Beste Alex, Ik snap uiteraard je reactie dat we je op de hoogte hadden moeten brengen dat de levertijd, vanuit Duitsland, wat langer zou duren dan we in eerste instantie hebben aangegeven. Volgens mij is het nog wel op tijd geleverd op de dag dat de warmtebrug nodig was. Ik heb je daar nog wel een mail over gestuurd en hoop dat je achteraf toch nog enigszins tevreden bent. M.vr.gr. Jan van den heuvel 24Horeca
Beste Els, Je heb gelijk dat de bezorging later gedaan is dan je verwacht had, want op de webshop staat 1-2 dagen. We kunnen van alles beloven en meestal gaat het ook wel goed, maar je bent dan weer afhankelijk van DPD in dit geval. Uiteindelijk is het wel geleverd op de dag dat je ons een onvoldoende gaf, zie bericht hieronder van DPD Goed nieuws! Uw zending van 24Horeca wordt vandaag 30.11 bezorgd. Uw chauffeur is vandaag tussen 19:01 en 20:01*