangst slecht geverfd en hebben ze overal zichtbare krassen. Erg jammer, want ik wilde ze gebruiken bij cadeautjes. Daarbij moest ik €5,95 verzendkosten betalen. Wanneer je de bestelde producten dan in een regulier a5 envelop met 3 postzegels ontvangt, voel je je een beetje bekocht. Zoals gezegd, leuk product, maar teleurgesteld over kwaliteit en verzendwijze.
Goedemorgen! Bedankt voor je review, en wat vervelend dat je niet tevreden bent over het product en de levering. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je €5,95 betaald voor een brievenbuspakketje, dus als je naar ons je bestelnummer, naam en het probleem zou willen mailen, dan storten wij €3,- naar je terug. Je mag uiteraard de waxinehouders retour doen als de kwaliteit tegenvalt, en dan storten we het aankoopbedrag naar je retour. Onze metalen producten zijn nooit helemaal gaaf, omdat het allemaal handgemaakt is. Een nieuwe opsturen zal in dit geval dus niet de juiste oplossing zijn. Graag horen we per mail wat je de beste oplossing vindt, en nogmaals excuses voor het ongemak! Julia Team DKW
Donderdag besteld en vrijdag in huis! Kwam goed uit want we konden zaterdag lekker beginnen met verven hierdoor! We kochten de Marrakech Walls in de kleur truffle black, inclusief primer en spatel. En we zijn heel blij met het stoere resultaat.
Bedankt voor de review, Carla! Fijn dat de levering snel genoeg was zodat jullie aan de slag konden! We hopen jullie snel weer te zien online of in onze winkel. Julia Team DKW
Goed geregeld ,snelle levering opgehaald bij de winkel en blij met de aankoop!!!
Bedankt voor de leuke review, Willy! Goed om te horen dat je blij bent met je bestelling. Graag tot ziens online of in onze winkel! Julia Team DKW
Leuke artikelen en snelle levering. Keurig verpakt.
Hoi Elly! Bedankt voor de review, en nog heel veel plezier van je bestelling! Arjan Team DKW
Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding, olijftak ziet er net echt uit en de kandelaars zijn heel mooi. Die vond ik eigenlijk erg goedkoop. Ga zeker meer bij jullie bestellen
Bedankt voor de review, Tine! Heel veel plezier nog van je bestelling, en graag tot ziens! Julia Team DKW
Na onze deceptie over levering van eetkamerstoelen bij een andere leverancier, voelde de behandeling aan als een verademing. Men nam ons zeer serieus en de stoelen kunnen volgende week al geleverd worden. We kregen deskundige voorlichting over een relaxstoel en hebben er alle vertrouwen in dat alles nu goed gaat komen
Hoi Wiebe! Bedankt voor de review! Wat zijn we blij om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. We hopen dat de relaxstoel in de smaak zal vallen zodra deze binnen is. Alvast heel veel plezier ervan. Julia Team DKW
Er ging iets mis met een online bestelling. Zij hebben het snel en meer dan keurig opgelost.
Hi Marleen! Beadnkt voor de review, en fijn dat je probleem snel is opgelost! Heel veel plezier nog van je bestelling, en hopelijk tot snel online of (als het weer kan) in onze winkel. Julia Team DKW
Hele leuke lamp, en een leuke site. Snelle bezorging, zal zeker vaker iets bestellen.
Bedankt voor de review, Rob! Goed om te horen dat de lamp mooi is, en dat je ervaring met DKW Woonvision goed is. Veel plezier nog van je bestelling! Julia Team DKW
Top bedrijf en super netjes verpakt ga zo door ik zal er zeker vaker wat bestellen
Hoi Erik! Bedankt voor de review, en veel plezier nog van je bestelling! Hopelijk tot snel online of (als het weer kan) in onze winkel. Julia Team DKW
Altijd fijn om bij jullie te winkelen!
