De bestelling werd vlot geleverd

Nette prijs en snel geleverd.

Vervangend onderdeel makkelijk gevonden op de site.

Heeeel veel onderdelen en super snel in huis

Heel veel keus, duidelijke info, en ongelooflijk snel in huis echt top.

Superservice

Goede ervaring

Makkelijke site snel product gevonden besteld en de volgende dag in huis dus super.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Ik had 3 splinter kapjes voor decoupeerzaag besteld. Deze werden de volgende dag al geleverd en waren van goede kwaliteit. Had verwacht dat het een brievenbus pakketje zou zijn maar was een echt pakketje. Jammer om zoveel lucht te transporteren. Anders een 10

Vriendelijk geholpen en een keurige afhandeling

Zie boven

Tevreden.

Goed product.Snelle levering.

Doen niet wat ze beloven

Je besteld bij hun en dan staat er vandaag besteld is morgen in huis, nou dat klopt dus niet. We hebben de fietsbanden maar ergens anders gehaald kon geen dag meer wachten. De standaard is nooit geleverd en daar hebben we over gemaild en daar reageren ze niet op. Jammer hebben veel nuttige spullen maar doe wat je beloofd en zorg dat je alles levert.

Snelle service zoals beloofd en een goede prijs.

Super bedrijf

Product snel gevonden. Dag erna al In huis.

Helemaal prima

Erg goed

Toppie

Toppie

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Supersnelle levering

S.avonds besteld , volgende dag al geleverd .

Snel en goed

Goede en snelle service

Positief

Heel goede dienstverlening

Duidelijke website, gemakkelijke afhandeling en informatie voorziening, en adequate verzending. Top!

Nvt

Goede watertank seoseo goed aangepast

Prima Service

Duidelijke omschrijving op website. Snelle prima levering, fijn als je Dringend een onderdeel Nodig hebt.

Slecht

Ik heb een product kapot ontvangen en heb al 3 keer gemaild maar nog geen reactie gehad. Slechte service!

Niet tevreden…

Omdat de la niet past, dat geeft niet en komt door mijzelf, maar ik vroeg klantenservice hoe ik de la terug kan sturen, en hoorde daar niets op, tot twee keer toe…

Goede BEDRIJF

Vlotte levering en goed overzichtelijk wat je nodig hebt

Duidelijk site met goede producten. Levering was ook super snel.

Niet zorgvuldig,maar wel snel

Bij het uitpakken bleek 1 onderdeel gebroken,zodat ik niet alles konvervangen

Nieuwe Ebbingestraat 86

9712 NP Groningen

Over Onderdelenhuis.nl

Onderdelenhuis.nl is een goed gevulde (web)winkel met juist díe producten die u in andere winkels niet kon vinden. Wij doen ons uiterste best om u te voorzien van de juiste onderdelen en adviezen, voor in en om het huis en onderweg. Onze webwinkel bevat een groot assortiment van meer dan 100.000 onderdelen en accessoires. U kunt deze gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen. U kunt uw bestelling ook afhalen in onze fysieke winkel in Groningen.