Bedankt voor deze mooie review en wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de Spotter.
Goedemorgen Nico, bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat de Spotter voor zoveel geruststelling mag zorgen.
Goedemorgen Roxanne, bedankt voor deze mooie review en wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de Spotter.
Goedemorgen Stephanie, bedankt voor deze mooie review en wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de Spotter. Het puntje van feedback nemen wij mee!
Goedemorgen Henderik, bedankt voor deze mooie review. De werking van het product blijft inderdaad altijd afhankelijk van het plaatselijke GPS en GPRS bereik. Wij maken gebruik van het hoogste en beste GPS-signaal waardoor de bereikbaarheid het best mogelijke is.
Goedemorgen Brigitte, bedankt voor deze mooie review en wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de Spotter.
Goedemorgen Lianne, bedankt voor deze mooie review en wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de Spotter.
Goedemorgen Annemieke, bedankt voor deze mooie review en wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de Spotter.
Good morning Rudy, thanks a lot for your review!
Guten Morgen Beate, Vielen Dank für diese nette Bewertung und wie schön zu lesen, dass Sie mit dem Spotter so zufrieden sind.
Goedemorgen Tessa, bedankt voor deze mooie review en wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de Spotter. Het puntje van feedback nemen wij intern mee.
Goedemorgen Steven, bedankt voor deze mooie review en wat fijn om te lezen dat jullie beiden zo tevreden zijn met de Spotter.
Goedemiddag Jeanette, Jammer om te horen dat de Spotter nog niet volledig aan je verwachtingen voldoet. Omdat het een 4G-tracker is, zou de bereikbaarheid juist erg goed moeten zijn. Het kan echter voorkomen dat het bereik af en toe iets minder is, wat kan leiden tot een kleine afwijking van slechts enkele meters. De Spotter is uitgerust met een bewegingssensor. Als de Spotter niet beweegt, blijft de locatie hetzelfde en worden er geen nieuwe updates verzonden. Zodra hij in beweging komt, wordt dit gedetecteerd en worden de locaties bijgewerkt. Dit voorkomt onnodige updates en verlengt de batterijduur. De batterijduur kunt u eenvoudig controleren in de app. Door op het Spotter-icoon op de kaart te klikken, opent er een scherm waarin u de batterijstatus kunt zien. Ik hoop dat deze informatie je verder helpt en wens je nog veel gemak en plezier met het gebruik van de Spotter.
Thank you for this wonderful review Thomas. We are pleased to hear that you are satisfied with the Spotter. We take your feedback internally.. Have a great day!
Goedemiddag Barbara, Wat jammer om te lezen dat het Spotter kinderhorloge niet aansluit bij de verwachting. Dat een locatie 5 kilometer verderop wordt bepaald is niet zoals het moet werken en lijkt mij dat er slecht GPS-bereik is geweest of dat er iets met het horloge is. Mijn collega's van de klantenservice kijken dit graag voor u na. U kunt hen bereiken via dit formulier waarbij u ook kunt aangeven dat de meldingen niet goed binnenkomen: https://www.spottergps.com/vraag-het-onze-klantenservice/ Dat u naar het horloge kan toe bellen en niet vanaf het horloge staat vermeld op de website. Dit is ook een bewuste keuze omdat het door ouders niet altijd prettig wordt gevonden dat het kind op elk gewenst moment kan bellen. Ik hoop dat u met deze toelichting een beter beeld krijgt van de werking en mijn collega's kijken het product graag voor u na. Voor nu een fijn weekend gewenst!
Ursprüngliche Bewertung
Bedankt voor deze mooie review Sabine en fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Spotter. Een fijne dag gewenst!
Bedankt voor deze mooie review Barbara en fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Spotter. De feedback nemen we mee. Een fijne dag gewenst!
Bedankt voor deze mooie review Marjan en fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Spotter. De feedback nemen we mee. Een fijne dag gewenst!
Thank you for this wonderful review. We are pleased to hear that you are satisfied with the Spotter. Have a great day!
Vielen Dank für diese tolle Bewertung. Es freut uns zu hören, dass Sie mit dem Spotter zufrieden sind. Ihr Feedback nehmen wir gerne mit. Einen schönen Tag noch!
20 Leeuwenhoekweg C
Bergschenhoek 2661CZ
Spotter, voor alles wat je lief is... Wij zijn een Nederlandse merk gespecialiseerd in GPS track & trace oplossingen voor consumenten. Denk hierbij aan GPS horloges voor kinderen en senioren of GPS trackers voor het traceren van waardevolle spullen. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en in house ontwikkeld door een professioneel developers team. De oprichters van Spotter hebben jarenlange ervaring in de GPS- en telecomsector waarbij track & trace oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. Met deze ervaring en kennis is Spotter ontstaan.