Filters

9

Echt een oppepper voor mijn lijf

Ik gebruik Innerwave al jaren, in elk geval 1x per jaar. Om te breken met gewoontes als snoepen. Het is aan de ene kant best pittig, je moet er echt even voor gaan! Maar wel binnen 2 weken klaar met suiker en het allerbelangrijkste geen last meer van een opgeblazen buik. (5-7kg verlies ik per kuur, dat is wel ok mooi meegenomen).

 • Aanbevelen? Ja
9

Het voelt als een GROTE SCHOONMAAK. En nu alles "opgeruimd" zien te houden!

Jaren geleden ook al eens een INNERWAVE kuur gedaan. Ik had behoefte om dat zelfde gevoel weer te creëren; meer energie, fitter zijn, de uitdaging met mezelf willen aangaan van het detoxen [met darmspoelingen], een betere stoelgang, en lekker in mijn vel zitten. En dat is me gelukt! Het fijne is, dat ik mijn aangepaste eetpatroon nu ook nog goed kan vast houden en me daardoor heel goed voel. De eerste twee dagen van het vasten waren best pittig omdat ik last had van hoofdpijn. De laatste dag van de sapkuur was ook echt even doorzetten..... Maar ik heb het vol gehouden omdat ik wist wat het resultaat zou zijn!

 • Aanbevelen? Ja
8

Geweldig

Het duurt even, maar na een paar dagen voel je je herboren en heel fit!

 • Aanbevelen? Ja
8

Altijd fijn

Het is altijd fijn om deze kuur te volgen. Echter wat me niet bevalt is het feit dat steeds meer supplementen in capsule vorm komen ipv poedervorm. Dat maakt het voor mij een stuk minder aangenaam.

 • Aanbevelen? Ja
8

Na het einde van de kuur kreeg ik meer en meer energie.

Mild vasten is een mooie manier om meer energie te krijgen en een paar kilo aan gewicht te verliezen. Ondanks alle verschillende recepten heb je na negen dagen echt wel zin in een andere smaak; laat dat het enige minpunt zijn.

 • Aanbevelen? Ja
9

Voortreffelijk maar wél een beetje 'gember-moe'

Ik kan niet anders dan zeggen dat het voortreffelijk gaat. Vandaag is mijn 7e sap-dag... vanaf morgen ga ik het eten weer langzaam opbouwen. En vanochtend gaf de weegschaal maar liefst 7,4(!) kilo minder aan dan vorige week zondag (toen ik ben gestart). Ik ben een fervent koffie drinker en dat heb ik met name de eerste dagen wel gemerkt (hoofdpijn). Tijdens het 'sappen' vond ik dag 2 en 3 lastig, daarna (vanaf maandag jl.) ging het als vanzelf. Uiteraard probeer ik een aantal dingen uit mijn eetpatroon blijvend aan te passen... dat was ook de reden dat ik dit traject wilde doorlopen. De instructiekaarten zijn gewoon heel zwart-wit en duidelijk... die heb ik gewoon precies gevolgd. Ik vond de bestelde sapjes (Happy Juicy) goed te doen, al ben ik wel een beetje 'gember-moe' geworden :).

 • Aanbevelen? Ja
10

Voel me zoveel fitter; heb veel meer energie

De kuur ging goed! Ik vond het helemaal niet zwaar en heb zelfs 7 dagen sap (stap 2) gedaan met succes! Een aanrader. Echt heilzaam en goed voor je huid, meer energie en een rustige buik! En ik ben ook weer een paar kilo’s lichter. Dank Innerwave, Patrick, voor de goede begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima,te doen

Wij hebben de detox kuur gedaan, was goed te doen alleen klopten de recepten niet helemaal. Ik zou graag het nieuwe inner wave boekje ontvangen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Enorm enthousiast

Na heel wat medicatie gebruik de afgelopen jaren was ik benieuwd wat deze ontgiftkuur kon doen voor mijn darmen en opgeblazen buik. Ik ben enorm blij met het resultaat ik voel me super goed, buikje is rustig. Zeker de bedoeling om wat dingen erin te houden, merr variatie in ontbij en lunch met smoothies en salades blijft erin.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eindelijk weer lekker in mijn vel !

De derde keer alweer dat ik een detox doe, voor mij de enige manier om te resetten van het te veel eten van suiker en granen. Binnen een week een platte buik en k voel me weer zoveel beter.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed af en opbouw schema en met top resultaat

5 dagen afbouwen was goed om de sapdagen aan te kunnen. Tot aan de switch veel hoofdpijn. Ik drink 2 liter water maar schijnbaar nog te weinig. Voel me top nu. 3 kg minder maar vooral gewrichten minder pijn, minder moe en slaap beter. Rustiger in het lijf. Wederom heerlijk gevoel nadien. En nu volhouden qua gezonde voeding!

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd een super gevoel na een kuur

Het is lastig te omschrijven wat een detox kuur met je kan doen. Iedereen heeft zijn eigen motivatie om er mee te beginnen. Voor mij is het een totale body reset na een, voor mij, troosteloze saaie winterperiode. Het voelt alsof ik uit mijn winterslaap kom. Net als dat de zon weer gaat schijnen en je lekker op pad wil. Voor mij betekent een kuur; Het krijgen van nieuwe energie, motivatie om weer goed voor mijzelf te zorgen en vooral betere mobiliteit! In de periode van de kuur neem ik tijd voor mezelf, neem veel rust, beweeg rustig (yoga en meditatie) en ben vrij van enige vorm van werk. Zo geef ik mijn lichaam alle noodzakelijke ruimte om goed te resetten. Ik mag vandaag weer beginnen met de opbouw na de 7 dagen sappen. Ik voel me als herboren! Wil jij ook van je futloosheid af, meer discipline voor bewegen en gezonder eten? Dan kan de detox kuur van Innerwave (in welke vorm dan ook) jou helpen voor een volledige reset en gezondere keuzes. Ik wens je veel succes met jouw reset.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Fijne recepten, overzichtelijk, handige boodschappenlijst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijk schoon aan de binnenkant!

De detox wilde ik ook in 2022 weer doen, omdat deze periode vorig jaar heel goed is bevallen. Zo aan het eind van de winter weer even de focus lessen op de binnenkant van je lijf en daardoor alle effecten op de buitenkant ervaren is een heerlijke ervaring. Na de afbouwfase kreeg ik flink de griep en vroeg ik mij af of ik de sapdagen door kon zetten. Na contact met Patrick (zeer laagdrempelig) heb ik doorgezet en daarbij de volledige kuur kunnen doorlopen. Nu al twee weken blij met de voedingsschema's via Innerwave. Zeker een aanrader, heerlijke recepten en zo hou je de focus op de 80-20 regel heel goed vol.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb het alweer goed ervaren!

Ik doe de detox al tijdje een keer per jaar en ben ik ieder jaar tevreden met mijn resultaten naar de detox. Ik kan beter slapen en ik krijg meer energie .Iedereen is aanbevelen om 1 keer per jaar te doen. Groetjes, Olena

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goede begeleiding

Nooit geen hongergevoel gehad, voelde me direct veel beter, meer energie, geen dipjes. Het belangrijkste geen zin meer in zoet. Ben daarna met de weekschema's begonnen. Heel gemakkelijk, recepten heel lekker en vlug klaar.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heerlijk om gezond bezig te zijn

Dit is de 2 de keer dat ik de kuur heb gedaan. Vond het makkelijker dan de eerste keer maar dat is ook omdat je weet wat er gaat komen. Voelt heerlijk om weer gezond bezig te zijn en helemaal met je lijf aan de slag te zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een geweldige opruiming!

Na maanden teveel wijn en ongezonde dingen erbij werd het tijd voor de knop om, een mindset. Ik had al vaker Detox kuren gedaan, maar nooit in de vorm van een sapkuur met darmspoelingen. Ik had door mijn slechte leefpatroon last van mijn darmen. Diarree onverteerde etensresten. Een klant van mij had deze kuur gedaan, en was erg enthousiast, ze voelde zich helemaal schoon. Ik wilde dit graag ook eens ervaren, maar je moet er wel echt tijd voor hebben. Omdat ik een eigen zaak heb is dit moeilijk te plannen. Maar toen kwam de lockdown, en had ik tijd. De ‘knop’ moest om, en zo had ik een stok achter de deur! Het afbouwen viel me erg mee. Ik vond dat je erg veel mocht eten. Ik heb alleen de eerste 2 dagen hoofdpijn gehad. Ook met de sapjes en alle supplementen die erbij zitten heb ik totaal geen honger of last gehad. De eerste dagen van de darmspoelingen was even zoeken naar de juiste plek om te liggen, en de goede hoogte van de zak. Na een paar dagen ging het goed. Daarna weer het eten opbouwen. De eerste 2 dagen wel diarree gehad, maar dat is nu weer over. Nu ben ik langzaam verschillende voedingsstoffen aan het toevoegen om te kijken waar ik op reageer. Tot nu toe geen diarree meer gehad. Erg blij mee. En lekker 6 kg kwijt. Daar deed ik het niet voor, maar mooi meegenomen. Ik denk dat dit voor mij iets word om jaarlijks te herhalen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super kwaliteitsproducten met fijne goede begeleiding

Na mijn eerste ervaring met sapvasten ben ik dankbaar dat ik heb gekozen voor Innerwave en de goeie producten! Dankjewel Patrick en Linda voor de fijne goede begeleiding in een groep met gelijkgestemden. Al deed ieder het op eigen niveau. Zelf 7 dagen sapvasten volgemaakt! Voel me supertevreden en trots. Al was het soms best pittig, het resultaat is dat ik me top voel en ik beweeg makkelijker. Dankjulliewel ;-) Hartelijke groet, Irene Elisa van der Meer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zoals verwacht super

Weer lekker in mijn vel, schoon en fris van binnen en buiten!!

 • Aanbevelen? Ja
8

deze kuur is goed te volgen en heel duidelijk uitgelegd

Als ik wil detoxen moet ik altijd de geschikte tijd uitzoeken om te beginnen. Met deze kuur gleed ik als het ware zo in de detox. De afbouw wordt goed begeleid en ook de detox zelf. Het begeleidende boekje is heel duidelijk en wordt gezellig weergegeven. Ik voel mij heel goed bij deze kuur. Voorafgaande heb ik een hoge darmspoeling gedaan en na afloop weer. Je hebt dan in 12 dagen een geweldige reset van je lichaam.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Innerwave sapkuur; De 4 afbouwdagen: ik keek naar de sapkuur uit, mijn hormonale stelsel proberen te resetten was mijn doel, ik zat vast in mijn body, Frozen shoulders (2!) opgeblazen buik en alle stress die vast zat in m’n lichaam. Ik kocht een slowjuicher en begon met Innerwave detox streng= dus de sapjeskuur. De recepten van de kraakverbod sapjes smaakten allen fantastisch! Ik kon het handelen, ook de klysma’s. (die op zich best meevallen om te doen,ik had zulke spannende verhalen gehoord) En zelfs na een paar keer in een restaurant gezeten te hebben met een sapglaasje en lekkere thee voor mijn neus, had ik nog geen honger. Ik ging gewoon socializen op mijn eigen manier en genoot van de geur van hun eten, maar voelde zelf niet de behoefte dit ook te willen. De opbouwfase-dagen waren voor mij na 7 dagen alleen maar sap wel weer een feestje! het ‘normale eten’ , dat eerste stukje rijstkracker, smaakte dan ook weer fantastisch! Al met al een mooie bijkomstigheid ik viel die 7 sap-dagen ook nog eens 5,8 kg af. Die er nu nog steeds vanaf zijn, mijn koffieverslaving (van 36 jr.) is verdwenen, het smaakt mij gewoonweg niet altijd even lekker meer. Al met al, zeer aan te bevelen, een van m’n Frozen shoulders is inmiddels weer los. Goede aanbeveling om dit eens te proberen als je vast zit in je eigen body! Het is het proberen waard! Succes verzekerd! Liefs, Irma

 • Aanbevelen? Ja
10

Voor mij was dit een geweldige nieuwe start voor een gezond leefpatroon!

De detox heeft me heel goed gedaan! Een opschoning van binnen en van mijn eetpatroon. Ik voelde me gelukkig heel goed tijdens het detoxen, weinig last van de bijwerkingen. Ik had een heel helder hoofd en de kilo's werden snel minder. Dat deed me goed. De klysma's vielen me mee, het werd een mooi meditatief moment met mijn lichaam. En het loslaten en opruimen voelde super! Ik heb een nieuwe boost gekregen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Door de kuur (de basiskuur) met duidelijke handleiding voel ik mij weer fitter, ben weer in een gezond eetpatroon met vaste eettijden gekomen en drie kilo afgevallen. Daarbij totaal geen behoefte meer aan allerlei 'lekkere' dingen. De eerste drie dagen van fase 2 (de daadwerkelijke detox) vond ik een heel klein beetje moeilijk maar goed te doen; daarna heel makkelijk, zelfs helemaal geen trek in eten (door de power goodies). Heb daarbij 2x colonhydrotherapie gedaan (clysma) en voelde mij echt vernieuwd. Mijn conclusie is dat het een super detoxkuur is waar je echt van opknapt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Impactvol

Door het enthousiasme van Patrick overtuigd dat een detox kuur voor mij ook een goede keuze zou zijn. Vooraf eerlijk gezegd niet ingeschat dat het zo'n impact zou hebben. De kuur zit erg goed in elkaar, duidelijke beschrijving van de menu's en supplementen. De 5 dagen met sapjes was toch wel iets te heftig voor mij. Na 2 dagen in overleg met Patrick de middagsap vervangen door een smoothie. Wat erg prettig was, was de persoonlijke begeleiding tijdens de kuur. Proactief was hij geïnteresseerd in het proces en ook bij vragen was hij altijd bereikbaar. Een erg schoon en gezond gevoel na de kuur.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd