Heel blij met mijn producten

Ik heb via de site producten besteld, de volgende dag kreeg ik al een mailtje dat ik alles klaar stond. Erg snel, super! De fauteuil zit heerlijk!

Goede en snelle service

Om 14.30 uur een raderklok besteld. Om 16.00 uur stond de klok al klaar bij de winkel. Goed en snel geleverd.

Goede service en snel geleverd

Ik kom al jaren bij de dkw maar inverband met corona is het nu effe niet anders Maar via de website is het toch mogelijk

Prettige winkel

Ik vindt DKW een prettige winkel en mooie kwaliteits meubelen en artikelen, vriendelijk winkelpersoneel, goede service, leuk winkelen zo met al die aparte kamers/afdelingen, veel in de winkel staan zodat men het artikel kan zien en uitproberen.( alleen jammer in deze corona tijd niet mogelijk). Kortom, ik kan iedereen deze winkel aanbevelen.

Goed!

Hele mooie lamp besteld, we kregen er zelfs een leuk cadeautje bij!

Super snelle levering

Super service!

Fijne ervaring mijn klok werd de volgende dag keurig door Dkw thuis gebracht Waar we super blij mee zijn

Geweldige winkel en staan voor je klaar!

Meerdere dingen gekocht in de winkel. Altijd vriendelijk. En kwaliteit goed!

Gave klok

Mooie grote gave klok gekocht! Super

Zeer snelle levering en mooi ingepakt. Hier zal mijn schoonmoeder heel blij mee zijn.

Zullen we nog even wachten met beoordelen totdat we onze meubelennin huis hebben?

Leuke winkel

Heel gezellige winkel en aardig personeel We gaan er graag heen!

Zo wel de klok. Als de lamp. Heel blij mee

snelle levering heel goed verpakt en supper mooie klok

via fb gezien zal er niet zo snel mee bestellen via fb maar toch gedaan ben er super blij mee hele goed service mooie klok besteld goed verpakt en snel bezorgt ga zeker meer bij jullie bestellen.

Giftcard voor kado

Giftcard kado gegeven aan onze zoon en schoondochter die per 1 januari zijn gaan samenwonen. En ze vonden t zo leuk !! Zo kunnen ze zelf leuke spulletjes uitgaan zoeken als de winkel weer open mag. Want het is zo leuk om bij jullie door de winkel te lopen en al die leuke en mooie dingen te zien.

De stoelen waren heel snel geleverd goeie kwaliteit en voldoen aan al mijn eisen

Prima zaak

Ik had een internet bestelling gedaan, alles zat prima ingepakt en kwam keurig op tijd aan! Ga zo door!

Super leuke spullen voor een fijne prijs en lag de volgende dag al klaar. Had op zondag besteld. Groet kim

Erg prettige winkel. Super service!!

Wij hebben de stoel liam gekocht met een hocker van het merk bone. Deze twee passen uitstekend bij elkaar. De kleuren komen overeen. Het zitcomfort is goed. De stoel zelf in elkaar zetten, stelt niks voor... dat kan iedereen. Wij vinden het een super aankoop.

Snelle levering, heel netjes verpakt en een prachtige lamp

Wat een fijne winkel is dkw. Prachtige spullen, prettige communicatie en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Zo werd onze lamp binnen 3 dagen geleverd, was hij heel goed verpakt, waardoor kans op schade zeer minimaal is, en er zat zelfs nog een kleine attentie bij. Wij hebben hier al meerdere spullen gekocht (fysiek) en nu voor het eerst online, vanwege de lock down, maar ook dit is ons zeer goed bevallen.

Super mooi.

Ik ben super tevreden. Ook met het snelle antwoord op mijn vraag.

Erg goeie service en snelle levering!!

Naast mijn bestelling krijg ik zomaar een flesje met geurstokjes kado. Erg leuke verrassing en daarnaast een fijne snelle levering! Bedankt voor jullie vrijgevigheid! Ga zéker vaker bij jullie bestellen óf ik kom een keer langs. B van Dooremolen , Zwolle

Hele fijne winkel.met een prachtig woonassortiment

Fijn personeel, goed assortiment prachtige meubelen, goede service.

Een fijne winkel met leuk personeel!

Hallo team DKW, Dank voor de snelle bezorging van mijn bestelling. En het extra pakje met een flesje met geurstokjes. Heel erg leuk Groet, Jeannette Kraa

Snel geleverd en mooie spullen!

Mijn bestelde artikelen waren goed verpakt en erg snel geleverd. Ik kreeg er zelfs gratis 3x homeperfume geurstokjes bij!!

Zuiderzeestraatweg 220

8096 CH Oldebroek

Over DKW Woonvision

Al meer dan 25 jaar is DKW Woonvision een trendsetter op het gebied van uniek wonen. Wij zijn constant wereldwijd op zoek naar de meest verrassende en betaalbare items, die aansluiten op de trends van vandaag! Onze missie is om jou blij te maken met een uitgebreid en origineel assortiment, zodat je altijd kan vinden wat je nodig hebt. Met ons team adviseren en inspireren wij jou graag. Op zoek naar een leuke lamp of toe aan een geheel nieuw interieur? Online, maar ook in onze winkel kun je altijd nieuwe ideeën opdoen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en gevarieerd. Met wekelijks nieuwe items raak je bij DKW nooit uitgekeken!