Filters

10

Super

Hij is goed zeker aangeraden Je kan precies alles zien

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer nauwkeurig werkt goed tevreden

Goed apparaat wat ook zeer handig is via de mail melding krijgen als ie bijna leeg is zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer positief

Duidelijke plaatsaanduidingen ook de meldingen bij het verlaten van een zone is heel erg prettig. Mijn echtgenote heeft Alzheimer en is nog redelijk goed zelfstandig. Het geeft ons een prettig en veilig gevoel Dat als er wat is toch in contact met elkaar staan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Siehe unten

Hat alles perfekt geklappt. Nur beim weiteren Kauf von Guthaben habe ich ein Problem. Ich kann nur per Rechnung, Lastschrift oder Überweisung zahlen. Und nun??????

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Reactie van het bedrijf

Vielen Dank für Ihren Bericht. Sie können auch mit Kreditkarte, Paypal, Klarna, EPS, Giropay und Trustly bezahlen. Ist hier eine Option für Sie? (dieser Bericht wurde mit Google Translate bearbeitet)

10

Ffantastisch had ik 10 jaar eerder moeten gebruiken.

Zeer eenvoudig te gebruiken. Geeft heel veel rust.

 • Aanbevelen? Ja
8

Werkt fantastisch

Dat zeg ik: fantastisch

 • Aanbevelen? Ja
9

GeWeldig

Zeer handig en prettig in gebruik. geeft meer bewegingsvrijheid aan mijn dementerende man zonder dat ik erg ongerust ben.

 • Aanbevelen? Ja
7

Toch even wennen

Ik heb voor mijn moeder een Spotter horloge gekocht. Hoewel de webshop zei dat bij aankoop voor 15:00 dat de horloge diezelfde dag nog verstuurd zou worden kwam de horloge bijna een week later pas toe. Initialiseren van de horloge ging op zich vlot maar de bevestigings/activatie e-mail liet wel een tijd op zich wachten. Ook mijn zus haar e-mail koppelen aan de Spotter van mijn moeder is me tot nu niet gelukt. En ik vind hier niet direct info over. Ook vind ik het beter dat de wijzerplaat steeds het uur weergeeft. Nu gaat het scherm zwart en mijn moeder heeft niet altijd de helderheid om op de knop te drukken om te kunnen zien hoe laat het is. Menu indeling en interface zijn duidelijk en goed. Ik zou enkel de uitlogfunctie niet zo ver wegstoppen. Bij de horloge zou ik wel een stekker bijvoegen want nu is de uitgang enkel USB . Mijn moeder kan dus niet opladen en ik heb een stekker moeten kopen. Voila hierbij mijn eerlijke feedback. Groetjes en succes

 • Aanbevelen? Ja
8

Werkt zoals beschreven op de site

Batterij van het horloge is redelijk snel leeg, moet dus regelmatig opnieuw opgeladen worden. Ontvangst is niet overal even goed, in open lucht uitstekend. Een praktische oplossing als je op drukke plaatsen graag je kind snel wilt terug vinden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Het horloge geeft mijn vader meer vertrouwen

Wij kunnen mijn vader beter in de gaten houden en wanneer hij de weg even niet meer weet kunnen wij hem begeleiden. Mijn moeder geeft het ook rust, zij kan zien waar mijn vader is. Ik als dochter ben erg tevreden!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Door spotter voelt mijn kind zich veilig

Wij hebben de spotter aangeschaft omdat onze dochter steeds vaker bij vriendjes en vriendinnetjes gaat spelen. Ook al kijkt zij goed uit, dat wilt niet zeggen dat een ander dat ook doet. Een ongeluk(je) ligt altijd op de loer. Wij kunnen haar altijd bellen of kijken waar zij zich bevind met spelen. Dit vind zij ook een erg fijn idee. Dus wij als ouders zijn blij maar ook ons meisje en daar gaat het om! Wat ons heeft doen overhalen om dit merk aan te schaffen is vanwege de vele opties op de horloge, maar ook dat het een Nederlands merk is zodat er geen kans bestaat dat de horloge gehackt etc. kan worden. Dit is met onbekende buitenlandse merken wel het geval, omdat deze vaak tracksystemen bevatten die hier gevoelig voor zijn. Ook voldoet de horloge aan alle EU normen, dus veilig in gebruik. Ook maakt Spotter geen gebruik van abonnementen dus je kan op ieder moment het simkaartje af laten lopen ( bijv. In winterperiode als je kind liever binnen zit ) en weer upgraden wanneer nodig. Ook hier zitten geen extra kosten aan verbonden omdat je geen doorlopend abonnement hebt, wat bij andere merken vaak wel het geval is. ( Tevens worden deze kaarten bij het niet opwaarderen binnen 3 maanden ook automatisch door hen geblokkeerd en bij deblokkering moet er betaald worden ) Dus al met al, een goed en veilig product. Wij zijn er blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
8

