Niet voor herhaling vatbaar

De verpakking van het product had op een betere manier en steviger gekunt. Het had zelfs als brievenbuspakket kunnen zijn in een stevige envelop. Het retouradres is een postadres in plaats van antwoordnummer, zodat je daarvoor een betaling ruim 8 euro betaald voor eigen kosten. Geen succes om nog eens te bestellen

Mwah

Op zaterdagochtend besteld, op dinsdagavond geleverd. Dat was iets later dan ik verwacht had n.a.v. de tekst op de website. Het onderdeel was goed en netjes verpakt, maar er zat helemaal geen beschrijving of iets dergelijks bij. Het was best een gepuzzel.

Het juiste geleverd, conform aanbieding. Keurig !

Het juiste geleverd, conform aanbieding. Keurig !

Een mail gestuurd geen antwoord

Heb een mail gestuurd waar mijn pakketje is geen antwoord terug het zou afgelopen dinsdag geleverd moeten zijn nog steeds niks ontvangen of een mail van jullie zelf

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Erg behulpzaam en snel

Heel fijn dat zelfs de kleinste onderdelen zo efficiënt besteld kunnen worden.

Snel en betaalbaar

Onderdeel werd snel geleverd en ook nog eens leuk betaalbaar. Top.

Slecht ;

Er wordt niet gereageerd op vraag via email

Snelheid

Snelheid

Snel en efficiënt

Mijn katten waren met de zoveelste afdichtingsring gaan lopen. Gelukkig kon ik hier erg makkelijk een vervanging vinden. Ook snel verzonden en verzorgd verpakt. Super bedankt!

Snelle levering Degelijk materiaal

Mooi op tijd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel en accuraat geleverd.

Magnetrononderdeel snel kunnen vinden via de website.

top

zo kun je de problemen zelf oplossen.

Gewoon Top

Gewoon Top

Stofzuiger stuk voldeed aan de Beschrijving

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Het artikel voldoet aan mijn verwachtingen!

Mijn bestekbak voor de Afwasmachine was totaal kapot. Gelukkig vond ik een nieuw exemplaar via internet bij het Onderdelenhuis.

Heel ruime keuze

Grote keuze,ook voor niet recente toestellen(20 jaar oude Whirlpool afzuigkap).

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super,snel geleverd in prima verpakking

Kapotte glasplaat van mijn vriezer vervangen

Snel goed

Onderdeel binnen 24 uur in huis.

Alles tot in de puntjes goed verzorgd

Komen afspraken na eerlijk en betrouwbaar je kunt met een gerust hart bij dit bedrijf bestellen.

Goede en correctie service

Geweldig.

2 keer een bestelling geplaatst. Twee keer perfect een aanrader.

Ik plaats geen bestellingen meer bij het Onderdelenhuis.nl.

Ik bestelde bij het Onderdelenhuis.nl 3 Azerty-klavieren. Ze zouden bij mij op het kantoor geleverd worden. Een week later had ik nog niets ontvangen. Na bevraging, vernam ik dat ik de bestelling kon afhalen in een leveringscentrum. Dus geen thuislevering; ook geen bericht in mijn postbus waar ik de mijn bestelling kon gaan afhalen. Ik deed de grote afgehaalde bruine kartonnen doos open en vond daarin drie verpakkingen van de Qwerty-klavieren. Om deze verpakking van deze klavieren niet te beschadigen, heb ik deze niet geopend. Na meerdere e-mails, heen en terug, heeft men mij gevraagd om zo de verpakking van zo een klavier toch te openen. Toen zag ik dat er in de verpakking van een Qwerty-klavier een Azerty-klavier zat! Een Azerty-klavier in een verpakking van een Qwerty-klavier!!! Deze bestelling heeft mij twee verplaatsingen naar het afhaalpunt gekost; alsook een viertal werkuren voor o.a. de correspondentie. Ik hoop dat ik in de toekomst van het Onderdelenhuis.nl geen reclame (meer) krijg! Raoul

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Oke

De eerste keer dat ik bestelde moest ik 10 dagen wachten. Gisteren opnieuw besteld en zie dat ik het vandaag ontvang. Door mijn eigen schuld heb ik de eerste bestelling vandaag pas gepast en helaas past het niet. Voorkant oke achterkant te wijd. Jammer de bestelling van die ik vandaag ontvang gaat ook ongeopend helaas retour. De andere heb ik opengemaakt en verpakking weggegooid. Over het algemeen zeker tevreden over onderdelenhuis.

Nieuwe Ebbingestraat 86

9712 NP Groningen

Over Onderdelenhuis.nl

Onderdelenhuis.nl is een goed gevulde (web)winkel met juist díe producten die u in andere winkels niet kon vinden. Wij doen ons uiterste best om u te voorzien van de juiste onderdelen en adviezen, voor in en om het huis en onderweg. Onze webwinkel bevat een groot assortiment van meer dan 100.000 onderdelen en accessoires. U kunt deze gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen. U kunt uw bestelling ook afhalen in onze fysieke winkel in Groningen.