Keurig en snel

Voor herhaling vatbaar

heel goed.

Super geregeld.

Ruime sortering. Snel besteld. Volgens afspraak afgeleverd.

Hier moet je zijn

Snel gevonden op de site, gemakkelijk bestelproces, op tijd geleverd in een goede verpakking, via een pakjesbrenger die ook daadwerkelijk aanbelt en wacht tot je de deur open doet.

Wel oke

Bezorg simpel aangegeven, goede spullen, maar wel wat prijzig voor een melkschuimer garde. 6 euro voor zo een mini deeltje, en dan ook nig 6 euro verzendkosten erboven op. De duur van bezorg was wel wat verwacht wordt.

Latere levering dan gemeld

Juiste producten ontvangen maar zelfs na telefonische bevestiging dat deze op voorraad waren duurde het bijna een week voordat ze verstuurd waren.

Snelle levering top.

Eindelijk de juiste pannen handvatten gevonden!

De oude pannenset ( nog steeds goed) kan weer gebruikt worden.

Snelle correcte levering

Tijdige levering, goed verpakt

Positieve ervaring

Prima afhandeling

Snel en goed

De onderdelen die ik bestelde zijn perfect en beide al de volgende dag bezorgd. Kan niet beter!

Stag rubber dopjes passen niet

De bestelde rubber voetjes onder pannendragers werden snel bezorgd maar de insteekpennetjes zijn te klein waardoor ze niet vast zitten in de pannendragers

Snelle levering en goede service

Altijd handig om zo’n zaak te hebben

Gezocht naar een los spatbord voor een fiets. Hier kon je die vinden. Dus niet verplicht een setje voor, achter en beugels. Gewoon alleen wat ik nodig had. Enige minpuntje dat ik heb is de kleur. Zilvergrijs gekocht maar spacegray gekregen.

Snel en goed.

Snelle levering en perfect passende onderdeel.

Snelle levering en perfect passende onderdeel.

Helemaal goed

StOfzuigervoet

Super snel verstuurd

Zie onder

Geweldig geholpen

Het product is goed en snel bezorgd

Helemaal top

Makkelijk te bestellen en zoals aangegeven de volgende dag al bezorgd. Product precies wat ik wilde.

Perfect! Onderdeel kapot, laat in de avond besteld, volgende dag in huis!

Perfect! Onderdeel kapot, laat in de avond besteld, volgende dag in huis!

Geweldig!

Snel werkend, correct werkend en traceerbaar. Betaalbaar. Bedankt!

Duidelijke winkel.

Snel geleverd.

snel en correct

idem

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Nieuwe Ebbingestraat 86

9712 NP Groningen

Over Onderdelenhuis.nl

Onderdelenhuis.nl is een goed gevulde (web)winkel met juist díe producten die u in andere winkels niet kon vinden. Wij doen ons uiterste best om u te voorzien van de juiste onderdelen en adviezen, voor in en om het huis en onderweg. Onze webwinkel bevat een groot assortiment van meer dan 100.000 onderdelen en accessoires. U kunt deze gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen. U kunt uw bestelling ook afhalen in onze fysieke winkel in Groningen.