Mooie artikelen en goed geleverd.

Top geregeld zo

Altijd goede kwaliteit en fijn dat het nu toch Online kan

Perfecte service en vriendelijke ondernemers

Fijn geholpen!

Vijf sterren meer dan eens Verdiend !

Tafeltje besteld en de volgende dag al bezorgd en het was prachtig en toen kregen we spijt dat we er geen twee hadden besteld, dus gauw er nog één besteld en ook die was prachtig en de volgende dag weer snel bezorgd. Vriendelijk bedankt DKW Woonvision.

Super goed!!!!

Goede snelle levering dik tevreden!!!

Wij hebben een industriële klok besteld via u site deze was voor mijn verjaardag bedoeld, mijn man had ook via de site inpakpapier in kleur uitgezocht Geweldig leuk ingepakt Wat voelde ik mij jarig, ondanks deze nare tijd van lockdown De klok staat supermooi, je moet toch via een plaatje wat uitzoeken..maar hij past perfect bij het interieur in ons mooie warme huisje Thnx

Grandioos!

Ik heb een klok besteld bij jullie, deze was de volgende dag al binnen. Super goede service! De klok heeft gave details, is mooi en van goede kwaliteit! We kunnen thuis niet stoppen met kijken naar deze gave klok!

Leuke krukjes

Krukjes zijn leuk om te zien, alleen de afwerking kon iets beter. Ik heb alle schroeven moeten aandraaien, want alle pootjes zaten los. En heb de krukjes in de meubellak gezet, maar dat was eigen keuze. Verder tevreden.

Prima levering.

Snelle levering. Goede kwaliteit/ prijs verhouding en leuke attentie erbij

In één keer goed!

Super goed geholpen door de DKW in Oldebroek, ontzettend klantvriendelijk personeel die je echt een stap verder helpen in het compleet maken van je interieur. Zeker een dikke aanrader!

Snelle service!

Fijne winkel! Goede service en vandaag besteld morgen in huis!

Geweldige producten

De sprei en kussens zijn heel sfeervol

Erg leuk hoe de kadobon was ingepakt.

Netjes in gepakt en snelle levering

Mijn product waren netjes ingepakt ik raad het iedereen aan om daar te bestellen

Goede snelle levering

Nu de winkel dicht zit ivm corona heb ik voor het eerst via de website besteld (snuffel liever even in de winkel rond :-)), moet zeggen dat de website prettig winkelt: duidelijke afbeeldingen en alles mooi op categorie. De bestelling kreeg ik snel geleverd en alles zat goed verpakt. Blij met de aankoop!

Netjes en Corona Proof!

Zeer snelle levering

Mooie kussens

Mooie en goede kwaliteit kussens voor op de bank gekocht en ook nog eens mooi tegen een mooie prijs!

Prima product snel geleverd

Goede eerste ervaring

Snelle en nette service met een cadeautje

Het bestelde product werd de volgende dag al geleverd. Ik werd netjes op de hoogte gehouden en tijdens het openen van het pakketje zat er zelfs nog een klein cadeautje bij! Super leuk gedaan.

SUPER

Lampenkappen besteld en de volgende dag in huis met een lief presentje. TOP!

Mooie winkel voor zowel meubels als woonaccessoires/cadeautjes

Toen de winkels oppeens moesten sluiten had ik nog niet alle kerstcadeautjes gekocht. Gelukkig was er bij DKW genoeg keuze uit leuke cadeautjes, die ik kon bestellen en ophalen bij de winkel. Ik kreeg er zelfs nog een leuk extraatje (geurstokjes) bij! Bedankt!

Mooie spullen, goede service!

Alle spullen waren mooi en netjes verpakt, prachtige spullen, ze zijn erg klantvriendelijk!

Top artikel

Ik ben weer voor Kolony gevallen, deze keer een kruik besteld ...snelle levering en zeer goed verpakt. Fijne webwinkel, zal niet de laatste keer zijn, dat ik er een bestelling zal doen. En bedankt voor de kleine attentie ...blij mee en pronkt aan de sleutel van de kast. Gr. Ingrid

Geen idee nog, heb het product nog niet ontvangen!!!

Jullie zijn een beetje vlot met deze mail. Het product moet nog geleverd worden, was nl. niet op voorraad.......

Zuiderzeestraatweg 220

8096 CH Oldebroek

Over DKW Woonvision

Al meer dan 25 jaar is DKW Woonvision een trendsetter op het gebied van uniek wonen. Wij zijn constant wereldwijd op zoek naar de meest verrassende en betaalbare items, die aansluiten op de trends van vandaag! Onze missie is om jou blij te maken met een uitgebreid en origineel assortiment, zodat je altijd kan vinden wat je nodig hebt. Met ons team adviseren en inspireren wij jou graag. Op zoek naar een leuke lamp of toe aan een geheel nieuw interieur? Online, maar ook in onze winkel kun je altijd nieuwe ideeën opdoen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en gevarieerd. Met wekelijks nieuwe items raak je bij DKW nooit uitgekeken!