Fijn bedrijf, kwaliteit product moet beter

De ervaring met het bedrijf zijn goed. Ze reageren snel op de chat. Vragen worden netjes beantwoord. Het product is stuk gegaan na aankoop. Dat hebben we opgestuurd (verzendkosten zijn wel voor eigen rekening, dat is een minpunt) en ze hebben het product nagekeken. We ontvingen een splinternieuw exemplaar retour. De reden van vier sterren is de kwaliteit van het product. Dat is helaas ondermaats. De ervaring met het bedrijf zelf zijn positief. De aanbeveling is op basis van het product gedaan. Het bedrijf zou k wel aanbevelen wat betreft service.

Batterij in 1 dag leeg ook de klanten service weet het niet

Slechte batterij, bij sos geen luid signaal bij de volgers en een te kort horloge bandje, Mvg Piet kostens er

Als mantelzorger over mijn echtgenote die graag een straatje om gaat alleen,en ik kan zien waar zij wandelt stelt mij gerust had ik veel eerder moeten doen .

Prima horloge

Onze zesjarige zoon is vanaf dag één helemaal enthousiast over zijn Spotter Explorer horloge. Vooral dat hij spraakberichten kan sturen en ontvangen vindt hij geweldig. Klein nadeel is dat als wij iets terugsturen, het geluid op het horloge soms te zacht is of niet helemaal duidelijk. De kwaliteit van het horloge is over het algemeen prima en het GPS-signaal is betrouwbaar. Wat ons wel opviel, is dat het horloge best groot is voor een kinderpols. Bij onze zoon zit het horloge vrij lomp en steekt het uit, wat bij buitenspelen soms lastig is. Niet onoverkomelijk, maar wel iets om in gedachten te houden bij jonge kinderen. Desondanks zijn we tevreden: de prijs is netjes, de functionaliteit goed en het geeft ons als ouders net dat stukje extra gemoedsrust.

Netjes verpakt, duidelijke omschrijving

Het Spotter kinderhorloge is een handig en leuk hulpmiddel voor ouders en kinderen. Het GPS-signaal is sterk en nauwkeurig, waardoor je altijd weet waar je kind zich bevindt. De bijbehorende app op de telefoon werkt prettig en overzichtelijk. Het horloge werkt met een abonnement, wat zorgt voor een stabiele verbinding. De camera is een leuke toevoeging waarmee kinderen foto's kunnen maken. Het horloge heeft een mooie kleur en een modern design. Het zit comfortabel om de pols, speciaal ontworpen voor kinderhanden. Al met al een betrouwbaar en kindvriendelijk horloge dat veiligheid en plezier combineert voor zowel ouders als kinderen.

Gut nachvollziehbar wo die Katze ist

Anmelden war ganz einfach. Zeigt wo die Katze war. Teilweise ist eine längere Zeitverzögerung drin. Katze ist zu Hause und Spotter zeigt noch in der Nachbarschaft. Jetzt geht grad nix mehr. Bin auf den Support gespannt.

Doet wat het beloofd

Uitstekende tracking, de hotspots zijn heel interessant om snel visueel te zien waar de tracker zich overal bevond. Er was enkel een probleem met de ontvangst buiten de EU, desondanks ik betaald had voor de service buiten de EU. Maar de mensen van de klantendienst waren heel behulpzaam en hebben het probleem heel snel kunnen oplossen.

klappt eigentlich immer

klappt eigentlich immer

Handig maar heeft wel enkele beperkingen

Handig om met mijn jong kind in contact te staan, als dat nodig zou zijn. Het geeft me een iets veiliger gevoel als we samen op uitstap zijn. Als alleenstaande mama met twee jonge kinderen heb je nooit genoeg ogen, vooral in een drukke omgeving. Wat ik wel erg jammer vind, is dat het uurwerk niet waterdicht is (om te zwemmen) en dat de batterij ook bij normaal gebruik dagelijks moet worden opgeladen.

