Prettige woonwinkel Bij hun online gewinkeld Mooie klok ,zeer goed ingepakt Grijs marmer ,en ook nog leuk geprijst
Hoi Henny, Bedankt voor de leuke review! Fijn dat je zo tevreden bent met je bestelling, en dat het product goed bevalt. Hopelijk tot snel online of in onze winkel! Wendy DKW Woonvision
2 lampvoeten online gekocht bij DKW Woonvision. Snelle levering, erg mooie lampvoeten en bovendien echt betaalbaar!
Hoi Thomas, Wat leuk om te horen dat je blij bent met je bestelde lampenvoeten! Bedankt voor de review, en graag tot ziens online of in onze winkel. Julia DKW Woonvision
Snelle levering en goed verpakt
Bedankt voor de positieve review, Mirjam! Graag tot ziens online of in onze winkel. Julia DKW Woonvision
Ik had er voor gekozen om het product zelf op te halen. Hierdoor kon ik meteen een rondje door de winkel en daar van al het leuks genieten. Eenmaal bij de kassa gaf ik aan dat ik een bestelling had geplaatst en alleen bij het benoemen van mijn achternaam wist ze al wat ik besteld had. Ze zijn dus goed op de hoogte van hun bestellingen. Ook de service was snel. Ik werd gebeld 1 of 2 dagen na dat ik mijn bestelling geplaatst had. En het tafeltje wat ik heb besteld ziet er geweldig uit. We hebben er nu al erg veel profijt van dus we zijn superblij met onze aankoop.
Hoi Lieke! Wat een leuke review, bedankt! We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de bestelling, en leuk dat je in onze winkel bent geweest. Heel veel plezier van je aankoop, en tot snel online of in onze showroom! Wendy DKW Woonvision
Zal zeker weer iets bestellen, prima service ...goed verpakt. Ben blij met mijn aankoop.
Hoi Ingrid, bedankt voor je positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent over je aankoop. Tot snel online of in onze showroom. Julia Team DKW
Hoi zondag heb ik bij jullie 2 lampenkappen besteld in de kleur goud ik heb ze op de lampen gezet en ze staan zo mooi ben er erg blij mee en nog bedankt voor de geur kaars en zeer Zeker kom ik keer langs in jullie winkel Gr jolanda van Dompzelaar
Hi Jolanda, Bedankt voor de enthousiaste review! Fijn dat je zo tevreden bent met je bestelling. We zien je graag voorbij komen in onze winkel. Julia DKW Woonvision
Heel tevreden, koop er zeker nog eens
Hoi Sandra, Bedankt voor je leuke review! Graag tot snel online of in onze winkel. Wendy DKW Woonvision
Mooi product
Bedankt voor je positieve review, Trea! Julia DKW Woonvision
Betrouwbaar en goed. Goed verpakt. Uitstekend, ben er blij mee
Hoi Ivonne, Bedankt voor je leuke review, en fijn dat je tevreden bent met je bestelling. Graag tot snel online of in onze winkel. Wendy DKW Woonvision
Onlangs voor het eerst een bestelling geplaatst bij DKW woonvision. Wat een ontzettend leuk assortiment! In het echt waren de bestelde artikelen misschien nog wel leuker dan de foto’s op de website deden vermoeden☺️.
Hoi Miranda, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over je bestelling! Veel plezier van je nieuwe spullen en graag tot ziens online of in onze winkel. Arjan DKW Woonvision
Prachtige eetkamerstoel met heerlijk zitcomfort.
Hoi Jasmijn! Dank voor je 10-sterrenreview, zijn we blij mee! Goed ook om te horen dat de eetkamerstoelen lekker zitten. Hopelijk tot de volgende keer bij ons in de winkel of webshop! Jordi Team DKW
Goede en snelle levering en stevig ingepakt top service met een kadootje toe
Hoi Anna! We proberen altijd een verrassing of cadeautje toe te voegen aan onze orders! Goed om te horen dat het is bevallen! Hopelijk tot de volgende keer bij ons in de winkel of webshop en bedankt voor je review! Jordi Team DKW
mooie zaak, goed geholpen en accuraat te woord gestaan telefonisch, netjes geleverd eerder dan verwacht.
Hoi! Bedankt voor de 10-sterrenreview! Altijd goed om te horen dat je aan de telefoon goed bent geholpen en dat je order eerder is aangekomen dan verwacht! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot de volgende keer bij ons in de winkel of webshop! Jordi Team DKW
Een winkel met werkelijk alles in huis voor een mooi interieur. Stoere, sfeervolle meubelen, verlichting, verf en accessoires. Zeer vriendelijk personeel, met kennis van zaken. Heerlijk vrijblijvend rond kijken tot styling advies. In 1 woord TOP.
Hi Willeke! Wat een leuke review! Bedankt hiervoor! Veel plezier met de dingen die je gekocht hebt en hopelijk tot snel in onze winkel! Jordi Team DKW
in de winkel zijn we fijn geholpen. Personeel is klantvriendelijk. De levering van onze kast kon snel. Kast is mooi en netjes afgeleverd! Top service.
