Beruhigende Verfolgung bringt mehr Sicherheit

Gut

jammer dat er niet bij staat hoelang de spotter aktief is.

er staat 1-2 opladen maar niet hoelang hij aktief blijf jammer

Mir fehlen die Echtzeitverfolgung. Ansonsten gut.

gut

Funktioniert

Das Produkt funktioniert wie beschrieben. Die Preise für die Mobilverbindung sind angemessen. Die Verlaufsdaten könnten etwas länger zur Verfügung stehen.

Der betroffenen Person die Bewegungsfreiheit lassen mit einem sicheren Gefühl.

Mit dem Spotter können wir unseren Bewohner die Freiheit geben, seinen Bewegungsdrang auszuleben und trotzdem zu wissen, wo wer ist. Das Festlegen einer Zone ist sehr praktisch und gibt uns die Sicherheit, schnellstmöglich informiert zu werden,

Kann noch nicht viel sagen, hab es erst eingerichtet und getestet, habe keine praktische Erfahrung

Ich habe den Tracker ganz neu. Ist alles top. Was gut wäre, wenn man ihn auch über das Handy anschalten könnte, ausschalten geht ja auch. Mit dem SOS und telefonieren geht auch. Schön wäre es, wenn man direkt den Verlauf einer Strecke hätte, nicht nur den Standpunkt. Etwas unklar mit dem Guthaben. Einmal lese ich, beim Kauf des Trackers ist ein Guthaben von 1 Monat, warum muss ich dann gleich aufladen. Und noch etwas: wäre schön, wenn die Benachrichtigungen direkt erscheinen, nicht nur über E-Mail.

Goed product en superfijne app

Met name de app is de reden waarom we zo tevreden zijn over de Spotter. Heel duidelijk en overzichtelijk en fijn in gebruik. Enige nadeel is dat de GPS tracker best snel leeg is.

Veilig gevoel om te weten waar mij dementerende broer is.

Mijn broer is dementerend. Woont alleen en is erg gesteld op zijn eigen regie. Wandelt elke dag 2 tot 4 uur. Hij kan nu veilig thuis wonen omdat ik gelijk kan zien waar hij is en hem kan ophalen la hij verdwaald is. zelf vind hij het ook een veilig idee. Hierdoor kan hij langer in zijn flatje blijven wonen. Hoe mooi is dat!

Goede nood voorziening

Prima, alleen simkaart via Zweden nadeel

Der Spotter funktioniert zuverlässig.

Die Installation war mühselig und funktionierte nicht sofort.

Veelzijdig, betrouwbaar en precies

De Spotter biedt een goede combinatie van functies aan, is betrouwbaar en precies genoeg. Prima aanschaf voor mijn vader.

Na wat strubbelingen wel voldoende

De spotter voor de hond werd meermaals verloren, vanwege de clipverbinding die met een hond die af toen door het gras rolt niet voldoende blijkt, de clip raakte los en de laatste keer was zelfs de spotter uit de clip gesloten. We denken er daarom over om het abonnement niet te verlengen... Na enige geëxperimenteer hebben we de spotter in het transparante rubber hoesje ondersteboven gedaan en deze met tie-wraps aan de Y-tuig bevestigd, op deze manier hoeft de spotter niet meer eruit gehaald te worden om op te laden. Dit lijkt een betrouwbare verbinding te zijn, dus we kijken het even aan.

Betrouwbaar

Gebruiksvriendelijk. Geen overbodige berichten, enkel de noodzakelijke. Laadt snel op.

Sehr guter Empfang!

Ich bin sehr zufrieden!

Geruststelling snel geregeld

Makkelijk te installeren. Spotter voor mijn vader aangeschaft. Was snel geregeld en werkt prima. De hele wandelroutes zijn in beeld. Test gedaan met de sos knop en je krijgt meteen een melding via de app. Wat vragen gesteld aan de klantenservice en meteen antwoord ontvangen. De spotter is wel snel leeg omdat mijn vader veel wandelt. Maar we laden hem nu iedere avond op zodat ik gerust gesteld ben als hem iets overkomt dat we snel ter plaatse zijn.

Werkt heel goed en is makkelijk oplaadbaar.

Het is een hele geruststelling voor mij dat ik mijn fietsende echtgenoot kan volgen Hij is helaas dement maar kan nog goed fietsen.

Von der GPS-Leistung enttäuscht

Eine Standortabweichung von mehr als 200 Meter helfen der der Auffindung einer Person in einer Stadt recht wenig. Zudem ist die Ladekapazität (knapp 24 Stunden) nicht ausreichend.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Perfekt um die Katze im Blick zu behalten

Ich habe einen jungen Kater, der sehr aktiv und viel draußen unterwegs ist. Mit dem Spotter weiß ich immer, wo er sich gerade befindet, das ist sehr beruhigend. Einziges Manko: für kleine Tiere ist der Spotter etwas groß, wird aber toleriert.

Het is top, neemt mijn onzekerheid volledig weg

Ik woon bij m’n opa, hij is 82 en valt af en toe. De keren dat dit is gebeurt was ik gelukkig thuis maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn natuurlijk. Ik ging hierdoor onzeker naar m’n werk maar ook als ik leuke dingen ging doen lagen m’n gedachtes thuis… Door Spotter kan ik optimaal genieten, wetende dat m’n opa mij kan bereiken wanneer hij mij nodig heeft! Nog beter, ik kan hem bereiken wanneer nodig want de Spotter heeft ook een bel functie!!

Super. Voldoet Aan alle verwachtingen.

De Spotter doet exact waarvoor hij bedoeld is.

Unkompliziert und genau das, was ich gesucht habe.

Durch den Spotter kann ich mit gutem Gewissen meine Angehörige die größtmögliche Freiheit geben, ohne mir zu große Gedanken zu machen. Super!

Geeft een veilig gevoel,ook voor het thuis front.

Litschi geht mir nicht mehr verloren.

Ich bin froh, den tollen Spotter zu haben. Ich sehe immer, wo sich mein Hund aufhält. Dank der sicheren Zone werde ich immer informiert, wenn sich mein Hund zu weit entfernt.

animal spotter, werkt niet! Niet kopen

Dit apparaat is niet werkend te krijgen. Er verschijnt geen locatie te zien ondanks dat er tegoed op de tracker staat. Conclusie: niet kopen! Waardeloos product.

20 Leeuwenhoekweg C

Bergschenhoek 2661CZ