Zeer snel geleverd, Proficiat.

Opmerking; De fast-on aansluitingen waren niet wat we ervan verwacht hadden en slecht 4mm breed. Type-beschrijving was nochtans juist, Moeilijk te zien op de afbeelding op uw site. Op de te vervangen lamp waren deze aansluitingen 6,3 mm breed. We hebben de draad-opschuivers dienen aan te passen.

Accuraat, snel, vriendelijk

Na een "Niet-bezorging"door DHL telefonisch contact met de winkel. In 5 minuten nieuwe verzending geregeld met vriendelijke medewerker. De volgende dag bestelling in huis.

uitstekend

Ik heb mijn bestelling zeer snel ontvangen. De prijs was ook zeer goed. De kwaliteit van het product is ook zeer goed.

J’ai fait cette commande en Belgique. En 3 jours j’ai reçu mon colis Super rapide et efficace Top!!!!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlug bezorgd en niet duur ben dik tevreden

Prima site!

Onderdelenhuis.nl heeft een zeer ruime keuze artikelen. Dus mijn artikel snel gevonden. Direct verstuurd en ontvangen. TOP!

Quick delivery

Positive experience for a small order. Nothing to complain.

Fantastische ervaring !

Onderdeel enkel bij jullie gevonden voor een redelijk verouderde model van de koelkast. Gisteren besteld-vandaag ontvangen! Super service!!!

Voldoet aan verwachtingen

Een onderdeel van een Phillips keukenrobot (meer dan 6 jaar oud) was aan vervanging toe. Ik kon dit onderdeel niet terugvinden op de website van Phillips, maar vond het wel terug op de website van onderdelenhuis. Het werd snel geleverd en mijn keukenrobot werkt weer als nieuw.

Rapido geholpen

Het artikel moest nog binnenkomen, maar ik kreeg alsnog het bestelde item uit een andere voorraad. Omdat ik niet uit de buurt kom was dit fantastisch.

Slechte service

Ik wens het product terug te sturen en heb daarvoor een barcode nodig. Ik heb dit in een mail aangevraagd, maar krijg geen respons en kan dus het product niet terugzenden. Zou u mij dit alsnog kunnen bezorgen, aub of mij tenminste inlichten hoe ik aan die barcode geraak?

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Zeer snelle levering!

's Middags om twee uur besteld en de volgende dag keurig thuis geleverd.

makkelijk bestellen en snelle levering

Eerste keer dat ik iets bestel bij Onderdelenhuis.nl. Duidelijke website, snelle levering.

Positief

Top ervaring

Goede kwaliteit super snel geleverd!

Het juiste onderdeel

Ben zeer tevreden met onderdeelhuis. Ik kon goed en overzichtelijk bestellen. Precies het onderdeel voor mijn dure dyson stofzuiger. Goede prijs en kwaliteit. ook nog eens in de kleur van mijn stofzuiger.

Binnen een dag bezorgd. Snelle en goede service

Onderdeel voor 30 jaar oude afzuigkap gevonden

Ruim assortiment, eenvoudig te bestellen, snelle bezorging.

Groot assortiment makkelijk bestellen en snelle bezorging.

Zeer uitgebreide samenstelling van producten duidelijke omschrijving én snelle bezorging zoals ook staat aangegeven.

Geweldig dat ik dit onderdeel kan kopen

het is geweldig dat ik onderdelen bij kan kopen van mijn koffiezet apparaat.

Uitsluitend

De bestelling die ik plaatste is in uitstekende staat geleverd de Audi deur was als nieuw en zonder schade of kras. Mijn persoonlijke mening is dus uitstekend!

Snelle levering en het juiste product

Goed en snel

Onderdeel gemakkelijk op te zoeken en te bestellen. Snel geleverd en perfect passend.

Snel geleverd. Opmerking: Wanneer een product door de brievenbus past, verzenden in een envelop en niet in een doosje als pakketje

Goede service.

Nieuwe Ebbingestraat 86

9712 NP Groningen

Over Onderdelenhuis.nl

Onderdelenhuis.nl is een goed gevulde (web)winkel met juist díe producten die u in andere winkels niet kon vinden. Wij doen ons uiterste best om u te voorzien van de juiste onderdelen en adviezen, voor in en om het huis en onderweg. Onze webwinkel bevat een groot assortiment van meer dan 100.000 onderdelen en accessoires. U kunt deze gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen. U kunt uw bestelling ook afhalen in onze fysieke winkel in Groningen.