Snel besteld, snel geleverd

Prima ervaring

Uitstekende service, snel en efficiënt

Ik moest de zuigbuis van mijn stofzuiger vervangen. Ik kon het juiste onderdeel gemakkelijk vinden op jullie site en binnen een paar dagen werd het geleverd. De prijs vond ik ook heel redelijk.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vervang pakket net ontvangen. Had een probleem gemeld met een gebroken onderdeel in het originele pakket .Heb nu alles weer ontvangen en in orde. Ben zeer tevreden met de service.

Onderdeel is niet compleet

Het sikkelmes is niet compleet zonder afdekrubber. Deze heb ik nu apart moeten bestellen.

TOP SERVICE

zaterdag voor Pinksteren heb ik mijn onderdeel besteld en dinsdag lag het onderdeel al in onze brievenbus. Super bedankt.

Vlotte levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Niet duur en het product werd snel geleverd

Correcte informatie voor de bestelling en snelle levering.

De klantendienst gaf duidelijke informatie voor we onze bestelling plaatsten en de levering verliep vlot en gebeurde zeer snel.

snel en correcte levering

was eerste keer maar zeker niet de laatste keer

Vlotte levering

Vlotte levering en keurige correcie op de verzendkosten

Snel en goed

Product was op voorraad en de volgende dag in huis

Product was wat ik zocht, snel bezorgd EN goed verpakt.

Via website product gevonden en besteld. Vond voldoende info om overtuigd te zijn dat dit was wat ik zocht. Soms propt een bezorger pakjes door een brievenbus, die daar eigenlijk niet door kunnen. Jullie pakje paste wel en toen was ik bezorgd dat het niet beschadigd zou raken op de stenen vloer. ECHTER: de bubbeltjes verpakking deed het prima.

Snel geleverd!

Product zoals omschreven en snel geleverd!

top en de goede ook

kon het onderdeel niet vinden, maar door een mailtje gestuurd te hebben naar hun kreeg ik antwoord terug met de link naar de pagina van het onderdeel. dus 1 besteld maar na binnen komen blijkt deze defect te zijn zat een barst in , dus terug sturen en mail sturen naar hun de onkosten van het terug sturen hebben ze netjes vergoed. nieuwe gekregen en de is heel.

Snelle en correcte levering

Positief

Top supper

Goede service Enkel jammer dat ik geen retour sticker kreeg Kosten mij 8,25

Uitstekende service en vlotte levering

Uitstekende service en vlotte levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super snel en prrfect geleverd. AANRADER

Super snel en perfect geleverd. Aanrader

Snel en precies wat ik wilde

Gevonden wat ik zocht

Réactif

Suite à mon achat, lors de la livraison j ai reçu l article cassé, j ai envoyé un mail de retour, et 2 jours après je recevais à nouveau l article, cette fois ci sans être abîmé Merci pour votre réactivité

Snelle levering en goede prijs

Volgens de online folder mooier voorgesteld dan de aankoop is.

De aankoop moest een 30 cm magnetron rooster zijn maar kreeg er één van 27 cm voor dezelfde prijs.

Snel en eenvoudig

Goede keuze in onderdelen en snelle levering

Ik zocht een nieuwe mengkom voor mijn Kenwood keukenmachine en was heel blij dat Het Onderdelen Huis deze kon leveren. Ik heb het besteld en had het 2dagen later in huis!

Een goede snelkookpanring

De ring sluit de pan goed dicht, maar gaat meestal niet zeer lang mee, dan moet hij vervangen worden.

Nieuwe Ebbingestraat 86

9712 NP Groningen

Over Onderdelenhuis.nl

Onderdelenhuis.nl is een goed gevulde (web)winkel met juist díe producten die u in andere winkels niet kon vinden. Wij doen ons uiterste best om u te voorzien van de juiste onderdelen en adviezen, voor in en om het huis en onderweg. Onze webwinkel bevat een groot assortiment van meer dan 100.000 onderdelen en accessoires. U kunt deze gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen. U kunt uw bestelling ook afhalen in onze fysieke winkel in Groningen.