Niet zorgvuldig,maar wel snel

Bij het uitpakken bleek 1 onderdeel gebroken,zodat ik niet alles konvervangen

Ze hebben het onderdeel snel opgestuurd.

Product nooit gekregen

Dit was de enige webshop die het onderdeel op voorraad leek te hebben. Na het bestellen is de voorraad status aangepast naar niet op voorraad. Een week later gemailt om te vragen hoe lang de levertijd zou zijn. Nooit een reactie op terug gehad. Een week later geprobeerd te bellen maar ze zijn alleen maar tussen 10:00 en 14:00 bereikbaar. Nog later een keer in dat tijd slot geprobeerd te bellen maar alleen maar een bandje te horen gekregen dat het erg druk is. Gelukkig was het maar een paar euro dus niet meer de moeite genomen om ze te bereiken.

Snelle levering en goede service!

In eerst instantie verkeerde artikel besteld, na telefonisch overleg snel de juiste ontvangen en geld geretourneerd.

supersnelle levering (ochtend erna) en goede kwaliteit

online besteld met zeer snelle levering. 's avonds besteld, ochtend erna thuis! De prijs vond ik best veel (15,- voor een setje 2x3cm kunststof). Al moet ik eerlijk zijn dat deze prijs ook op een andere website stond, maar toch best prijzig. Ga zo door! mvg Tim

correcte en snelle levering

Prima en snelle service

Alles is snel en naar verwachting geleverd.

Snel goed en goedkoop

Goedkoper in vergelijking met alternatieven, snelle levering en goede kwaliteit

Prima product, snal geleverd

Echt een super snelle levering,, top!

Geleverd zoals online toegezegd

Als je met spoed onderdelen nodig hebt, is het belangrijk dat de levertijd conform de online info op de website is. Dat was hier zeker het geval. De artikelen supersnel ontvangen en daarom 5 sterren.

Super snel

Ik heb eind van de middag en onderdeel besteld en volgende dag in huis. Echt super snel.

Snelle en keurige levering

Snelle levering en topkwaliteit

Ik had een onderdeeltje (wieltje) nodig voor mijn LG steelstofzuiger. Het was op voorraad en ik had het de volgende dag al in huis. Het was een origineel onderdeel, dus geen chineese namaaktroep!

Er was een onderdeel stuk van mijn Braun keukenmachine. Het was snel besteld en gauw geleverd.

Good Service and fast delivery

Good Service and fast delivery

De beste web winkel

Goede en snelle levering

Artikel zoals omschreven en snel geleverd, had het na 1 dag in huis

Snelle levering.

Snel en goed verpakt geleverd.

Goed product en snel geleverd

Gewijzigde specificatie niet duidelijk omschreven

De geleverde klem kent andere specificaties (schroefgaatjes van M3 haar M4 aangepast terwijl staal voor bevestiging op machine M3 is. Is voor gewone sterveling niet aan te passen. Kwam ik pas achter toen ik met uw bedrijf contact opnam. Dus onderdeel is niet te gebruiken.

Supersnel

artikel als omschreven en supersnel in huis dus aan te bevelen.

Jammer dat het een brievenbus pakje is waar je €6,95 voor moet betalen. Dat is dan weer jammer.

Nieuwe Ebbingestraat 86

9712 NP Groningen

Over Onderdelenhuis.nl

Onderdelenhuis.nl is een goed gevulde (web)winkel met juist díe producten die u in andere winkels niet kon vinden. Wij doen ons uiterste best om u te voorzien van de juiste onderdelen en adviezen, voor in en om het huis en onderweg. Onze webwinkel bevat een groot assortiment van meer dan 100.000 onderdelen en accessoires. U kunt deze gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen. U kunt uw bestelling ook afhalen in onze fysieke winkel in Groningen.