Beetje te groot

Het suède mondkapje is prachtig, maar veel te groot helaas.

Niet oké

Ik plaatste een bestelling waarin met 4kussens beloofd werden. Vanaf 49 euro was dit zo. De Beloofde 4 kussens werden niet geleverd.

Mooie site met heel veel leuke en mooie woonaccessoires, snelle levering en heel goed verpakt voor eventuele schade te voorkomen

Bedankt voor de snelle levering en voor de attentie die er bij was...echt heel leuk. Het kussen van Kolony is perfect in mijn zetel en de vaas en de theelichtjes zijn helemaal naar mijn zin...nogmaals bedankt. Groetjes van Ingrid

Geweldig mensen die weten waar ze voor gaan.

Dank. Op de vraag wat zoek je? Was het gelijk raak,Rianne zei ga maar zitten ik kom bij je ,koffie? We willen de slaapkamer van onze dochter opknappen . Na wat gepraat werden er een schetsen gemaakt met foto’s van ons kreeg ze een goed beeld er bij. Haalde kleuren er bij en het eindresultaat GEWELDIG dankjewel DKW Adriaan en Gerda den Hartog. Nunspeet

Eetkamer stoelen besteld online , en door super service konden we alle stoelen meteen mee krijgen ipv 2 stoelen nu en 2 in december. Super mee gedacht

Vandaag 10 eetkamerstoelen opgehaald van de actie op Facebook. Heel vriendelijk geholpen. Daarna hebben ze geholpen om de stoelen in de auto te krijgen. Alle dozen eraf gehaald en alle tijd om de auto in te pakken. Zo konden wij na 1 rit weer terug naar huis, waar we nu genieten van de prachtige stoelen. Dank je wel allemaal.

Mijn favoriete winkel

Wij zijn bij deze zaak van DKW woonvision fantastisch geholpen Wij zijn bij deze zaak van DKW binnen gelopen voor een leuke mooi interieur voor onze nieuwe huis ik kon hele woonkamer interieur vinden geweldig. Daar werden we zeer netjes te woord gestaan door een hele aardige jonge dame verkoper. Zij liet ons geheel met rust . Na dat ons oog op een mooi ovale tafel en stoelen was gevallen hebben we advies gevraagd en werden echt super hartelijk geholpen. Een mooie zaak met een fantastisch assortiment. Zeker een aanrader waart. Volgende keer gaan we eerst weer bij poppeliers kijken. Tot sluit ik kom vak in jullie winkel bezoeken en steeds enthousiast altijd kan ik its vinden om te kopen. Groetjes Wioletta Karrenbelt

Top bescherming van mijn meubels

Aanrader voor iedereen die meubels langer mooi wil houden. Spray is makkelijk in gebruik en beschermt mijn meubels tegen vuil en vlekken.

Waardeloze pasvorm

Waardeloze pasvorm

Snelle bezorging,keurig verpakt en als extraatje een geurkaars erbij voegen. Echt geweldige service!!!

Leuke producten!

Leuke collectie en Prettige ervaring met bezorgen.

Veelzijdig assortiment, net prijzen, snelle levering en leuke attentie bij de aankoop

Leuk product, goede prijs - kwaliteit verhouding. Ik zou hier zeker weer kopen. Leuke attentie : een geurkaarsen in cadeatasje bij de aankoop

Goede service!

N.a.v. Een bestelling die ik wilde gaan doen had ik vragen die met behulp van foto’s van het product via de app snel beantwoord kon worden. Super fijn!

Top service en super snel!

Ik was blij verrast dat mijn bestelling na een dag al werd bezorgd. Wat ik zo leuk vond is dat er een zakje bij was gedaan met een leuk kaartje. Voelt als persoonlijk. Daar hou ik van en scoor je voor mij als bedrijf hoge punten. Het wandkastje staat super tof en stoer in onze woonkamer.

Mooie sidetable en super service!

Sidetable Charly online besteld. Bovenblad bleek krom te zijn, maar ik mocht in het magazijn zelf een andere uitzoeken. Super goede service en erg blij met de sidetable!

Goed geholpen

Zitten alleen al vanaf 10 augustus te wachten op ons bankje , deuren van dressoir moeten nog afgehangen worden , de schroefjes zijn dol en ontbreken schroeven . Verder zijn we tevreden met de meubels

Mega Klok besteld via internet Thuis bezorgd via internet Toch erg dat deze winkel bij mij verderop zit !! (Hilarisch toch??!!)

product was niet op voorraad

Er werd wel netjes contact met mij opgenomen (via WA) om dit door te geven. Geld is ook al terug gestort.

leuke verrassing bij de levering die goed was en op tijd

Leuke produkten en goede service.

Er is maar een zin mogelijk super snel thuis bezorgd zeker ga ik meer bestellen toppie

Super snel binnen in een woord toppie zeker om meer te bestellen

Erg leuke kandelaar

Ik heb een kandelaar voor een fles besteld Erg leuk Staat mooi in een vaas Vond de kaars die ik erbij kreeg zeer attent

Zoals op de website

Leuke artikelen op de website. Voor het eerst bij DKW besteld, dit is mij goed bevallen. Een snelle bezorging en de artikelen zien eruit zoals op de website.

Overzichtelijk website snelle levering

Top service personeel denkt met je mee! Ze tevreden

Zuiderzeestraatweg 220

8096 CH Oldebroek

Over DKW Woonvision

Al meer dan 25 jaar is DKW Woonvision een trendsetter op het gebied van uniek wonen. Wij zijn constant wereldwijd op zoek naar de meest verrassende en betaalbare items, die aansluiten op de trends van vandaag! Onze missie is om jou blij te maken met een uitgebreid en origineel assortiment, zodat je altijd kan vinden wat je nodig hebt. Met ons team adviseren en inspireren wij jou graag. Op zoek naar een leuke lamp of toe aan een geheel nieuw interieur? Online, maar ook in onze winkel kun je altijd nieuwe ideeën opdoen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en gevarieerd. Met wekelijks nieuwe items raak je bij DKW nooit uitgekeken!