Hoi Naomi! Dank voor je 10-sterrenreview! Goed om te horen dat je levering snel is gegaan en dat het mooi staat! Hopelijk tot de volgende keer bij ons in de winkel of webshop! Jordi Team DKW
Het verkeerde product was opgestuurd maar dit is snel en netjes opgelost!
Hoi Suzan! Ik heb je via de mail een berichtje gestuurd met dat de juiste wijnstopper naar je toegestuurd gaat worden! Naar verwachting zul je deze morgen of overmorgen bij je binnen hebben. Onze excuses voor het ongemak en hopelijk ben je alsnog tevreden met de juiste wijnstopper. Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag en kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Jordi Team DKW
Originele beoordeling
Hi, Ik heb ook al een email gestuurd want er is een verkeerd product geleverd. Ik heb een zwarte wijnstopper besteld maar heb een zilver kleurige ontvangen.
Ben blij met de aankoop en de kwaliteit van de stoel is weg goed en is mooi afgewerkt. De stoel was ook eenvoudig te demonteren.
Hoi Marion! Dank voor je reactie en de 10-sterrenreview! Goed om te horen dat de stoel bevalt en dat hij makkelijk te monteren (en demonteren) was. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen. In elk geval veel plezier met je aankoop en hopelijk tot de volgende keer! Jordi Team DKW
Snelle levering. Ik ben blij met mijn producten en dit voor een zeer schappelijke prijs.
Hi Maria! Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je tevreden bent met je product! Hopelijk tot de volgende keer bij ons in de webshop, veel plezier met je bestelling! Jordi Team DKW
Onze meubels uitgezocht bij DKW met super fijne hulp! Er werd goed naar onze wensen geluisterd en er werd fijn geholpen en meegedacht! Wij zijn super tevreden en kijken uit naar het moment dat het geleverd wordt!
Hoi Carina! Bedankt voor de leuke review, en goed om te horen dat je zo tevreden bent over de hulp die je hebt gekregen. Alvast heel veel plezier van de meubels die jullie hebben uitgezocht, en hopelijk tot snel in onze winkel! Wendy Team DKW
Goed verpakt en snel geleverd, goed materiaal
Hoi Wim, Bedankt voor de positieve review en graag tot ziens online of in onze winkel! Julia Team DKW
Ik heb deze x bij jullie online gekocht, dit was een noodgeval, omdat de weg richting Oldebroek afgesloten is en ik om moest rijden. Maar de volgende x rijd ik om hoor, want wat mis ik jullie super gezellige winkel. Maar online was ook een hele goede service, snel geleverd en heel goed verpakt!! Wat ben ik weer blij met mijn nieuwe spulletjes!! Dankjewel en tot de volgende keer in jullie winkel!! Groetjes Yvonne Zwerus
Hoi Yvonne, wat een leuke en lieve review! Bedankt voor de 10-sterren en hopelijk tot snel weer in de winkel of online bij ons op de webshop! Jordi Team DKW
Meerdere meubels bij dkw gekocht. Goed advies en ook goede sprays en lak om Je meubels mooi te houden. Zelfs onze mooie bank met twee kleine kinderen thuis is nog steeds super mooi en gaaf!! Goede bezorgservice en meubels worden in je woonkamer bezorgd
Hi Mai, dank voor je 10-sterrenreview! Goed om te horen dat je de juiste advies hebt gehad en dat je geniet van je aankoop! De complimenten zullen wij doorgeven naar de bezorgservice! Hopelijk tot de volgende keer bij ons in de winkel of webshop! Jordi Team DKW
Wat ik heb besteld ziet er mooi uit en mooie kwaliteit. Snel in huis en stevig verpakt.
Hoi Bettina! Bedankt voor je review, goed om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en dat ze er leuk uit zien! Veel plezier ermee en hopelijk tot de volgende keer! Jordi Team DKW
Fijne webshop en klantenservice
Hoi Marian, dank voor je review! Veel plezier met je aankoop en wie weet tot de volgende keer! Jordi Team DKW
Wandrekken zijn in principe mooi, maar zijn bij aankomst zeer beschadigd.
Hoi Christine, Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over het product. Graag horen we per mail of we je kunnen voorzien van een nieuw wandrek, of ergens anders mee kunnen helpen! Julia Team DKW
Zuiderzeestraatweg 220
8096 CH Oldebroek
Al meer dan 25 jaar is DKW Woonvision een trendsetter op het gebied van uniek wonen. Wij zijn constant wereldwijd op zoek naar de meest verrassende en betaalbare items, die aansluiten op de trends van vandaag! Onze missie is om jou blij te maken met een uitgebreid en origineel assortiment, zodat je altijd kan vinden wat je nodig hebt. Met ons team adviseren en inspireren wij jou graag. Op zoek naar een leuke lamp of toe aan een geheel nieuw interieur? Online, maar ook in onze winkel kun je altijd nieuwe ideeën opdoen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en gevarieerd. Met wekelijks nieuwe items raak je bij DKW nooit uitgekeken!