Snelle levering...goed verpakt..prachtige kaarsen...klein kadootje er bij!!Feestje om uit te pakken..fijne feestdagen mensen!!

Snelle, goede service

Artikel was zo als verwacht

Geweldige winkel !

Zeer snel ontvangen met perfecte service.

Super winkel

Leuke, mooie, gezellige winkel. Je wordt er heel goed geholpen. Mooie, leuke, betaalbare spullen. Als klap op de vuurpijl kregen we bij aflevering van een stoel een super leuk kadootje, namelijk een doosje met 3 verschillende geurstokjes

ziet er goed uit

Ziet er goed uit, is precies zoals we verwacht hadden. Alleen wat is dit kleine flesje wat erbij zit. Een kerstcadeautje of sterke drank of een geurdingetje? Wij weten het niet., maar het is in ieder geval leuk.

In één zin? Fantastisch.

Binnen een week geleverd en hartstikke mooi verpakt. Uit de doos en gelijk naast de kerstboom. En als bonus ook nog een flesje olie met geurstokjes. Natuurlijk beveel ik jullie aan. DKW is een voorbeeld voor alle andere webwinkels. En als ik ooit in de buurt ben kom ik zeker jullie winkel bezoeken. Bedankt.

Makkelijk te bestellen, veel geuren van Woodward, snelle bezorging en goed en netjes verpakt

Hele mooie donkerblauwe kerstballen met goudkleurig accent

Kerstballen had ik snel in huis en waren goed verpakt verstuurd Ik ben er erg blij mee , ze zijn een aanwinst in de boom . Zat nog een hele leuke kerstattentie bij.... geurstokjes :)

Bestellen via internet ging makkelijk en werd via de mail op de hoogte gehouden en bij het ophalen lag het klaar en werd vriendelijk geholpen.

Ruikt heerlijk en zacht voor de huid

Ruikt heerlijk en zacht voor de huid. In een woord top

Snelle levering, milieubewust verpakt en een cadeautje gratis, top!

Leuke webshop, mooie kaarsen, snel geleverd en wat leuk dat je nog een passend cadeautje bij je bestelling krijgt. Fijn dat er over nagedacht is om het milieuvriendelijk te verpakken.

Snel geleverd.

We hebben de klok bij jullie in de winkel zien hangen vonden hem toen al erg mooi. Eenmaal thuis gekeken waar hij zou komen te hangen en of die daar zou passen dat kon dus hebben we hem besteld. De klok is snel bezorgd en hangt mooi.

Prachtige producten,Snelle levering

Prachtige producten Snelle levering Perfect!

Helemaal top

Product voldoet aan verwachting, snelle levering (zelfs rond de decemberdrukte) en een doos die precies groot genoeg was voor dit artikel (geen onnodig grote dozen dus)

Superservice

Een hele goede ervaring van service en klantvriendelijkheid; een defect product werd heel snel en zonder problemen vervangen, hartelijk dank!

Super enthousiast!

Vriendelijke en goede service. Eerlijk en goed advies. Ben écht blij met mijn aankopen online(!) gedaan. En zo lief dat er nog een leuk cadeautje bij zat ♡ Als ik ooit in de buurt ben kom ik zeker langs.

Top service!

Directe levering met een prachtig kerstcadeau, fijne geurstokjes.

Waardeloze service!!

Een artikel gekocht waarbij niet wordt vermeld dat deze in een gerecycled doos werd verzonden. Was bedoeld als kado. Ik wilde deze retouren, maar wat blijkt: retour v eigen rekening. Meedenken of reageren doet het bedrijf niet. Compenseren al helemaal niet. Dus zeker GEEN aanrader!

Besteld op black friday, in de middag en die zelfde dag nog een verzendbewijs. Kerstballen zaten heel goed en netjes verpakt. En er zat ook nog een hele mooi attentie in de doos erbij. Heel erg bedankt daarvoor, wat een fijne ervaring.

super snelle service.

Raderklok besteld,nog mooier als op site. binnen 1 dag bezorgd. ook erg leuk en attent,een kerstcadeautje erbij. Zullen zeer zeker jullie site nog eens bezoeken. alles toppie verzorgd,zeer tevreden.

Mooi kastje

Een heel mooi kastje, snelle en goeie levering.

Onwijs goede service

Leuk ingepakt en snelle service. Bedankt!

Snel geleverd, alleen eerst het verkeerde product. Uiteindelijk blij met mijn wandrek.

Verwachtingen overtroffen

Via de website van DKW woonvision een prachtige kruiklamp met kap besteld voor een hele mooie prijs. Op woensdagavond besteld en op vrijdag al in huis. Lamp en kap zijn ontzettend mooi en zien er precies zo uit als op de website. Daarnaast zat er nog een extra kerstcadeautje bij, een doosje met drie home perfumes. Heel attent en de verwachting meer dan overtroffen door DKW Woonvision!

Prima! Goede prijs en snel geleverd.

Klein krukje gekocht en een dag later geleverd. Zeer tevreden.

Zuiderzeestraatweg 220

8096 CH Oldebroek

Over DKW Woonvision

Al meer dan 25 jaar is DKW Woonvision een trendsetter op het gebied van uniek wonen. Wij zijn constant wereldwijd op zoek naar de meest verrassende en betaalbare items, die aansluiten op de trends van vandaag! Onze missie is om jou blij te maken met een uitgebreid en origineel assortiment, zodat je altijd kan vinden wat je nodig hebt. Met ons team adviseren en inspireren wij jou graag. Op zoek naar een leuke lamp of toe aan een geheel nieuw interieur? Online, maar ook in onze winkel kun je altijd nieuwe ideeën opdoen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en gevarieerd. Met wekelijks nieuwe items raak je bij DKW nooit uitgekeken!