Zekering voor magnetron besteld tegen een voordelige prijs en de volgende dag al binnen!

Super goed

Ik heb heel snel gevonden wat ik nodig hat

Helemaal top!

Eerste keer iets besteld, helemaal naar tevredenheid. Snel ontvangen, je wordt per mail op de hoogte gehouden. Aanrader!

Goed.

Op tijd geleverd. Nooit geen problemen.

Snelle en goede levering

Correct en snel geleverd.

Goed product goede communicatie snelle levering

Handig, praktisch, snel.

Heel vlotte afhandeling

Op zondag onderdeel besteld en maandagmiddag reeds geleverd! Heel tevreden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel en efficiënt

Zeer snelle levering

DHL liet het met de bezorging van mijn bestelling afweten! Veel gehakketak over en weer! Onderdelenhuis stuurt mijn bestelling gewoon nogmaals! wat een service!

Prima onderdeel voor goede prijs

Orgineel onderdeel voor goede prijs

Betrouwbaar en snelle levering!

Betrouwbaar en snelle levering van de bestelde spullen!

Prima prijs Snelle levering

Perfect geregeld

Alles volgens afspraak geregeld

Goede service mijn pakket was bij se post kwijt geraakt. Gebeld met de onderdelen goed geholpen door aardige meneer en volgende dag had ik mijn onderdeel binnen.

Goede productomschrijving

Onderdelen snel gevonden en prima beschreven

Prima prijs-kwaliteitverhouding en vlotte verzending

Ik was bij onderdelenhuis voordeliger uit dan bij concurrenten voor onderdelen voor mijn stofzuiger. Vlot bezorgd. Een WhatsApp contact optie zou ik nog wel fijn vinden in die zin dat daar vaak vlotter wordt gereageerd dan op e-mail. Hoe dan ook, goed verpakt, goede prijs, zeker aanbevolen.

Snel

Snel netjes

uuitstekend

Duidelijk en volgens afspraak.

prima en snel geleverd

overzichtelijke webside en eenvoudig te bestellen

Levering later dan dat wordt aangegeven op de site.

De site geeft aan wanneer iets geleverd wordt, maar bij het onderdeel wat wij bestelden, was dit niet zo. Minimaal 10 werkdagen wachten. Dat klopte exact.

snelle reactie en onderdelen opzoeken.

Even een info telefoontje gekregen, het maakt veel duidelijk en de bestelling gaat lekker snel ( i.p.v. ellenlange correspondentie).

Over Onderdelenhuis.nl

Onderdelenhuis.nl is een goed gevulde (web)winkel met juist díe producten die u in andere winkels niet kon vinden. Wij doen ons uiterste best om u te voorzien van de juiste onderdelen en adviezen, voor in en om het huis en onderweg. Onze webwinkel bevat een groot assortiment van meer dan 100.000 onderdelen en accessoires. U kunt deze gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen. U kunt uw bestelling ook afhalen in onze fysieke winkel in Groningen.