Hält was sie verspricht

Bin mit der Genauigkeit der GPS Ortung zufrieden, doch durch die 5 minütige Ortung ist der Akku Verbrauch hoch und die Uhr muss tgl. geladen werden. Hier würde ich es begrüßen, wenn man von der automatischen Ortung auch nur auf eine manuelle Ortung umstellen könnte. Einfache Bedienung, schnelle Ladezeit.Haben die Uhr erst kurz in Gebrauch, Mal sehen was im Verlauf noch passiert.

Werkt prima

Kan oudere persoon met Alzheimer prima volgen als hij alleen op,pad is

Super product

Echt perfect om je kat die op avontuur gaat te volgen!

zeer handige tracker

Eenvoudig in gebruik, specifieke locatiebepaling en goed qua batterijduur. Bij het opstarten duurt het wel wat langer (soms enkele minuten) om de locatie te traceren, maar verder zeer te vreden.

Werkt prima, veilig gevoel!

Prettig om te weten waar mijn moeder is als ze wegloopt!

Een topapparaat

De spotter is in gebruik voor mijn demente moeder, zo kunnen we zien waar ze gaat als ze de deur van het verzorgingshuis uit loopt. De meldingen van lage accuspanning werkt ook uitstekend. En zelf tijdens onze vakantie, op Madeira, konden we de spotter volgen.

Fijn dat moeder met Alzheimer weer kan wandelen!

Nu we dankzij Spotter moeder met Alzheimer kunnen volgen durven we haar weer haar vrijheid te geven! Zij kan genieten en wij hebben weer vertrouwen dat het goed komt. Super fijn!

Redelijk correct

Kinderen bellen is een meerwaarde. Maar tracking is soms niet altijd even correct

zeer tevreden

Ben zeer tevreden. Mijn man is 84 en fietst graag elke dag. Zo kan ik hem volgen .Want je weet nooit als hij valt,waar moet ik hem zoeken. En het toont vlug waar hij is. Een tevreden klant .

Voldoet naar verwachting

Prima trekker voor hond. Jammer dat batterij zo snel leeg is.

Het product is wat we zochten.

Nauwkeurige positie in vergelijking met andere trackers zonder simkaart. Bellen is betalend (excl. prepaid) en werkt uiteindelijk goed (had wat problemen met roaming - de trackers zijn Zweedse SIM-kaarten en dus Zweedse nrs). Tracker kun je gemakkelijk vast maken. Het product is wat we zochten. Heb wel mijn twijfels of de 4g veel verschil is met 2g. Kennen de 2g trackers en lijken mij net zo goed te werken. Hebben er gelijk 2 besteld. De ene komt wel achter qua positie, en zijn batterij gaat ook veel sneller leeg. Moet dus blijkbaar wel wat geluk hebben of je een goeie krijgt of niet. Ik stond op het punt om de hele bestelling te annuleren omdat het bellen eerst niet werkte (bleek probleem met mijn provider) en dat de ene tracker dus beter werkt dan de ander. Alleen is annuleren en terugsturen nog niet zo simpel - op eigen kosten en enkel tijdens kantooruren. Heb het om die reden niet gedaan en ben er achteraf wel blij om.

Batterij snel leeg.

De batterij is op één dag 9%, dus bijna leeg. Dit is voor iemand die last heeft van dementie moeilijk te begrijpen. Ook niet motiverend om de horloge constant aan te houden, wat veiligheidsrisico,s meebrengt.

Acuraat en onopvallend

Zodra de drager op stap gaat zie ik waar hij is. Indien nodig kan ik hem ophalen.

Top apparaat

Beter dan verwacht en duidelijk en doet wat het moet doen

werkt goed

in het begin wat problemen, met de spotter. informatie ingewonnen, dat de batterij volledig opgeladen moet zijn. en ik elke dag het horloge reset . met vriendelijke groet , Mevrouw van der Zwaan.

Prima werkt goed en fijne klantenservice. De GPS maakte eerst geen contact maar na een bericht per mail, duidelijke uitleg ontvangen en werkt de GPS goed.

20 Leeuwenhoekweg C

Bergschenhoek 2661CZ