Geweldig

Voor mijn broer die een beperking heeft is de Spotter een handig en klein GPS systeem.. Hij draagt hem mee op zijn werk in een rugtas. Hij heeft dus niet het gevoel/idee dat hij 'gevolgd' wordt. Ik kan kijken op een moment dat het nodig is. Het is makkelijk in gebruik en op te waarderen. Ik ben tevreden en blij met dit product. Geen spijt van deze aankoop.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel handig hulpmiddel

Zeer duidelijke weergave en informatie. Prima hulpmiddel om onze dementerende ouders toch nog met gerust hart enige vrijheid te geven

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Snelle levering! We hebben de tracker uitgeprobeerd en hij welke goed! Uiteraard hopen we dat pap ‘m niet gaat gebruiken! Ja wel omhangt natuurlijk.. haha

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Je kan precies zien waar je kind zich bevind Mijn zoon vind hem geweldig ! Hij is goed op voormaat hij heeft een sos functie je man hem meteen bellen. Je kan zones instellen ! Een woord fantastisch raad dit horloge elke ouder (s) aan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Nice to see where my kid are in the zone and can call.

Don,t have mutch excperiense yet.

 • Would you recommend us? Yes
8

Met een gerust hart op vakantie!

Het begin was moeizaam want de locatie werd nooit correct weergeven. Na contact met de klantendienst was dit opgelost na het aanpassen van enkele instellingen. Ik kan mijn zoon nu overal volgen, dit zorgt voor meer vrijheid voor hem op vakantie en een gerust gemoed voor mij. Ook het noodsignaal werkt prima en iedereen is duidelijk verstaanbaar als we bellen. De stappenteller is niet echt accuraat.

 • Aanbevelen? Ja
8

Voldoet aan de verwachting

Eenvoudig in gebruik & m’n zoon vindt het super! Wel soms geen verbinding bij het bellen

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer mooi toestel, doet wat het moet doen!

We zijn heel tevreden met de aankoop van dit toestel. Mijn moeder met dementie kunnen we nu vanop afstand volgen, een zeer gerust gevoel voor iedereen. Aan te raden voor iedereen die hun dierbare willen beschermen.

 • Aanbevelen? Ja
8

GPS tracker zeer accuraat, batterij contactpunten nogal wankel, spelletje had het nog leuker gemaakt

GPS is zeer accuraat in vergelijk met sommige Chinese producten. Opladen gaat vrij snel, maar contactpunten lijken broos, hopelijk niet te snel defect. Voor mijn dochter had er wel een spelletje in het horloge mogen zitten, of foto's maken en doorsturen zoals in het Chinees toestel...

 • Aanbevelen? Ja
8

Ist funktionsfähig.

Die ihr macht was sie soll, wor sind zufrieden. Wir hatten nur anfangs bedenken, weil die Uhr sehr heiß geworden ist und nichts mehr gemacht hatte. Seitdem ist es aber nichts wieder passiert. Leider hatte sich der Support dazu noch nicht geäußert, daher ein Punkt Abzug.

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Amazing gadget and peace of mind

Since we obtained the gadget, we are more relaxed, knowing we can easily follow our toddler around. Great product

 • Would you recommend us? Yes
10

Werkt super nauwkeurig.

Fijn horloge

 • Aanbevelen? Ja
10

Just one happy family

The little one of our family also wants to move on at our neighborhood, but we know that was not so smart to let him go. Now he’s so happy he had his watch, he feels that he’s a big boy. He can let us, and we him, when he needs some help our simple question. So great

 • Would you recommend us? Yes
10

Alles bestens

Beide Kinder fühlen sich alleine Unterwegs sicherer. Auch wir als Eltern können im Notfall diese telefonisch erreichen, ohne ein Handy oder Smartwatch den Kindern zur Verfügung zu stellen.

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Over Spotter BV

Spotter, voor alles wat je lief is... Wij zijn een Nederlandse merk gespecialiseerd in GPS track & trace oplossingen voor consumenten. Denk hierbij aan GPS horloges voor kinderen en senioren of GPS trackers voor het traceren van waardevolle spullen. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en in house ontwikkeld door een professioneel developers team. De oprichters van Spotter hebben jarenlange ervaring in de GPS- en telecomsector waarbij track & trace oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. Met deze ervaring en kennis is Spotter ontstaan.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd