Beste Jan, Uiteraard is het onze taak om bij te houden wat betreft de afbeeldingen en deze is helaas niet opgemerkt waardoor u inderdaad aan andere fritesschep heeft ontvangen dan de afbeelding aangeeft. De lengte van de schep staat niet bij de oude afbeelding, maar je zou er inderdaad van uit kunnen gaan dat het een korte steel zou moeten zijn. Excuus dat het zo gelopen is. U geeft ook aan dat u bij ons niet meer gaat bestellen en dat spijt ons uiteraard. We hadden het kunnen oplossen, maar daar hebben we de gelegenheid niet voor gekregen. Succes met de business. Vr.gr. Jan van den Heuvel Eigenaar 24Horeca Veenendaal
Beste Tom, Ik heb alle begrip dat je niet begrijpt waar het pakket blijft als het 3 juli al door ons is verstuurd op de dag dat je bij ons de bestelling gedaan hebt, daar ligt het dus niet aan. Wij staan echt met de rug tegen de bekende muur als het pakket bij ons vertrekt. ___ DPD geeft aan als je zoekt naar het pakket: Het is op dit moment erg druk. We doen onze uiterste best om jouw pakket zo spoedig mogelijk te bezorgen.
Bedankt voor je mooie review Joost! Veel plezier met de barbecue. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team 24Horeca
Hoi Theo, Bedankt voor je super mooie review! Fijn dat je tevreden bent. We zien je graag terug op in webshop! Met vriendelijke groet, Team 24Horeca
Dag Arijan, Bedankt voor je mooie review. Gelukkig hebben we het inderdaad snel kunnen oplossen! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team 24Horeca