Bedankt voor de 5-sterrenreview, Inge! Veel plezier nog van je bestelling. Jane Team DKW
Geen minuut spijt van mijn geurbrander... heb een poosje getwijfeld ivm de prijs maar had geen veel eerder aan moeten schaffen. Iedere dag even 20-30 minuutjes laten branden en de ruimte ruikt heerlijk!
Hoi Gerdien! Wat leuk dat de geurbrander goed bevalt! Lampe Berger is inderdaad een heel fijn merk. Heel veel plezier nog van je brander, en hopelijk tot snel online of in onze winkel (zodra dat weer kan)! Jordi Team DKW
De barkrukken ziijn zoals op de foto. Snelle levering, uitstekend verpakt en eenvoudig in elkaar te zetten
Bedankt voor de review, Claudia! Fijn dat de barkrukken goed in de smaak vallen. Nog heel veel plezier van je bestelling! Julia Team DKW
Snelle levering, goed verpakt
Bedankt voor de 5-sterrenreview! Heel veel plezier nog van je bestelling. Julia Team DKW
Online kussens besteld naar aanleiding van een filmpje op jullie insta. Zo kon je ze idd veel beter beoordelen dan in de webshop. Ze zijn prachtig, betaalbaar, goed en mooi verpakt en snel thuis bezorgd. Ik ben heel tevreden!
Hi Deborah! Bedankt voor de leuke review! Goed om te horen dat de video goed in de smaak is gevallen, en zo ook de kussens. Heel veel plezier nog van je bestelling, en hopelijk zien we je snel weer online! Julia Team DKW
Heel blij met de geleverde klok! maar beetje flauw dat er bij bestellen op de website 20%korting stond aangegeven maar actie verlopen bleek te zijn
Hi Susan! Bedankt voor je review! Wat vervelend dat er iets niet goed stond vermeld op onze website, sorry daarvoor! We gaan het goed nakijken en direct aanpassen. Wel willen we je nog heel veel plezier wensen van de klok! Jane Team DKW
Bestelling ging gewoon zoals je verwacht en dat is fijn. Keurig verpakt, snel geleverd.
Bedankt voor je review, Inge! Fijn dat je blij bent met je bestelling en levering. Heel veel plezier er nog van en hopelijk tot snel! Jane Team DKW
Wat een vriendelijke mensen zijn er werkzaam bij DKW! Snelle service en bezorgservice. Zelfs bij een retour, super geholpen. Wij kunnen niet wachten op weer naar DKW te gaan. Lekker rond neuzen in hun prachtige winkel.
Bellen bestellen en al heel snel klaar. Wat wil je nog meer. En zoals ik gewend ben van DKW weer erg mooie spullen. GA ZO DOOR
Hoi Henri! Bedankt voor de leuke review. Fijn dat je zo tevreden bent over je bestelling! Hopelijk tot snel online, en als het weer kan in onze winkel! Julia Team DKW
Hallo, Ik had afgelopen zaterdag een giftcard besteld en heb nog geen bericht gehad dat ik deze kon ophalen. Dus ik kan u nog geen antwoord geven op de vraag wat ik van het product vind Ik hoor het wel wanneer ik deze kan afhalen Alvast bedankt Albert van het Ende
Hoi Albert! De kadobon staat al een tijdje klaar! Ik denk dat de mail niet goed is aangekomen, maar ik zal nogmaals even een berichtje doen. Julia Team DKW
Zuiderzeestraatweg 220
8096 CH Oldebroek
Al meer dan 25 jaar is DKW Woonvision een trendsetter op het gebied van uniek wonen. Wij zijn constant wereldwijd op zoek naar de meest verrassende en betaalbare items, die aansluiten op de trends van vandaag! Onze missie is om jou blij te maken met een uitgebreid en origineel assortiment, zodat je altijd kan vinden wat je nodig hebt. Met ons team adviseren en inspireren wij jou graag. Op zoek naar een leuke lamp of toe aan een geheel nieuw interieur? Online, maar ook in onze winkel kun je altijd nieuwe ideeën opdoen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en gevarieerd. Met wekelijks nieuwe items raak je bij DKW nooit uitgekeken!