Geweldige service

We hebben een soepketel besteld en door een miscommunicatie aan onze kant, kon de bestelling niet geleverd worden. We hebben de soepketel opnieuw afgeleverd gekregen op een ander adres en zonder extra kosten. Wat een goede service!

alles goed verlopen zo als het hoort

zie boven

snelle levering mooi product

Prettig en klantvriendelijk

Gewoon top geregeld..

snel en efficient geholpen

Ik ben fantastisch geholpen

Nog iets nabestellen terwijl mijn online order al was geplaatst was geen enkel probleem. Zeer snelle reacties op mijn vragen. Ik schrijf eigenlijk nooit een review maar hier maak ik een uitzondering. Top ervaring!

Superfijn

Snelle reactie en levering. Zeer tevreden, kortom aanbevelingswaardig.

Snel en hulpvaardig.

Uitstekend geholpen

supersnel en vriendelijk hersteld

Een paar glazen schaaltjes waren met transport stuk gegaan. Kan gebeuren. Supersnel hersteld. Top

Nvt

Nvt

Super snelle levering

Heel erg tevreden

zeer tevreden, keurige service

Goede service en snelle levering.

100% van begin tot eind

i.v.m leverings problemen van derde hand toch een passende oplossing bieden chapeau

niets aan toe te voegen.

Vlotte levering, minder goed verpakt

11 serveerplateaus besteld, helaas 1 beschadigd aangekomen. Zelf opgelost ivm te weinig tijd. Verder vlotte levering. Goede prijs Verpakking kan beter.

Geweldige service!

Geweldige service en denkt in oplossingen!

Snelle corrrecte verwerking van bestelling

Snel geregeld, snelle verzending. Bestelling voldoet aan verwachting

Keurige afhandeling van mijn bestelling. Ik heb de bestelling afgehaald en deze stond klaar toen ik langs kwam. Top.

Snelle en goede service service

Snel en correct

Levering correct en snel conform afspraak. Precies zoals het hoort.

Had een grote bestelling van 19 gamel van 10l gedaan bij hen heb korting verkregen en binnen 2 dagen na bestelling in huis in België zeer vriendelijk snel antwoorden en goedkoper dan hun collega's en sneller leveren

Super service en gastvrij!

Meedenken en na 2 dagen al in huis!

Eén woord gewweldig

Alles mooi op tijd geleverd en vriendelijke mensen zowel met op- en afbouw en ook telefonisch werd ik netjes geholpen. Een echte aanrader voor feestjes en partijen

Meedenken voor snelle levering

Wij hadden snel een koelkast nodig omdat onze eerste keuze een (te)lange levertijd had heeft Heuvelhoreca/24horeca goed meegedacht en gehandeld zodat we toch op tijd een goede kast geleverd kregen.

Transformatorstraat 6 B

3903LT Veenendaal