Topservice !

Snelle levering en product goed verpakt !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Product geleverd maar duurde lang

Product besteld, ik zou n mailtje krijgen wanneer t product verzonden werd. Na 4 wkn na n mailtje van mij waar t product bleef, kwam t binnen n paar dagen.

Zeer duidelijke website, goede producten, super snel geleverd.

Tot bedrijf, ik ga er zeker vaker bestellen.

Bestelling gedaan en ruim binnen de vermelde levertijd ontvangen.

Grandioos

Grandioos , meerder malen iets besteld altijd vlot meestal volgende dag geleverd goed verpakt en Goede onderdelen !!

Vlotte bestelling!!

Makkelijk en snel

Product snel gevonden, verder zoals je het hraag wil

Vlot en keurig volgens afspraak geleverd.

Vlot en keurig volgens afspraak geleverd.

Direct goed

Levert wat gevraagd wordt, en ook nog snel ook!

Perfect geholpen.

Snelle en goed geholpen, en de prijs ook redelijk.

Netjes en verzorgd afgeleverd

Goed verpakt en alles functioneert naar behoren.

Goed geholpen

Ik had een artikel besteld, maar deze was al gebruikt. Na 1 telefoontje werd ik zeer snel geholpen en had het artikel de volgende dag al in huis.

Meerdere mails na bestelling

Heb na mijn bestelling meerdere mails ontvangen,met de melding; de bestelling is niet afgerond, waardoor ik een nieuwe bestelling heb gedaan. Dubbele boeking??? Waarom dagen nadien nog dergelijke mails???

• Zou u ons aanbevelen? Nee

heel erg slecht

Onderdeel besteld, snelle reactie dat de betaling is ontvangen, maar daarna niks meer gehoord. telefonisch niet bereikbaar en via mail geen contact. Nooit meer iets bestellen hier.

Alles ok

Alles ok!

Duidelijke beschrijving van het onderdeel

Snelle levering.

snel en goed

Het onderdelenhuis heeft als enigste het goede plaatje bij de benodigde koolborstels

Goede klantenservice

Voor mijn koelkast bleek ik de verkeerde bakken te hebben besteld. De klantenservice hielp mij snel en vriendelijk met de juiste bakken. Bovendien leveren ze binnen 1 dag

Perfect onderdeel en snel geleverd

Snelle afhandeling en levering. Zeker aan te raden

dienst na verkoop

de opening aan de binnenkant van mijn kan is 1,5mm groter dan de vorige alles past perfeft maar toch lekt ze. ik heb gemaild paar geen antwoord gekregen. Een telefoonnummer vindt ik niet dus kan nu als zelfstandige geen smiothies verkopen.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Snel, goed verpakt en redelijke prijs.

Op internet gaan zoeken naar het product dat ik nodig had en meerdere webshops gevonden. De eerste indruk van het Onderdelenhuis was professioneel. Dan ga je kijken of het ook betrouwbaar is. Weer goed. De prijzen liepen nogal uiteen met andere webshops en de verzendkosten nog meer. De reden dat ik dus bij het Onderdelenhuis heb besteld. Product werd snel en goed verpakt geleverd tegen een redelijke prijs.

Blij mee

Komen belofte na: voor een bepaalde tijd besteld, volgende dag geleverd

Snelle levering van goed product

Snelle levering van het opvang bakje voor het koffiezetapparaat.

Nieuwe Ebbingestraat 86

9712 NP Groningen

Over Onderdelenhuis.nl

Onderdelenhuis.nl is een goed gevulde (web)winkel met juist díe producten die u in andere winkels niet kon vinden. Wij doen ons uiterste best om u te voorzien van de juiste onderdelen en adviezen, voor in en om het huis en onderweg. Onze webwinkel bevat een groot assortiment van meer dan 100.000 onderdelen en accessoires. U kunt deze gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen. U kunt uw bestelling ook afhalen in onze fysieke winkel in Groningen.