De spullen waren prima maar vervolgens krijg je gemiddeld 20 mailtjes per dag

Al 5 keer uitgeschreven het blijft gebeuren

Gewoon service zoals het hoort

Onderdeel nodig voor mijn wasmachine, maar door de doolhof van allerlei typenummers e.d. eerst even hulp gevraagd welk artikel ik nu zou moeten hebben. Binnen eenndag een reactie; eerst enige twijfel of het gedane voorstel wel klopt, maar toch besteld en binnen een dag geleverd. Paste perfect en daarbij: ze hebben niet het duurste artikel voorgesteld, maar gewoon wat het meest geschikt is. Das service!

Alles goed verlopen

Prima verwerkt en snel

Fout product geleverd, customer service niet bereikbaar

Fout product ontvangen en geen reactie op mails naar de klantendienst.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

zeer snelle levering.

Keurig geleverd

Goede service prijs goed

Prima service ook als er wat misgaat met DHL

Klantenservice is vriendelijke en behulpzaam als er wat mis gaat bij DHL.

Wisselstuk voor mixer goed ontvangen

Vlekkeloos

Precies wat ik nodig had! Goede kwaliteit binnen een mum van tijd geleverd.

Niet origineel product

Ik heb rubber van tefal snelkookpan gekocht. Ook nog gebeld met een medewerker. " als het er niet bij staat dat het om een niet origineel artikel gaat, staat het erbij". Dat klopt dus niet. Ik zit nu met twee niet originele vervangingsrubbers. Daarom waren ze kennelijk goedkoop. Daarnaast is de beloofde levertijd niet gehaald. Voor 18.00 uur besteld is volgende dag in huis, dat klopt dus niet.

Bestel een Samsung. Voetstuk originele prijs betalen en imitatie krijgen

Zeer slecht afzender André Naafs

supper

vlot duidelijke om te zoeken en vlotte bezorging

Duidelijk communicatie en snelle levering

Goed diensten bedrijf

Betrouwbaar en correct geleverd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Kwaliteit is goed en de levering is snel!

Kwaliteit is goed en de levering is snel. Helemaal tevreden!

Goed prijs/kwaliteit

Ik ben dankbaar dat Onderdelenhuis nog onderdelen heeft zodat we niet telkens nieuwe produkten moeten kopen en er daardoor minder afval is. Dank!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bij de bestelling had ik 3 artikelen na een week geen reactie dus ff mailtje sturen van wanneer komt het, als reactie was er nog 1 artikel niet binnen dus als antwoord even wachten tot het binnen is of deze 2 artikelen alvast versturen dat was geen probleem super netjes bedankt

super fijne webwinkel

fijne service, vlugge verzending en ja ik ben super tevreden..

Goede onderdeel snel bezorgd.

Was prima en voor de juiste prijs. Ik was wel verbaasd dat voor een zeer klein onderdeel een grote doos werd gebruikt. Dit had makkelijk via een brievenbus pakketje gekund. Is goedkoper en milieuvriendelijker.

Prima snel geleverd

Alles goed

Slecht gewoon slecht

24 uren levertijd Ik wacht al 2 weken

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Snel en correct

Duidelijk contact , snelle levering Prettig

nelle verzending. Geweldig product

Goed contact. Snelle verzending. Geweldig product. Ik raad het aan.

Nieuwe Ebbingestraat 86

9712 NP Groningen

Over Onderdelenhuis.nl

Onderdelenhuis.nl is een goed gevulde (web)winkel met juist díe producten die u in andere winkels niet kon vinden. Wij doen ons uiterste best om u te voorzien van de juiste onderdelen en adviezen, voor in en om het huis en onderweg. Onze webwinkel bevat een groot assortiment van meer dan 100.000 onderdelen en accessoires. U kunt deze gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen. U kunt uw bestelling ook afhalen in onze fysieke winkel in Groningen.