snelle levering en product volgens afspraak

een aanbeveling

Snel levering

Snel levering en de goede producten.

Snel en betrouwbaar

Snel gevonden wat ik zocht en snel ontvangen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer snelle levering

Ik was bang dat we onze kruimelzuiger weg konden gooien , maar gelukkig had het Onderdelenhuis een onderdeel. Supersnel , we zijn er blij mee. Een aanrader

Goede en snelle levering

Wat vele beloven van vandaag besteld morgen in huis is bij dit bedrijf waar . Heb het zondags besteld en dinsdags in huis

goed en snel geregeld

Heel goed snel verzonden en goed verpakt

Snel en betaalbaar

Snelle levering, groot assortiment en duidelijke site.

Zeer tevreden met telefoon uitleg. En helemaal met de snelle bezorging.! Dank

Makkelijk besteld

Super snelle en nette levering

Snel levering en duidelijke site. Top service

Perfecte service

Perfecte service

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Netjes

Op tijd geleverd redelijke prijs

Goede staat bezorgd

Netjes en snel geleverd, relatief hoge prijs

Zeer tevreden met de service! We bestelden een koffiekan voor ons koffiezetapparaat. En wat ik jammer vind is dat je voor een los onderdeel bijna net zoveel betaalt als voor een heel nieuw apparaat. Dat moet toch anders kunnen in het kader van duurzaamheid, zou je zeggen. Maar onderdelen huis verder zeker aante bevelen!

Goed, maar beetje handmatig qua retourproces

goed en snelle levering, maar retourproces is beetje zelf uitzoeken hoe en wat

Zeer snelle levering.

Redelijk in prijs,zeer snelle levering. Zeer tevreden met Uw service.

Stel bezord

En ik can weer cappuccino maken

s'avonds besteld en de volgende dag in huis

ik had een onderdeel voor stofzuiger s'avonds om half elf besteld en had het de volgende dag s'avonds binnen

Goed advies klantenservice

Ik zocht een nieuw (onderdeel van een) display voor mijn wasmachine. 1 berichtje naar de klantenservice en ik ontving een linkje met het juiste onderdeel. Meteen bestel en al een paar dagen later in huis. Top geregeld dus!

Zeer trage levering geen informatie over levering

Ik heb meer dan een week op de bestelling moeten wachten. Drie dagen na de bestelling gebeld kreeg te horen dat de bestelling die dag geleverd zou worden en dat ik een teach en trace per e-mail zou ontvangen. Vervolgens niets ontvangen en geen ook geen e-mail.

Snelle levering en goed product

Levering en het product snel en correct geleverd.

Besteld en snel geleverd, echter retourneren duurt te lang..

Helaas paste onderdeel niet (mijn fout). Geen retourformulier bij geleverd; via internet gedownload. Bij Postnl gaf uw postcode geen respons; gedoe geweest om terug te sturen. Eenmaal gelukt nog geen geld retour....

Top geregeld en snelle levering

Top geregeld en snelle levering

snel en goed

Goed (en met de juiste kenmerken) vermeld op de website en snel geleverd.

Nieuwe Ebbingestraat 86

9712 NP Groningen

Over Onderdelenhuis.nl

Onderdelenhuis.nl is een goed gevulde (web)winkel met juist díe producten die u in andere winkels niet kon vinden. Wij doen ons uiterste best om u te voorzien van de juiste onderdelen en adviezen, voor in en om het huis en onderweg. Onze webwinkel bevat een groot assortiment van meer dan 100.000 onderdelen en accessoires. U kunt deze gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen. U kunt uw bestelling ook afhalen in onze fysieke winkel in Groningen.